Iarna neagră: Dans romantic în ploaie cu Firuze și Ayaz

Iarna neagră Dans romantic în ploaie

Serialul turcesc Iarna neagră / Zemheri, care se va întâlni cu publicul la Happy Channel în data de 7 ianuarie 2021 va cuceri iremediabil fanii de seriale turcești.

Romantismul a atins cote maxime: Dans în ploaie cu priviri și atingeri pasionale!

În al doilea teaser din episodul 1, Ayaz (Alperen Duymaz) și Firuze (Ayça Ayșin Turan) au semnalat viitorul unei povești de dragoste care va ridica publicul în picioare cu dansul lor romantic în ploaie.

Zemheri va începe în prima săptămână din 2021 și cu siguranță că frumoasa actriță Ayça Ayșin Turan și chipeșul actor Alperen Duymaz, actorii de frunte ai serialului va încântata publicul cu dansul lor romantic în ploaie.

Tinerii actori au dansat în ploaie minute în șir, pe ritmul melodiei lui Zaliha, numită „Beklenmeyen Misafir – Oaspeții neașteptați”, una dintre piesele populare melodii din anii 1970.

Ayaz și Firuze, eroii unei iubiri tumultuoase din serialul „Iarna neagră / Zemheri”, atrag deja atenția cu imaginile de pe social media.

Priviți ce romantic dansează în ploaie doi dintre actorii serialului Iarna neagră

Serialul este regizat de nimeni alta decât Hilal Saral, care a realizat producțiile fenomenale ale serialelor TV turcești precum Kara Sevda/Dragoste infinită, stă pe scaunul regizorului, iar scenariul a fost scris de Sema Ergenekon.

„Iarna neagră / Zemheri”, care reunește maeștri și nume tinere precum Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaș, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Șebnem Dönmez și Zerrin Tekindor, va fi în curând la Happy Channel cu povestea lor puternică de a face dreptate care va pune sub semnul întrebării povestea lor de iubire infinită.

Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com