Iarna Neagră Episodul 4 Rezumat (Zemheri)

Ayaz este șantajat de Ertan și nu-și poate ține promisiunea față de Firuze!

Toată familia este plină de speranță! Firuze este foarte fericită și entuziasmată crezând că ajutată de Ayaz își va salva tatăl și îi spune lui Yașar. Ayaz vine și el la tribunal, dar este șocat de apelul telefonic al mamei sale, care dă o declarație procurorului despre dispariția tatălui său. Ertan îl șantajează să nu își schimbe declarația, arătându-i filmarea în care Safiye îl lovește cu scaunul pe soțul ei. Ayaz iar trebuie să aleagă între libertatea mamei sale sau a lui Yașar. Cu toate aceste, este nevoit să o lase pe Firuze la jumătatea drumului …

Firuze este încă o dată dezamăgită că a avut din nou încredere în Ayaz !

După proces, avocatul îi spune lui Firuze că odată ce sunt împreună pe același drum să-i facă dreptate lui Yasar, nu trebuie să existe minciuni între ei. Ulterior, Firuze înțelege că nu trebuie să-i ascundă nimic și cu lacrimi în ochi îi povestește despre relația ei cu Ayaz.

Odată ce avocatul află despre trecutul fetei, bănuiește că ascunde ceva și începe să-l investigheze pe Ayaz. Când află că Ayaz s-a prezentat la tribunal și că mama lui a apărut în fața procurorului, aprofundează ancheta. După cele spuse de avocat, Firuze bănuiește că Ayaz a fost constrâns să o părăsească.

Ertan dă ordine stricte să-l folosească pe Mete pentru a-l ține sub control pe Ayaz!

Ayaz este distras de la trafic din cauza tristeți și face un accident. El merge la companie și iar se ceartă cu Ertan, care se enervează și țipă la Mehveș pentru că nu a putut să-l oprească pe Ayaz. Mehveș și Ertan încep să devină nervoși din cauza acestui comportament lipsit de respect.

Ayaz și Ertan aproape se iau la bătaie în birou și Berrak se sperie!

Berrak face un atac de panică, crezând că Ayaz o va părăsi din cauza scandalului cu Ertan. Mete își începe prima zi de lucru în companie fără să știe că Ertan îl folosește împotriva fratelui său. El chiar cere un birou privat.

Berrak bănuiește că a fost ceva între Ayaz și Firuze și o urmărește!

În timp ce își privește rivala, Berrak o sună pe Firuze să-i ceară ajutorul în privința lui Ayaz. Ea îi explică că logodnicul ei este de necontrolat și bănuiește că s-a întâmplat ceva cu maică-sa. Iar când Firuze îi spune că nu știe nimic, Berrak începe interogatoriul că dacă nu cumva s-au întâlnit nici măcar la birou. Ulterior o ia cu mașina pe mama lui Ayaz si încearcă să afle de ce se comportă așa fiul ei, însa nici Safiye nu știe nimic.

Nu mai întreba, mamă! Safiye îl găsește pe fiul ei prind poza sa cu Firuze și plângând îi spune că știe că nu o place pe Berrak și tocmai de aceea a amânat nunta timp de doi ani. Ayaz ca să-și liniștească mama, continua să-i ascundă adevărul, spunndu-i că nunta va avea loc și motivul pentru asta nu este Ertan sau acea noapte de coșmar.

Aliye vrea să divorțeze pe motiv că doar așa poate face rost de bani!

În aceeași zi, Aliye își vizitează soțul la închisoare și îi spune că situația lor financiară se deteriorează pe zi ce trece și că proprietarul îi va da afara. Maestrul Yașar, care a răspuns negativ soției sale, care s-a oferit să divorțeze, rămâne neajutorat pentru că nu poate găsi o soluție.

Firuze trebuie să se întoarcă la muncă și încearcă să finalizeze proiectului pe care i l-a dat Ertan, lucrând în timpul nopții. Cu toate acestea, computerul de acasă ii da bătăi de cap, nu-i salvează schița și ii da eroare.

Ayaz se decide să o ajute pe Firuze să primească jobul înapoi pentru a găsi dovezi să-l elibereze pe Yasar din închisoare și îi desenează el schița proiectului fără ca ea să știe. Ea este plăcut surprinsa când primește felicitări de la Ertan si exact atunci intra si Ayaz in birou, insa Erta ii cere sa-l lase singuri.

În timp ce Ertan o caută înnebunit pe asistenta sa și întreabă de ea, Firuze este la secretariat și află că paznicul pe care îl caută și-a dat demisia cu o lună în urmă. Ea se duce la adresa de acasă, dar afla că bărbatul și-au cumpărat o casă nouă și s-au mutat.

Firuze merge să vorbească cu Ayaz și plângând îl întreabă de câte ori o va mai ucide și face să sufere. Ayaz nu poate spune nimic, știind că fata are dreptate și o îmbrățișează strâns la pieptul său.

Ertan se gândește să dea case prefabricate celor care au murit în accident. Vrea să-i adune într-o casă și să țină un discurs și Firuze să-l însoțească.

Ayaz când află încearcă să o avertizeze pe Firuze, dar fata nu-l ascultă. Pentru a o proteja pe Firuze de Ertan trebuie să o oprească să nu se întâlnească cu familiile victimelor pentru a nu fi recunoscută. De data aceasta insistă ca Firuze să meargă cu Berrak, să vadă noua casă împreună cu soacra ei pentru a stabili designul interior. Din privirea lui Firuze, Safiye își dă seama că este fosta iubita a fiului ei.

Firuze devine geloasă și se enervează pe Ayaz în timpul planificării designului interior al casei și pleacă. Ea se urcă în mășina lui Ertan, care este foarte furios ca l-a lăsat balta si insistă să-l însoțească. Deși Ayaz îi trimite un mesaj să o avertizeze, Firuze n-l citește până în ultimul moment. Ea reușește să plece de acolo fară să fie recunoscută de locuitori din cartier.

După aceea Ertan o duce pe Firuze la restaurant și în timp ce savurau o cafea o sună avocatul. El o întreabă dacă are de gând să răspundă și fata se duce de la masă și când vorbește cu avocatul și află că tatăl lui Ayaz este dispărut.

Tatăl lui Ayaz a venit la Istanbul în ziua în care a părăsit-o iubitul pe Firuze. Mai târziu, ei află că rudele lor au raportat dispariția pentru că bărbatul nu au fost văzut din nou. Ei cred că totul este interconectat și că totul se va rezolva atunci când secretul lui Ayaz va fi dezvăluit.

Ertan o duce pe Firuze pe acoperișul unui hotel. Ayaz și Berrak vin și ei acolo. Când există tensiune între Ertan și Ayaz pentru sintagma „răposatul tată”, Firuze devine suspicioasă. Ea îi cere avocatului să afle dacă tatăl lui Ayaz este mort.

Răspunsul mult așteptat de Firuze: Avocatul îi spune că incidentul a fost o conspirație, nu o neglijență din cauza neconcordanțelor din declarații.Avocatul îi spune că incidentul a fost o conspirație, nu o neglijență din cauza necAvoca

Faruk își vizitează tatăl la închisoare!

Faruk, care negociase cu gazda, pentru ca sora lui mică Elvan să-i devina sotie, se simte vinovat când tatăl sau îi cere să aibă grija de sora să. Maestrul Yașar îl sfătuiește pe fiul său, de parcă ar ști ce urmează să se întâmple. După aceea, Faruk își însoțește mama la job și fură banii din casa în care s-au dus pentru curățenie. El se duce la Yasin și îi spune că înțelegerea lor nu mai este valabilă pentru că va plăti chiria și nu-și va da sora.

Mama lui Berrak a cumpărat haine pe care Ayaz să le poarte la nuntă. În ciuda avertismentului fiicei sale, ea trimite intenționat hainele familiei ginerelui său.

Ertan încearcă să-l mituiască pe Yașar să pledeze vinovat!

Ertan vrea să scape basma curată de răspundere și îi cere lui Yașar să-și schimbe declarația. Dar bătrânul refuză și șeful său îl amenință cu familia și fiicele sale. Odată ce află numele fiicei lui Yasar, Ertan devine suspect și cere lui Mehveş să o investigheze pe Firuze.

În acel moment, Faruk vine la companie pentru a cere să-i cumpăre casa promisă din moment ce altor victime le-a oferit case. Ertan le cere angajaților să-i țină pe Firuze și Faruk în companie până când ajunge acolo.

Oare va fi dezvăluită identitatea lui Firuze?

Iarna Neagră Episodul 5 Rezumat

 Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com