Iarna Neagră Episodul 3 Rezumat (Zemheri)

Ayaz se oferă să depună mărturie!

Ayaz este șocat când află că muncitorul împotriva caruia a dat o declarație falsă este în viață și este chiar tatăl lui Firuze. Odată cu aflarea adevărului, primul lucru pe care îl face este să-i ceară socoteală lui Ertan. Există o confruntare între cei doi și Ertan îl intreaba că atunci când și-a salvat mama de inchisore, unde îi era obsesia pentru dreptate și adevăr.

Firuze este pe cale să-i înfrunte atât pe Ertan, cât și pe Ayaz, însă prietena ei se gândește la pericol și nu-i dă voie. Ea încearcă să-l găsească pe paznicul care i-a văzut tatăl vorbind cu Ertan, în speranța că va spune adevărul. Ea l-a rugat pe tatăl ei Yasar să descrie trăsăturile fizice ale paznicului pentru a vorbi cu el.

Ertan îl roagă pe Fehmi, omul din companie, să o investigheze pe Firuze. Dar când bărbatul merge la adresa din actele de angajare angajare, îl întâlnește pe băiatul care i-a furnizat lui Firuze cartea de identitate. Binenteles că tânărul o acoperă pe Firuze și după ce rămâne singur o anunță pe Sule.

Gazda, Yasin, vine să afle dacă Faruk este acasă pentru a plăti chiria. Faruk nu poate da banii și îi spune că a fost bătut și jefuit. Aliye este surprinsă de minciuna fiului ei și proprietarul le cere să evacueze imediat casa. Yasin pune anunțul de „închiriere”, chiar dacă Aliye insistă să-i mai aștepte de bani. După ce proprietarul pleacă, Aliye, care și-a dat seama seama că femeia din clubul de noapte i-a luat banii și a fugit, se ceartă cu fiul ei.

La insistentele mamei sale pretențioase, Berrak organizează la vilă o masă în familie pentru a aduce familile împreună. Ayaz nu știe și fiind deja într-o stare foarte proastă se plimbă pe stradă devastat, invinovatindu-se pentru răul făcut femeii pe care o iubește.

Safiye, mama lui Ayaz îi face cadou o față de masă din dantelă, dar mama lui Berrak o disprețuiește. Însă Berrak încearcă din răsputeri să o facă pe mama logodnicului ei să se simtă bine și o roagă să-l sune pe Ayaz.

Firuze merge să vadă proiectul la fața locului pentru a-și recupera jobul, astfel încât să poată reveni la companie. Apoi merge acasă la Ertan și vorbeste cu el, rugandu-l să-i dea 2 zile la dispoziție ca să termine schița proiectului respectiv. Ba chiar mai mult de atât, Firuze îi cere scuze și recunoaște că a furat reportofonul din curiozitate pentru că este interesată de el.

Nimeni înafară de tine nu a mai ascultat înregistrarea! Ertan o duce în biroul său și în timp ce îi pune niște înregistrări audio, începe să-i povestească despre tatăl său cum il pedepsea și traumele din copilărie. Ertan nu are încredere în Firuze, dar îi da o șansă că să afle ce urmărește. Apoi o duce pe Firuze la cina în familie aproape cu forța, deoarece nu accepta sa-l refuze. Situația dintre fiul ei și Firuze atrage atenția mamei lui Ayaz, care este ferm convinsă că Firuze este fata de care fiul ei era atât de îndrăgostit. Ea nu stie înțelegerea lui Ayaz cu Ertan pe care a făcut-o în urma cu doi ani si ca este fortat sa se căsătorească cu Berrak.

Firuze când îl vede pe Ayaz și toată familia la masă, vrea sa plecepe motiv că au oaspeți și nu e îmbrăcată curespunzator. Dar Berrak se oferă să-i împrumute o rochie și merg în camera fetei.

Berrak o întreabă dacă l-a cunoscut pe Ayaz dinainte, Firuze neagă totul. Dar Berrak îi spune că știe că amândoi au fost la aceeași universitate. Văzând că Firuze este vizibil deranjată când îi vorbește depre logodnicul ei, îi arată un costum albastru pe care l-a comandat pentru Ayaz, menționând că este culoarea lui preferată.

Faruk merge să vorbească cu Yasin pentru a-l mai aștepta de bani. Proprietarul acceptă dar numai cu condiția să se căsătorească cu Elvan, sora mai mică a lui Firuze. Faruk refuza și îi spune să uite de propunere, ca și cum nici măcar nu ar fi menționat de sora sa Elvan și pleacă foarte nervos. Dar mai târziu acceptă când Yasin se oferă să-i dea lui Faruk titlul de proprietate al casei și Yasin dă jos anunțul de închiriere. Binenteles ca Aliye si Firuze nu stiu de intwelegerea celor doi.

Degustarea tortului de nuntă este un mare eșec!

Berrak este extrem de fericită și prezintă familiei tortul din ziua nunții pentru a fi degustat. Ertan îi sugerează să taie torul împreună cu Ayaz, care se simte vinovat față de Firuze și din neatenție răstoarnă tortul.

Firuze se simte incomod văzându-l pe Ayaz în prezența lui Berrak și când se pregătește să plece, Ertan insistă că șoferul său o va duce acasă. El îi face cunoscut faptul că în calitate de asistentă, nu va putea nici măcar să respire fără ca el să știe și să-i permită.

Mete ii cere un job lui Ertan desi Ayaz l-a avertizat sa nu faca asta. Ertan îi spune lui Ayaz că atunci când vă veni la companie să-l aducă și pe fratele său Mete, care va fi manager la departamentul de logistică. Ajunsi acasa iese cu cearta si Ayaz ii spune clar ca nu-i da voie sa lucreze pentru Ertan.

Firuze ajunge acasă și are o ceartă cu fratele său care o avertizează că o femeie nu vine la ora asta târzie acasă. Ea îi spune că pe lângă serviciu s-a ocupat să-i dovedească și nevinovăția tatălui lor, dar el în schimb nu face nimic pentru familie.

În ziua următoare, Ayaz îi spune situația familie cu toate dilemele sale unui avocat, care este prietenului său. Ayaz vrea să o sune pe Firuze să-i spună că își va schimba declarația, chiar dacă avocatul îl avertizează că vă fi acuzat pentru mărturie falsă. După ce îi povestește și despre incidentul cu moartea tatălui său, exact tot ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani, Serhat îi spune că orice ar face mama lui va fi arestată, iar daca va lua vina asupra sa va fi acuzat de crima, pedeapsa fiind 20 de ani. Iar pentru mărturie falsa va primi cel putin 3 ani de închisoare..

Ertan este foarte furios că Bora a aflat că Yasar a depus o cerere scrisă despre problemele liftului și merge să o ia la rost pe Mehveș, care nu știe nimic. Amândoi își dau seama de gravitatea situației și Ertan afirmă că nu va permite niciodată să se afle adevărul pentru a-i da oportunitatea unchiului sau să-i ia compania. După ce Ertan pleacă, Mehveș observă că nu a închis conversația telefonică cu Vural și o avertizează să pretindă că nu a auzit nimic din acea conversație.

Cu ajutorul avocatului, Firuze citește declarația de mărturie împotriva tatălui ei și este devastată când vede și numele lui Ayaz Korkmaz.

La magazinul de haine, Sule este obligată de șefa ei să semneze demisia lui Firuze, altfel o concediază și pe ea. Firuze merge la prietena ei plângând și îi povestește că Ayaz a depus mărturie falsă împotrivă tatălui ei.

Tu ai semnat sentința la moarte a tatălui meu!

În acea seară, Ayaz se întâlnește cu Firuze la locul lor secret de întâlnire din trecut. Ea îl acuză de arestarea tatălui ei și deși el îi explică că nu a știut, ea îi reproșează că asta nu este o justificare să distrugi viața unui om. Din moment ce Ayaz intenționează să ia vina pentru uciderea tatălui său, el deschide un cont bancar pe numele mamei sale și depune o mulțime de bani.

A doua zi, Ayaz se întâlnește cu Firuze și îi spun că își va schimba declarația. El vorbește cu familia sa și cu Berrak ca și cum și-ar lua la revedere. Mehveș îi spune lui Ertan că procurorul a retras rechizitoriul. Maestrul Yașar este adus la tribunal pentru declarație. Iar Firuze îi spune tatălui ei că are încredere în Ayaz și va fi liber în curând.

Poliția merge acasă la Ayaz și o duce pe Safiye la procuror pentru ai pune întrebări despre soțul ei dispărut. Ayaz este și el la tribunal și când vede că mama lui este adusă de poliție, își dă seama de situație. Ertan vine acolo și îl șantajează pe Ayaz, arătându-i filmărea din momentului în care sora lui a fost sugrumata de tatăl lor si Safiye vrând sa își apere fiica, și-a lovit soțul cu un scaun..

Iarna Neagră Episodul 4 Rezumat

 Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com