FINAL: Iarna Neagră Episodul 10 Rezumat (Zemheri)

FINAL: Iarna Neagră Episodul 10 Rezumat (Zemheri)

Serialul Zemheri/Iarna Neagră are un final fericit! În timp ce Ayaz și Firuze se străduiesc să-l scoată pe Ertan din viața lor și să alerge pentru o viață nouă, trebuie să se lupte din nou cu obstacolele care le apar in cale.

Firuze și Ayaz au dovedit ca Ertan a primit petiția de la meșterul Yașar și l-au trimis pe Ertan la închisoare pentru a-și ispăși pedeapsa asa cum merita. Dar ei nu știu încă că acesta a jurat răzbunare. Cei doi îndrăgostiți sunt încă ținte ale furiei lui Ertan …

Elvan este arestată!

Ertan nu poate digera înfrângerea și o denunța pe Elvan! Polițiștii o arestează pe Elvan, însă sora ei Firuze știe ca Elvan este nevinovata și merge din ușă în ușă și caută un martor ocular. In tot acest timp, avocatul lui Ayaz află că în acea noapte, o femeie a sunat la politie sa anunțe o crima, dar a renunțat. Din fericire, femeia l-a înregistrat și pe Ertan în timp ce îl ucidea pe Yasin. Firuze reușește sa convingă martora și procurorul o eliberează pe Elvan. Yașar și restul familiei află că Firuze s-a căsătorit cu Ertan pentru a o proteja pe sora ei Elvan.

Planul de evadare a lui Ertan nu are succes!

La tribunal, Ertan, care a negociat cu cineva sa-l răpească se simte liniștit. Dar Ayaz îl cunoaște bine pe dusmanul sau și ia măsuri de precauție suplimentare. Desi bărbații angajați de Ertan reusesc sa-l răpească, polițiștii avertizați de Ayaz îl prind si asta il înfurie enorm.

Berrak se simte rău și leșină când aude ca fratele ei va merge la închisoare. Toată lumea, inclusiv Ayaz, este confuză cand afla ca Berrak este însărcinată în 10 săptămâni. Ayaz îi spune lui Firuze că isi va asuma responsabilitatea fata de bebeluș, dar vrea ca ei doi să se căsătorească. Berrak, care nu poate accepta ca Ayaz se va casatori cu Firuze si face o criză nervoasă, apoi începe să sângereze. Deși are dureri toată noaptea, nu merge la spital și chiar isi pune viata în pericol. În cele din urmă, Mehveș o găsește și o duce imediat la spital, insa este mult prea tarziu si Berrak pierde sarcina. Deși Berrak este încă mai speranță ca Ayaz ii va deveni soț și visează la o viață cu el, totul va decurge într-o direcție neașteptată.

Pe de altă parte, Aliye se enervează pe soțul ei ca vrea sa divorțeze și pe copii ei ca nu susțin incapatanarea ei de a păstra casa. Ea va trebui să aleagă între familie și casa primita de la Ertan. Deși și-a atins visul, odată ce Ertan i-a înmânat titlul de proprietate al casei, în cele din urma își da seama ca familia este mult mai importanta si renunta la casa. Datoria lui Faruk față de cămătarul de la care a împrumut bani este decontată.

Ayaz se întoarce acasă si se panichează ca nu o poate găsi pe Filiz. Dar cand afla că sora sa a mers acasă la Mete, se duce imediat acolo și le povestește prin ce calvar a trecut din cauza lui Ertan, care este responsabil de moartea parintilor lor. Mete si Filiz isi cred fratele si se întorc acasă.

Ayaz și Firuze și-au îndeplinit visul de a fi împreună și își trăiesc povestea de iubire asa cum merită!

Trei luni mai târziu, Ayaz o cere de soție pe Firuze și se căsătoresc. Faruk și Sevda sunt, de asemenea, căsătoriți și așteaptă un copil. Iar Elvan a decis sa devina avocata și s-a înscris la Facultatea de Drept. În acea zi, Berrak renunta la Ayaz, se urca în mașină și a pleacă în vacanță. Iar închisoare, Ertan se uită pe fereastră.

FINAL

 Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com