Horoscop săptămânal: 10-16 octombrie 2021

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2021

Verificați predicțiile pentru toate semnele zodiacale

Horoscop 10-16 octombrie 2021: Din fericire, săptămâna aceasta aduce o serie de aspecte înălțătoare și de susținere ca antidot pentru ceața agresivă tensionată și pasivă care a fost atârnată în ultimele câteva săptămâni. Citiți predicțiile horoscopului dvs. pentru a afla ce vă rezervă astrele în perioada 10-16 octombrie 2021.

♈︎ BERBEC (21 martie – 20 aprilie) ♈️

O ultimă provocare! Ai ceea ce este nevoie pentru a finaliza sarcinile în fața ta. Nu ai timp să faci pauze și nu poți renunța. Linia de sosire va fi în curând vizibilă și veți profita la maxim din toate rezervele interioare pentru a face toate lucrurile necesare.

Pe plan personal, este posibil să fiți puțin atenți la oamenii noi sau la cei care încearcă să se apropie prea mult de voi. Modelele de comportament și amintirile din trecut vă pot împiedica să vă familiarizați. Dificultățile în relațiile cele mai apropiate v-au împiedicat să vă bucurați, de orice în acest sezon al Balanței.

Din punct de vedere financiar, urmează o perioadă de așteptare. Evitați deciziile impulsive. Pe măsură ce soarele se conectează cu Jupiter pe 15, feedback-ul pozitiv al unui coleg sau al unui vechi prieten îți amintește că nu este treaba ta să gestionezi așteptările celorlalți. Consolidați conexiunile care vă hrănesc…

La începutul săptămânii, s-ar putea să vă simțiți plictisit/ă, vi se sugerează să vă controlați simplitatea, ceea ce ar avea un impact asupra vieții dvs. domestice și profesionale. Probabil că veți călători pentru a vă recupera numerarul blocat. Vi se sugerează să conduceți în siguranță și să evitați să luați decizii în grabă. Studenții sunt sfătuiți să nu manipuleze în cadrul studiilor, în caz contrar, este posibil să vă aflați și în situații nedorite.

La mijlocul săptămânii, situațiile sunt sub control, puterea ta internă te poate ajuta să îți îmbunătățești încrederea. De asemenea, este probabil să decideți să mergeți să vizitați un loc religios împreună cu familia pentru a găsi liniște sufletească. Veți dona o sumă unui loc spiritual sau unei organizații de caritate. S-ar putea să vă bucurați și de cântarea de rugăciuni sau mantre, care vă pot spori încrederea în sine. Veți avea un sprijin respectabil pentru relațiile voastre.

De asemenea, s-ar putea să aveți chiar o oarecare creștere a afacerii dvs. de familie în aceste zile, ceea ce vă poate extinde poziția familiei. În ultimele două zile, puteți fi și ocupat la serviciu. Abilitățile dvs. de comunicare sunt îmbunătățite, este, de asemenea, probabil să solicitați o comandă mare, care poate fi utilă în dezvoltarea afacerii. Cu ajutorul înțelepciunii, puteți fi în plus în măsură să luați decizii dificile la locul de muncă, care vă pot extinde afacerea în viitorul apropiat. Studenții pot obține rezultate pozitive în ceea ce privește studiile lor. Neînțelegerile cu partenerul sunt rezolvate acum, ceea ce poate crea și armonie internă.

Mantra acestei săptămâni: începeți cu pozitivitatea.

♉︎ Zodia TAUR (21 aprilie – 21 mai) ♉️

Petrecere! Jupiter va fi responsabil de gândurile tale săptămâna aceasta, îmbunătățind atât dezvoltarea gândirii, cât și bunăstarea intelectuală. Facultățile voastre intelectuale vor fi la vârf în această săptămână. Este posibil să nu aveți chef să lucrați prea mult în zilele următoare și, în schimb, veți continua să vă verificați lista de contacte și să vă reconectați cu vechii prieteni și familie. E timpul să faci o pauză atât de necesară și să te bucuri să fii în viață alături cineva drag. O sărbătoare poate fi rezervată sau o reuniune de familie veselă. Poate fi atins un moment important și ce modalitate mai bună de a sărbători decât să o faci cu îndrăzneală. Totuși nu exagera cu mâncarea și băutură pentru ca v-ar putea afecta.

Din punct de vedere profesional, oferind informații valoroase la locul de muncă vă va oferi rezultate și progrese pozitive. A doua jumătate a săptămânii va avea nevoie de constanță în cariera ta profesională, și vă va ajuta să performați excelent în cadrul afacerii sau la job și puteți lucra pentru un nou parteneriat în afaceri. Cu ajutorul prietenilor sau familiei, puteți decide să începeți unele inovații.

În ceea ce privește romantismul, călătoria sau distracția pe care ți-a pregătit-o partenerul tău în acest weekend te va uimi fără îndoială.

Tinerii studenți vor descoperi că cunoștințele lor le sunt benefice în examenele și în portofoliul academic. În această săptămână, îți vei admira rezistența în ceea ce privește sănătatea ta. Nu veți fi capabili să vă opuneți tentațiilor și doar să le trăiți vă va îmbunătăți sănătatea.

La începutul săptămânii, este posibil să fiți bucuroși și binecuvântați de lună. Armonia în viața de familie este mai bună, vă veți bucura de câteva momente vesele împreună cu soțul / soția.

La jumătatea săptămânii, s-ar putea să vă simțiți plictisit/a, puteți observa și ceva negativitate în jurul vostru. Vă sfătuim să păstrați răbdarea înainte de a efectua apeluri vitale. Probabil că vă veți confrunta cu unele bariere la locul de muncă, lucrurile s-ar putea să nu fie sub control. Problemele neașteptate vă pot face să aveți un temperament scurt.

Mantra din această săptămână: Stabilește o conexiune mai profundă cu tine însuți.

♊︎ Zodia GEMENI (22 mai – 21 iunie) ♊️

Toată munca ta grea începe să dea roade acum! Oamenii au început să observe și să ajungă la colaborări, fuziuni și potențiale alianțe. Deși mai sunt multe de făcut, fii atent la sincronicitățile și semnele ce Universul ți le trimite în calea ta. Nimic nu este întâmplător, sa știi asta.

Ați rămas în TRECUT de când a început sezonul Balanță, reconectându-vă cu foști parteneri și făcând aceleași vechi greșeli. S-ar putea să vă întrebați: „Voi învăța vreodată?” Dar, pe măsură ce stațiile Saturn direcționează pe data de 10, sunteți gata să faceți noi provocări și să vă ridicați spre noi culmi. Nu lăsați răul acela vechi să vă împiedice să vă atingeți obiectivele actuale!

Relațiile egale dau și iau ce înflorește. Și dacă simți că ai cedat prea mult, s-ar putea chiar să stabilești limite. Succesul nu este întotdeauna semnificativ și poate proveni din cele mai improbabile locuri. O boală arată recuperarea atunci când începeți să investiți în sănătatea dumneavoastră.

Mantra acestei săptămâni: Salvează ceea ce poți și mergi mai departe.

♋︎ Zodia RAC (22 iunie – 23 iulie) ♋️

Nu poti decide? Esti blocat/a între diavol și o mare albastră adâncă? Îndepărtați toată îndoiala de sine și căutați un consilier de încredere. Poate exista o așteptare despre vânzarea unei case, un interviu de angajare, o cerere de împrumut sau o cerere la facultate.

Racule dacă ați aflat ceva în 2021, este că totul are o dinamică de putere. De la relații, mediul de lucru si comenzile de prânz. Pe măsură ce stațiile Saturn se direcționează pe data de 10, îți amintești unde ai dat prea mult și nu ai primit nimic în schimb.

Persistența ta va da roade. Este posibil ca proprietarii de afaceri să fie nevoiți să apeleze la tine cu privire la viitorul unui produs sau serviciu și cu cât întârziați lucrurile mai mult, cu atât vă puteți simți mai neliniștit/a. Mai devreme este mai bine decât mai târziu.

De ce trebuie să fii întotdeauna suportul cuiva? Cine are grijă de tine?

Mantra din această săptămână: Nu dați ceea ce nu aveți.

♌︎ Zodia LEU (24 iulie – 23 august) ♌️

Lucrurile te fac încet să privești în sus. Există o ușurință în inima ta și pașii tăi devin mai siguri. Ai învățat de ce ai nevoie și știi ca cu cât ești mai încrezător în tine, cu atât zilele devin mai luminoase.

Sezonul Balanței a venit cu ceartă constantă în e-mailuri, mesaje text și mesajele private. Nici măcar nu poți petrece o după-amiază liniștită în cafeneaua ta preferată fără să auzi o explozie între un chelner agitat și patron. Când totul din jurul tău pare să se transforme într-un argument, de ce să nu fii tu mediatorul? Pe măsură ce soarele se conectează cu Jupiter expansiv pe 15, sunteți capabil să vă flexați abilitățile de negociere pentru un bine mai bun.

Atitudinea ta pozitivă la locul de muncă îți va atrage oportunitățile și chiar și în relații, te poți aștepta la puțină distracție și râsete. O perioadă bună pentru a plăti înainte amabilitatea pe care ați primit-o. Actele de caritate, serviciul voluntar, donația îți binecuvântează calea.

Mantra acestei săptămâni: Compromisul este subestimat.

♍︎ FECIOARA (24 august – 23 septembrie) ♍️

Un nou început este pe cale sa apară! O parte din voi nu mai este inocentă și nici credulă. Dar mai întâi, curățați îndoielile și gândurile negative dacă doriți să faceți un impact.

Abordarea ta inteligentă îi impresionează pe ceilalți, iar abordarea ta decisivă realizează lucrurile. Cu forța energiilor, se lansează un nou proiect sau idee. Doar fii puțin tolerant/a față de cei din jur – ceea ce ai putea crede că este feedback obiectiv poate fi văzut ca o critică dură.

Îmbunătățirile aduse biroului de acasă nu mai sunt pe lista „ar fi frumos”, sunt 100% necesare. Nu vă mai puteți descurca să negociați cu clienții în subsolul aglomerat, în timp ce bărbatul dvs. țipă la reprezentanții de vânzări de la etaj. Aspectele de susținere ale acestei săptămâni (în special pe 13 și 16) vă permit să asamblați acel birou Ikea, să aruncați o lavandă uscată dintr-o vază și să găsiți liniște în spațiul dvs. de lucru.

Problemele de familie ar putea indica câteva momente tensionate. Afecțiunile legate de stres ar putea reapărea, deci asigurați-vă că nu totul funcționează și nu există joc.

Mantra acestei săptămâni: Lupta nu este necesară.

♎︎ BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie) ♎️

Lasă-te înclinată, dragă Balanță, doar tu știi prin ce ai trecut pentru a ajunge acolo unde ești astăzi. Mobilitatea ascendentă este văzută cu posibilitatea de câștiguri, promoții, cadouri, grade și chiar laude. Cu cât renunți mai mult la trecut, cu atât viitorul devine mai bun și săptămâna aceasta te-ar putea vedea punând în acțiune planuri pe termen lung la lucru și chiar în viața ta amoroasă. S-ar putea crea noi legături de încredere, iar optimismul dvs. îi va inspira pe ceilalți. Măcar o dată, concentrează-te la fericirea ta.

Pe măsură ce stațiile Saturn se direcționează pe data de 10, vă dați seama că ați lăsat bucuria tuturor celorlalți să vă împiedice fericirea. Da, îți place să petreci timp cu copiii tăi, iar nopțile de întâlnire cu partenerul tau de viata au căzut într-un ritm bun.

Dar ce te face fericit atunci când nimeni altcineva nu privește?

Pe măsură ce soarele se conectează cu Jupiter pe 15, faceți o baie cu bule fără limită de timp. Toți ceilalți pot aștepta…

Mantra din această săptămână: Fii putin mai egoist/ă.

♏︎ SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie) ♏️

O schimbare iți va face bine! Apare o nouă perspectivă. O mai mare conștientizare și unele strategii și idei deschizătoare de drumuri duc la unele discuții interesante.

Săptămâna favorizează creativitatea și originalitatea și recompensează omul muncitor. Dacă aveți dubii, căutați înțelepciunea unei figuri precum mama, care va indica lucrurile într-o direcție clară.

Pe măsură ce soarele se conectează cu Jupiter pe data de 15, singura ta misiune este să te odihnești. Așa este, Scorpionule, ia-o încet! Oricât de mult ai impresia că rămâi în urmă, nu poți subestima cantitatea de muncă pe care ai făcut-o intern în ultimele luni (chiar dacă niciunul nu apare încă extern). Adu niște pături confortabile, cartea ta preferată și ceva fierbinte de băut și așează-te confortabil pe canapea. Nu te ridica până nu ești gata să te ridici.

O nouă linie de tratament începe să arate rezultate. În timp ce îți desfaci aripile, exprimă-ți recunoștința celor care te-au ajutat să zbori. Cu cât dai mai mult, cu atât vei primi mai mult.

Mantra acestei săptămâni: Nu există nicio grabă.

♐︎ SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) ♐️

Cu prea multe opțiuni, te confuzi! Puțină obiectivitate, puțină distanță și raționalizare vă vor gestiona într-un spațiu mai bun. Gestionarea timpului va fi evidențiată pe măsură ce veți jongla între sarcini multiple pline de responsabilități. Este aproape ca și cum toată lumea vrea ceva de la tine în același timp.

Sezonul Balanței a fost despre reconectarea cu prietenii prețioși. Apelurile telefonice lungi, excursiile pentru a vizita cele mai bune locuri din oraș și întâlnirile exorbitante la cină au fost o constantă. A fost atât de încântător, dar, de asemenea, o ieșire în mod constant din calea ta.

De ce să nu-i lași să vină ei la tine? Pe măsură ce soarele se conectează cu Jupiter pe 15, ești inspirat să organizezi o petrecere improvizată în casa ta. Cui îi pasă dacă decorul tău nu este perfect? Vibe-ul contează.

Dați prioritate familiei de dragul liniștii voastre. Casa și familia va fac sa va simtiti mulțumit și o amintire veche îți amintește de vremurile bune.

Mantra din această săptămână: Doar invitații.

♑︎ CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie) ♑️

Fiți puțin atenți în zilele următoare – iarba arată mai verde atunci când este falsă! Unele promisiuni pot fi prea bune pentru a fi adevărate. Faceți verificările de fond și cercetați înainte de a vă angaja în orice aventură.

Luna nouă de săptămâna trecută a adus progrese în carieră, împingându-vă din zona de confort pentru a găsi o muncă care să fie mai bine aliniată obiectivelor dvs. Dar, deși ați atins noi culmi, vă simțiți în continuare în urmă. Faceți-vă tot timpul de care aveți nevoie săptămâna aceasta pentru a vă afla în detaliile backend-ului: reorganizați-vă filtrele Gmail și ajungeți la administrator.

Pe măsură ce soarele se conectează cu Jupiter pe 15, vă simțiți mai controlat asupra resurselor. Stațiile Saturn direcționează în semnul dvs. pe data de 10, veți simțiți un sentiment de responsabilitate mult mai apăsător decât acum câteva luni. Te gândești întotdeauna la imaginea de ansamblu și pe termen lung, dar, mai mult decât de obicei.

Începând săptămâna, s-ar putea să fii și binecuvântat de un miracol ..

În loc să vedeți lucrurile în monocrom săptămâna aceasta, le veți vedea mai luminoase și mai noi. Aceasta înseamnă că elementele care te înconjoară vor avea o semnificație mai mare pentru tine. Veți putea vedea atât trecutul corect, dar și rău și veți înțelege complexități-le personalității oamenilor care vă înconjoară.

O afacere promițătoare poate fi silentă sau adevărul poate fi dezvăluit, asa că fără acțiuni impulsive. Mai bine să clarificați acum toate discuțiile personale. Indicați clar limitele dvs. despre cât de mult puteți și nu puteți face. Crizele temporare de cugetare excesivă ar putea duce la somn tulburat. Detașează-te și detoxifică periodic pentru liniștea interioară.

La nivel competitiv, persoanele din activitățile de producție și marketing vor beneficia de prima jumătate a săptămânii. În mod modest, alte companii vor profita. Cei care lucrează într-un program constant, dar, din contră, vor beneficia de a doua jumătate a săptămânii. În a doua jumătate a săptămânii, ar putea fi avantajos să semnați un acord prelungit.

În plus, este posibil să fiți ocupat la locul de muncă, din acest motiv puteți ajunge târziu la o întâlnire de familie. Cuplurile pot întâmpina noi membri ai copiilor în cadrul familiei. Vă sfătuim să țineți departe de conducerea grăbită și să întârziați excursiile de călătorie pentru câteva zile.

Pierderile dvs. se vor transforma acum în câștiguri, ceea ce vă poate îmbunătăți sănătatea economică. Performanța dvs. generală este mai bună în cadrul companiei. Cu ajutorul colegilor dvs., veți lua probabil câteva decizii dificile în cadrul afacerii.

În ceea ce privește pasiunea, partenerul tău va fi mai puțin receptiv în prima jumătate a săptămânii, lăsând un gol în sufletul tău. Soții și soțiile, pe de altă parte, vor avea voie să comunice între ei. În ceea ce privește puterea, mamele așteptate ar trebui să ia măsuri suplimentare de precauție în această săptămână și să evite călătoriile. În această săptămână, persoanele se vor concentra și asupra problemelor lor de sănătate. Păstrați-vă calmul săptămâna aceasta chiar dacă nu există prea multe la orizont.

În ultimele două zile ale săptămânii, acum situațiile sunt sub control. Vitalitatea și energia internă sunt mari. De asemenea, este posibil să faceți planuri precise pentru extinderea afacerii dvs. de familie. Din cauza excesului de plăcere, puteți crea și greșeli stupide.

Mantra acestei săptămâni: Începeți cu comanda.

♒︎ VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie) ♒️

Lumea ocupă locul central, exact cum crezi! Alianțele se desfășoară fără probleme și promisiunea câștigurilor pe termen lung menține echipa concentrată și productivă. Lucrați în mod activ pentru o zi de mâine mai bună, iar capacitatea dvs. de a vă gândi la interese mai mari este ceea ce vă va asigura un progres constant.

Primele două zile ale săptămânii te pot face ocupat la locul muncă. Cu ajutorul destinului, s-ar putea să fiți capabil să luați în plus câteva decizii vitale în cadrul profesiei, care ar putea să vă dezvolte munca în viitorul apropiat. Te vei bucura de munca ta, în ceea ce privește s-ar putea să obții recompense în ceea ce privește diligența ta.

Mijlocul săptămâni este bun pentru câștiguri. Cu ajutorul abilităților de comunicare, veți primi o comandă mare, care vă poate extinde întreprinderea în viitorul apropiat. Eventual, veți compensa câștiguri în investițiile dvs. anterioare. Sursele dvs. de venituri vor fi acum mărite, ceea ce ar trebui să vă mărească soldul bancar, ați putea, de asemenea, să planificați în plus renovarea reședinței sau a locului de muncă.

Nativii care se află într-un loc de muncă pot primi promoții și stimulente. Este posibil să fiți incapabil/a să vă susțineți responsabilitatea dată și o sa va facă nerăbdător și nervos. Veți continua să faceți noi investiții. Vă sfătuim să aveți grijă de prieteni și bătrâni.

Faceți-vă timp pentru o călătorie, deoarece soarele se conectează cu Jupiter pe sate de 15. Indiferent dacă este vorba de o călătorie rapidă sau de o carte nouă, vă veți simți mai bine odată ce vă aflați într-o misiune. Căsătoriile, angajamentele și chiar nașterile ar putea fi anunțate, iar lunile următoare vă veți fi ocupați. Rămâneți organizat/ă și mențineți-vă sistemul imunitar. Sănătatea mamei tale poate fi probabil mai bună acum. Munca excesivă a minții vă poate obosi, din cauza volumului de muncă, este posibil să nu mai fiți în măsură să acordați timp familiei voastre.

Mantra din această săptămână: Du-te și nu mai sta pe gânduri!

♓︎ PEȘTI (19 februarie – 20 martie) ♓️

Abilitățile dvs. de planificare pot fi puse la încercare! O eroare minoră vă poate costa foarte mult. Rămâneți organizat dacă doriți un rezultat de succes. Talentele și abilitățile dvs. cu mai multe fațete nu își ating adevăratul potențial.

După ce luna nouă de săptămâna trecută a eliberat orice lucru posibil care ar putea merge prost cu noua dvs. afacere, săptămâna aceasta este pentru revizuirea planului. Este timpul să „căutați ajutoare” așa cum ar spune colegii voștri.

Dezamăgirea săptămânii trecute se poate transforma acum în fericire! Te vei regăsi în terenul plăcerii și răbdării, vei experimenta fiecare moment, care se poate replica în strategia ta de lucru. De asemenea, puteți configura o scurtă călătorie asociată cu munca cu ajutorul celor apropiați.

Pe măsură ce Soarele se conectează cu planeta voastră Jupiter, pe 15, un înger neașteptat sau un mentor va iese în cale pentru a vă întoarce pe drumul cel bun. Celibatarii își pot găsi dragostea în aceeași comunitate. Studenții pot auzi, probabil, vești bune cu ajutorul destinului. Probabil că disputele cu frații sau prietenii apropiați pot fi soluționate acum.

Din punct de vedere financiar, este o săptămână bună pentru a rezolva o dată pentru totdeauna o problemă rămasă în așteptare. Înțelegerea dvs. vă poate ajuta să luați decizia corectă în ceea ce privește creșterea afacerii. Vă veți folosi energia pentru a vă reamenaja casa sau locul de muncă, ceea ce vă va îmbunătăți statutul. Vi se recomandă să vă țineți departe de implicarea miturilor la locul de muncă.

Ultimile câteva zile din săptămână sunt importante pentru câștiguri bruște. Veți cere, probabil, niște proprietăți moștenite s-au veți vinde și activele fixe blocate, ceea ce vă poate îmbunătăți starea de sănătate financiară. Banii tăi care au fost blocați pot fi recuperați, iar investițiile dvs. actuale se pot plăti acum.

Pe plan personal vor exista unele îmbunătățiri în relațiile cu cei dragi. Studenții sunt în măsură să aleagă cariera corectă. Profesorii tăi au avut dreptate; este timpul să le ascultați cuvintele dacă doriți un rezultat mai bun și o liniște a minții voastre.

Mantra din această săptămână: Ce se întâmplă dacă nu ar trebui să o forțezi lucrurile?

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1447874