Iarna Neagră Episodul 1 Rezumat

Iarna Neagră Episodul 1 Rezumat

Iarna Neagră Episodul 1 Rezumat Detaliat

Home » Rezumate Seriale Turcesti » Iarna Neagră Episodul 1 Rezumat

Firuze locuiește într-un cartier sărăcăcios împreună cu sora ei mai mică și mama ei, care își favorizează în mod constant fiul.

Tatăl ei, Yașar Usta, este un maestru cu inima bună pe care toată lumea îl iubește. Iar mama ei Aliye merge la curățenie prin conacele bogătașilor. Feblețea ei este fiul ei inutil și lacom pe nume Faruk pe care îl răsfață prea mult. Ea aproape că își ignoră cele două fiice, ba chiar refuză să-i de-a bani de buzunar pentru universitate.

Firuze este o tânără frumoasă și responsabilă de 26 de ani care studiază la Departamentul de Arhitectură. În timp ce Firuze studiază arhitectura în al doilea an, ea are un job part-time și lucrează pentru a-și ajuta familia.

Ayaz locuiește cu maică-sa și cei doi frați. Ei trebuie să-și schimbe casa in mod frecvent și să se abțină de a face orice, inclusiv să posteze pe rețelele de socializare, astfel încât să se poată ascunde de tatăl lor abuziv. Ayaz devine capul familiei și încearcă să facă tot posibilul pentru a-și proteja familia de violența tatălui său. De asemenea, și el lucrează și este la aceeași universitate cu frumoasa Firuze. El se îndrăgostește de Firuze, pe care o întâlnește din pură întâmplare la cursuri. Cei doi tineri sunt atrași unul de celălalt la prima vedere și se îndrăgostesc nebunește.

Ayaz, fata cea cu inimă bună cu banii primiți de la tatăl ei să-și cumpere o haină pentru anotimpul rece, i-a cumpărat tatălui ei mănuși călduroase pentru iernile geroase pe șantier. Într-una din zile, fata și-a croit un sacou din haină ruptă a tatălui ei pentru al îmbrăca la facultate. Dar fratele ei îl îmbracă și mama ei nu spune nimic, lăsându-și fiica să înghețe de frig.

Dans romantic în ploaie

Firuze petrece ore în șir cu Ayaz și într-una din zile îi prinde ploaia și cei doi îndrăgostiți încep să danseze in plină stradă.

Dans în ploaie: Firuze și Ayaz
Romantism la cote maxime: Firuze

Ayaz o cere în căsătorie pe frumoasa Firuze, daruindu-i un inel din floare!

În scurt timp, Firuze și Ayaz încep să viseze la căsătorie și cu puterea dragostei și încrederii lor unul față de celălalt, ei decid să se căsătorească cât mai curând posibil, fără să aștepte absolvirea. Singura problemă este de a stabili cumva căile destinului lor împreună prin dragostea lor pură și imaculată. 

Cei doi veșnic îndrăgostiți își asumă poverile familiei lor pe care trebuie să le poarte, cu puterea pe care o primesc de la dragostea lor unul pentru celălalt. 

În toate aceste provocări, ei au renunțat la speranța unui viitor mic și propriu. Până când soarta și-a schimbat părerea și s-a întors din calea lor fără măcar să le de-a șansa de a-și putea împărtăși problemele … 

Ayaz o salvează pe Berrak de la moarte!

Berrak sora lui Ertan a avut o aventură cu un bărbat însurat la vârsta a doua. Soția acestuia când află îl sună pe Ertan și îi trimite o fotografie cu cei doi, avertizandu-l să-și potolească sora, altfel va da presei fotografiile. Bineînțeles că Ertan se enervează și își blamează sora, care fără nerușinare afirmă că sa întâmplat doar o singură dată. El îi interzice să mai vorbească cu acel bărbat și o trimite acasă.

Ayaz o salvează pe Berrak cea răsfățată și egoistă din calea unei mașinii în fața clădirii exploatației Demirkan. În semn de mulțumire, fata îi trimite un cadou scump, care are atașat un mesaj de mulțumire și numărul de telefon. Dar tânărul nu acceptă și îi trimite cadoul înapoi fetei prin fratele său, care oprește cadoul și trimite înapoi doar un mesaj. Fata crede că Ayaz este interesat de ea și începe să-și facă facă visuri.

Berrak crede că frumosul Ayaz, care a salvat-o, este interesat de ea. După câteva întâlniri întâmplătoare, fata devine și mai plină de speranță și face ea primul pas spre el. Dar atunci când Ayaz îi spune că nu are sentimente față de ea, Berrak se duce imediat la fratele ei și se plânge. Ea îi spune că este interesată de cineva și vrea ca Ayaz să o iubească. Ertan merge în fața lui Ayaz și îi spune răspicat să nu-i respingă sora. Dar Ayaz o refuză din nou pe Berrak, care începe să se comporte anormal și refuză să mai meargă la terapeut. Ertan vrea să-i de-a o lecție pentru aroganța sa, se interesează de familia lui Ayaz și îi aduce tatăl.

Ayaz trebuie să ia o decizie dificilă: fie își va alege familia, fie marea sa iubire.

Într-una din zile, când Ayaz ajunge acasă, cu tristețe constată că mama lui și-a ucis tatăl în timpul luptei în legitimă apărare pentru a-și salva fiica din mâinile soțului violent. Deși Ayaz vrea să-și asume vina pentru a-și proteja familia, mama lui nu-i dă voie.

Prin urmare, ia o decizie dificilă și își sacrifică iubita pentru binele familiei sale chiar înainte de căsătorie, fără măcar să-i de-a vreo explicație. Pentru a-și salva mama, Ayaz încheie o înțelegere cu un puternic om de afaceri. Ertan îi va salva pe mama lui de a merge la închisoare și, în schimb, Ayaz se va logodi cu Berrak. Sora mai mică a lui Ertan, care are unele probleme psihice și vrea să se căsătorească cu el. Ayaz nu are altceva de făcut decât să accepte acest acord, își sacrifică iubita și dispare fără urmă … 

Între timp, Firuze îl caută pe Ayaz peste tot și încearcă să înțeleagă de ce a plecat fără să-și ia măcar rămas-bun. Ea suferă cumplit și timp de 2 ani își petrece timpul tânjind după Ayaz.

În cele din urmă, Firuze renunță la prima sa iubire și se enervează pe el pentru că i-a furat visele. Ea decide să-și continue viața în timp ce încearcă să-și uite prima sa dragoste.

A doua zi Firuze işi caută iubitul peste tot și îl sună, dar are telefonul închis. Fata merge acasă la el și constată că s-au mutat din casă. Firuze, care este tristă și confuză, tot caută răspunsuri de ce Ayaz a parasit-o …

Reîntâlnirea dintre Firuze și Ayaz!

După 2 ani, viețile lui Firuze și Ayaz se intersectează din nou. Firuze îl întâlnește pe Ayaz în magazinul în care lucrează și fata nici măcar nu vrea sa asculte ce are de spus tânărul.

Yașar Usta, care lucrează în exploatație, îi duce personal o petiție scrisă de fiica sa lui Ertan Bey, afirmând că există o problemă cu liftul construcției pentru care lucrează.  

Cu toate acestea, Ertan nu are timp să se preocupe de această petiție, deoarece sora sa Berrak încearcă să se sinucidă, vrând să sară de pe acoperiș. Fata tot susține că vrea să se căsătorească cu Ayaz și Ertan este de acord, doar să o vadă fericită.

Într-o zi, Ertan ajunge la locul în care Firuze lucrează și apare o conversație neplăcută între ei. În acea noapte, liftul de pe șantier se defectează și cade în gol. 

Maestrul Yașar supraviețuiește cu răni grave, dar multi dintre colegii săi mor. Avocatul lui Ertan dă familiilor decedatului bani și îi împiedică să se plângă. 

La compania lui Ertan, tatăl lui Firuze, care lucrează că ascensor este acuzat pe nedrept, în momentul în care mai mulți muncitori mor într-un cumplit accident cu liftul de pe șantier. Deși Yaşar l-a avertizat pe Ertan printr-o petiție scrisă despre starea în care se află liftul, proprietarul a fost ocupat cu nebuniile lui Berrak și neglijat spusele maistrului. Moartea a treisprezece muncitori din construcții. Din cauza accidentului cu liftul au murit treisprezece muncitori și asta a captat foarte mult interesul presei.

Pentru a salva imaginea companiei și a scăpa de acest incident cu un prejudiciu minim, proprietarul Ertan decide să dea vina pe tatăl lui Firuze. Din acest motiv, el înlătură petiția cu privire la lift și angajează martori mincinoși.

Pe de altă parte, Firuze se află într-o situație foarte dificilă. Ea nu acceptă banii în schimbul tăcerii și încearcă să facă tot posibilul pentru a dovedi inocența tatălui ei. Deși caută dreptatea, ea înțelege că nu poate convinge martorii mincinoși să-și schimbe declarațiile și caută un alt mod de a dovedi existența petiției.

Faruk convinge familiile celor decedați sa nu depună plângere în schimbul unei sume de bani. Chiar dacă datorează banii primiți de la avocat, îi ia și fuge. Mama lui Faruk este surprinsă de această trădare din partea copilului ei favorit. Firuze nu ezită să-i spună mamei sale că asta este răsplată pentru răsfățul fratelui ei.

Ertan îl alege pe Ayaz ca martor mincinos și îi spune clar că se va căsători cu Berrak. Deși Ayaz este foarte afectat că acei muncitori au murit din neglijență și vrea dreptate, Ertan îl minte că vor da vina pe cineva care a murit. Astfel, toată vina cade pe Yaşar, tatăl lui Firuze, fără că Ayaz să-l cunoască.

Yasar este arestat și trimis la închisoare până la proces, deoarece a provocat o neglijență care a dus la moarte. Firuze, care crede în  nevinovăția tatăl său, găsește un avocat și vorbește imediat, dar bărbatul spune că trebuie să găsească dovezi, nu doar vorbe. Ea investighează despre trecutul lui Ertan și află de la fosta logodnică că bărbatul este un narcisist. 

Într-o seară, îmbrăcată cu hainele pe care le-a cumpărat din magazinul unde lucrează se duce în restaurantul in care este Ertan. Firuze se ciocnește de el în mod intenționat și îi vorbește cu o atitudine îndrăzneață, exact cum a sfatuit-o fosta logodnica a bărbatului. 

A doua zi dimineața, se duce la companie cu o carte de identitate falsă și aplică pentru un loc de muncă la companie. Si bineînțeles că iar îl provoacă pe Ertan, care ordonă secretarei să o angajeze. Ertan este fermecat de frumusețea fetei și foarte obsedat. Firuze caută să obțină video in care tatăl ei ia înmânat raportul lui Ertan. Firuze este obligatā să meargă acasă la Ertan și îl întâlnește pe prima sa iubire, Ayaz, çare acum este logodnicul lui Berrak.

Iarna Neagră Episodul 2 Rezumat

 Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com