Iarna Neagră Episodul 2 Rezumat (Zemheri)

Iarna Neagră Episodul 2 Rezumat

Firuze s-a angajat pe un drum periculos pentru a-și salva tatăl. Dar ea este și mai șocată, dându-și seama că pe această cale va mai exista un test legat de Ayaz. De asemenea, nici Ayaz nu se aștepta să o vadă pe Firuze în fața lui și multe întrebări fără răspuns îi apar în minte. Această întâlnire va fi foarte dificilă pentru amândoi, deoarece flacăra iubirii lor încă este vie și Ayaz va căuta răspunsuri la întrebările care îl macină cumplit.

FlashBack: În urmă cu doi ani, Ayaz i-a cerut ajutor lui Ertan în legătură cu situația în care mama lui Ayaz și-a ucis soțul. Ertan a fost de acord să-l ajute cu condiția ca Ayaz să o facă fericită pe Berrak. Ayaz, care știa viața grea a mamei sale alături de tatăl său violent, a fost imediat de acord pentru a-și salva mama. Doar trei persoane știu despre acest secret – Ayaz, Safiye, mama lui Ayaz și Ertan. Dacă Ayaz încalcă condiția impusă de Ertan, atunci cumplitul incident va înceta să mai fie un secret.

Întâlnirea neașteptată a lui Ayaz și Firuze deschide răni în inima amândurora, mai ales tinerei fete care este pur și simplu devastată când afla că bărbatul mult iubit este logodit . Dar nimic nu poate fi schimbat, așa că cei doi îndrăgostiți trebuie să gestioneze situația în care soarta i-a adus. Din cauza unei situații neprevazute cu privire la o ziarista, Ertan nu mai poate merge la companie, asa că Ayaz și Firyuze pleacă doar ei cu mașina.

Uneori oamenii pleacă nu pentru că nu iubesc, ci din disperare!

Ayaz încearcă să se justifice în fața lui Firuze. Dar totul este în zadar, deoarece Firuze nu vrea să-l asculte. Pentru Firuze, Ayaz este bărbatul care a părăsit-o și nu are nici un drept sa-i ceara explicații..

Pentru a obține un loc de muncă la firma Ertan, Firuze a trebuit să-și schimbe numele și să mintă că are o experiență de trei ani în arhitectură. Ayaz, care a aflat de această înșelăciune, încearcă să o protejeze pe Firuze de Ertan. Dar nu reușește să o convingă pe fată că Ertan este de fapt foarte viclean și periculos.

Pe de altă parte, Ertan ia decizii serioase pentru a-i ascunde pe responsabilii accidentului la șantier și în același timp caută informații și despre Firuze. El o pune la încercare pe Firuze, în timp ce el continuă să comploteze pe cine să dea vina pentru accidentul cauzat din neglijența sa. El intenționează să clarifice planurile de viitor a lui Berrak cu Ayaz. Berrak ia măsuri pentru un viitor cu Ayaz, dar este forțată să facă față problemelor pe care familia ei le-a creat și le-a evidențiat. Ea îi propune lui Firuze să se ocupe de designul interior al casei ce urmează să se cume cu Ayaz. Bineînțeles ca Firuze nu este deloc incantata de acea propunere și când află că Berrak este împreună cu Ayaz de 3 ani, devine și mai bulversată și pleacă foarte îngândurată.

Pe de altă parte, când Aliye îl caută pe Faruk și află unde se află fiul ei, adevărul va fi devastator și asta o va face să aibă putere să-și renege fiul. Faruk observă că iubita sa, Sevda a fugit cu banii lui și când merge la clubul de noapte să o caute, niște bărbați îl bat cumplit. După care îl duc cu mașina în fața casei, unde vecinii se adună imediat în jurul lui și Aliye privește cu tristețe de la geam. Deși nu ar fi vrut să-i mai vorbească, inima de mamă nu o lasă și se duce afară, spunându-i să se ridice pentru a nu o face de rușine.

Ayaz pune la cale un plan ca Firuze să fie dată afară din companie!

Ayaz, care între timp a aflat că Firuze și-a ascuns identitatea și de fapt nu este căsătorită asa cum ea a afirmat, încearcă din răsputeri să o convingă pe Firuze să demisioneze, dar totul este în zadar. El pregătește totul astfel încât toată lumea să creadă că ea a furat reportofonul lui Ertan. Cu toate acestea, Firuze nu a renunțat la planul ei, și înainte de plecare, a reușit să intre în camera de supraveghere și a transferat pe un stick de memorie înregistrările din ziua tragediei.

Iarna Neagră Episodul 2

Ayaz află că tatăl lui Firuze a fost închis din cauza lui Ertan!

Ayaz nu este conștient de marea durere pe care o va experimenta în timp ce caută răspunsuri la întrebările sale despre Firuze. El o urmărește și când află de la gardian că Firuze își vizitează tatăl la închisoare, înțelege că Ertan l-a mințit cu privire la acel incidentul cu liftul, învinovățind un om nevinovat.

Firuze își vizitează tatăl și foarte fericită îi spune că are dovezile cu care îi va dovedi nevinovăția. Dar, din păcate, când ajunge la avocat, vede că înregistrările au fost schimbate și tatăl ei nu apare pe aceste videoclipuri. Însă avocatul observă bărbatul de lângă Ertan și îi spune că dacă îl convinge să meargă de martor, l-ar putea achita pe tatăl ei. Firuze privește mai bine înregistrarea și constată că acel bărbat este Ayaz …

Iarna Neagră Episodul 3 Rezumat

 Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com