Iarna Neagră Episodul 5 Rezumat (Zemheri)

Iarna Neagră Ep. 15-16-17-18 difuzat de Happy Channel

Poliția o arestează pe Aliye pentru furt!

Aliye își dă seama că fiul ei a furat banii, de la una dintre casele în care lucrează. Faruk, care era la companie și Mehveş așteptata să-i arate o fotografie cu sora lui, primește un apel telefonic și trebuie să plece. El înțelege situația în care și-a condamnat mama și vorbește cu familia care depus plângere să-și retragă declarația. El recunoaște că a furat banii singur și le promite că le returnează banii. Faruk este constrâns și împrumută bani de la un cămătar și semnează fără suma scrisă pe cec.

Aliye este eliberată, dar este nervoasă și supărată pe fiul ei, așa că foarte rușinată se închide……

Ayaz cu un pas înainte de Ertan!

Ayaz află că Ertan o cercetează pe Firuze! El îi cere prietenului său să șteargă toate fotografiile și informații reale de pe internet și să-i creeze o identitate falsă lui Firuze, care să corespundă cu informațiile date de față la angajare. Ertan nu poate găsi nimic care să o trădeze pe Firuze, dar el tot presimte că ea este fiica lui Yaşar. Misterul îl ține în suspans și o compară pe Firuze cu el, iar asta îl face să fie și mai interesant și fascinat de inteligența fetei.

Yașar îl cheamă pe fiul său în vizită și îi pune că Ertan a fost acolo și i-a cerut să își asume vina. Dar nu a acceptat și l-a amenințat cu familia, avertizand-ul să aibă grijă că Ertan este periculos. Vorbele tatălui său, parcă îl schimbă pe Faruk, care este mai motivat că oricând să aibă grijă de surorile și mama lui.

Ertan încearcă să-l convingă pe Faruk să treacă de partea sa, planul său nu are succes. Cu toate acestea, Faruk nu-și trădează tatăl.

Ertan vrea că el și Firuze să ia cina în restaurantul hotelului pe care obișnuiește să-l frecventeze. Dar Firuze întârzie, deoarece Ayaz își cunoaște bine dușmanul și vrea să-l enerveze că nu o poate vedea pe fată.

Însă Ertan este foarte viclean și lasă vorbă la chelner, că atunci când Firuze va pleca, să-i ducă mâncarea comandată la domiciliu. Firuze trebuie sa respecte ordinile șefului ei și când ajunge la vilă, Ertan o trimite în camera sa și îi cere voie să o sărute.

Salvată de clopoțel!

Firuze încearcă să-și păstreze secretul!

Iarna Neagră Episodul 6 Rezumat

 Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com