Iarna Neagră Episodul 6 Rezumat (Zemheri)

Ayaz și Firuze

Iarna Neagră Ep. 19-20-21 difuzat confom Happy Channel

Ertan are un comportament obsesiv și bolnăvicios față de Firuze. Cei doi se află pe o stâncă și Ertan o împinge pe Firuze, că apoi să o prindă să-i declare dragostea și îi cere să-l iubească și ea. Firuze s-a speriat îngrozitor și vrea doar să se întoarcă acasă, fără să bănuiască că Ertan știe că ea este fiica lui Yaşar.

Mehveş și Ertan află că Firuze este fiica meșterului Yaşar!

Mehveș, care a aflat că Firuze folosește o identitate falsă, îl informează și pe Ertan. Ea îl sfătuiește să o concedieze și să o denunțe la poliție pentru că s-a angajat sub o identitate falsă. Dar bineînțeles că Ertan nu vrea și își continuă jocul obsesiv pentru a o constrânge pe Firuze să-i devină soție. Comportamentul lui Ertan o îngrijorează pe Mehveş, care crede că Ertan va pune în pericol toată familia și nu-l mai susține.

Aliye o găsește pe Shule și încearcă să afle ce face fiica ei în compania Demirhan. Între timp Firuze ajunge acasă și mama ei, care și-a dat seama cât de periculos e șeful fiicei sale, îi spune să stea departe de Ertan.

Documentul

O fotocopie a petiției aduse de Yașar în fața lui Ertan, cu privire la problemele liftului de la fabrică, ajunge la el acasă într-un plic. Atât Ertan, cât și Mehveș se panichează, Ayaz îi aude și intră brusc în birou, dar i se spune să plece. El ghicește că cei doi ascund ceva și când se duce la Firuze, îi spune ce s-a întâmplat. Iar la plecare, ea îl îmbrățișează și el îi promite ca va găsi plângerea.

Ertan o angajează pe Aliye ca menajeră la vila familie sale!

A doua zi dimineața, Ertan îi spune lui Firuze că o va angaja pe mama ei, Aliye Pınar, dar va lucra în vila familiei ca menajeră. La dorința șefului ei, Firuze pleacă acasă și își ia mama, însă mai întâi încearcă să o convingă să nu accepte jobul. Dar Aliye a decis, să participe la planul de răzbunare a fiicei sale, în speranța că dacă îi va fi aproape, o va putea proteja …

Ertan îi cere lui Berrak să cumpere un cadou pentru Firuze și cand Ayaz aude acest lucru, devine și mai anxios. Apoi Ertan o duce pe Firuze la închisoare pentru a vorbi cu Yaşar, care s-a îmbolnăvit pentru că unul dintre paznici l-a ținut la carceră. În timp ce se întâlnește cu fiica sa, starea sa de sănătate se înrăutățește. Firuze este foarte îngrijorată și se duce imediat la manager și îi povestește despre situația tatălui ei. Chiar dacă gardianul se ocupă de el, paznicul iarăși își bate joc de meșter și toate acestea sunt din ordinul lui Ertan …

Safiye, mama lui Ayaz și-a dat seama că căsătoria fiului ei cu Berrak, este legată de crima pe care a comis-o și vrând să-și elibereze fiul de povoara de a fi cu o femei pe care nu o iubește, scrie o scrisoare de mărturisire a faptei sale. Ayaz când își vede mama ieșind din casă, o urmează și o oprește când intră în secția de poliție. El nu o va lăsa pe mama lui să se autodenunțe. Safiye decide să nu-și mai ia medicamentele și întrerupe și dializa. Intenția ei este să moară, ca să-și salveze fiul …

Ayaz este afectat de intenția mamei sale de a se preda poliție!

Firuze vede că Ayaz nu se simte bine și încearcă să afle ce s-a întâmplat, întrebându-l cei ascunde. Dar Ayaz nu vrea să o implice în problemele sale și îi spune că dacă va afla adevărul, atunci va înțelege de ce a părăsit-o si îl va iubi din nou. Cei doi îndrăgostiți se sărută și își dau seama că încă se mai iubesc.

Sevda se întoarce la Faruk!

Sevda, fata care i-a furat banii lui Faruk îl roagă să o ierte, mințindu-l că îl iubește și vrea să se căsătorească cu el. Faruk o ia pe Sevda acasă, însă Aliye nu crede niciun cuvânt din spusele fetei și nu este de acord să o primească în casa lor. De data aceasta Sevda a mințit că este însărcinată. Aliye este pe cale să-și scoată fiul în stradă, dar Faruk se opune pe motiv că tatăl său i-a cerut sa Aliye se enervează, dar nu poate face nimic …

Ayaz se folosește de Berrak pentru a găsi o modalitate să caute în biroul lui Ertan și îi spune că vrea să planifice să fie singuri acasă. În timp ce Berrak pregătește o masă, Ayaz intră în biroul încuiat și începe să caute petiția. În timp ce caută, Mehveș vine și îi oferă personal informațiile necesare. Ayaz pleacă repede și dă la avocatul lui Yaşar, originalul petiției, care este înmânată imediat procurorului și îl arestează pe Ertan.

Ertan o ia pe Firuze și o duce la o cabană în munți, unde o cină romantică a fost pregătită special pentru ea. Firuze bănuiește că Ertan a aflat că este fiica lui Yaşar și îi spune adevărul. Ertan o întreabă că ce ar fi dispusă să facă pentru a-și salva tatăl. Firuze îl întreabă direct ce vrea și Ertan îi spune că o vrea pe ea.

Ayaz și Ertan se luptă pentru Firuze!

Ayaz a aflat și el despre aranjamentele lui Ertan și merge imediat acolo să o salveze pe Firuze. Cei doi bărbați se cearta și iese cu bătaie. În timpul luptei, Firuze îl împiedică pe Ertan să-l lovească pe Ayaz și asta îi atrage și mai mult atenția șefului ei. Între timp, polițiștii ajung acolo îi i-au pe ambii bărbați și îi arestează.

Ertan a pregătit deja pentru crima sa, o poveste demnă de coperta unei reviste. El a plătit doi angajați să mintă: Secretara să declare că a primit petiția Maestrului Yașar și a dat-o unui angajat, care a uitat să repare liftul.

Ertan scapă astfel basma curată, dar face plângere împotriva lui Ayaz, despre care spune că l-a bătut. În timp ce Ertan pleacă fluturând mâna, Ayaz rămâne în arest pentru încă o zi.

Yasin încearcă să o batjocorească pe Elvan!

Yasin iese în calea lui Elvan să vorbească cu ea, dar fata nu-l ascultă și pleacă. Apoi o face pe Elvan să meargă la el acasă, sub pretextul ca este ceva despre tatăl ei. Proprietarul casei încearcă să o abuzeze pe Elvan și fata îl rănește pe Yasin cu un obiect de sticlă.

Ertan părăsește secția de poliție și merge direct în cartier să o întâlnească pe Firuze. El vrea cu orice ce preț sa știe ce este intre Firuze și Ayaz și încearcă să o șantajeze emoțional, spunându-i că poate aranja ca Yașar să fie eliberat. Dar cu o condiție și o întreabă ce este dispusă să facă pentru el. În acel moment, apare Elvan cu sânge în mâini și foarte speriata spune: „Soră, l-am ucis”.

Iarna Neagră Episodul 7 Rezumat

 Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com