Iarna Neagră Episodul 7 Rezumat (Zemheri)

Iarna Neagră Ep. 22-23-24 difuzat de Happy Channel

În timp ce Ertan o presează pe Firuze despre Ayaz, Elvan, cu mâinile pline de sânge îi spune că l-a ucis pe Yasin. Ertan se grăbește să ajungă acolo înaintea celor două surori și le spune că Yasin este mort.

Povestea săvârșirii unei crime în legitimă apărare, se repetă din nou!

Ertan nu ezită să o șantajeze pe Firuze, exact cum l-a șantaj și pe Ayaz în trecut. El se oferă să-i salveze sora de închisoare, pretinzând că un hoț l-a ucis pe Yasin. Dar în schimbul marelui favor, să-i devină soție. Deși Firuze nu acceptă mai întâi, starea lui Elvan este foarte proastă pentru că este în stare de șoc. Ea îl sună pe Ayaz, dar nu poate vorbi cu el pentru că este în arest și sub presiunile lui Ertan acceptă să se căsătorească cu el.

Firuze și Ertan se căsătoresc!

Firuze procedează la fel că Ayaz, punându-și familia pe primul loc. Din cauză că Ertan nu-i dă voie să pretindă că ea l-a ucis pe Yasin, avertizand-o că dacă va face asta, va spune poliție că Elvan e vinovată, este nevoită să accepte căsătoria. Ertan nu mai pierde timpul și aranjează săi devină soție în acea noapte.

A doua zi, tot cartierul este zdruncinat de știrea că Yasin a fost ucis. Maestrul Yașar este eliberat din închisoare și toată lumea este încântată. Yaşar este în culmea fericirii că poate să-și revadă familia, dar mai ales că își poate strânge la piept cele două fiice ale sale. Adam se întâlnește cu Sevda.

Ertan află că Mehveş l-a trădat și că din cauza ei a ajuns raportul la poliție!

În timp ce Mehveș îl informează pe Ayaz că Ertan a dat vina că altcineva a uitat să rezolve problema la ascensor, de teama își pregătește bagajele să plece din oraș. Ertan își dă seama că Mehveș a dat petiția, dar mai întâi vrea dovezi și trimite un obiect din camera sa la un test de amprentă. Astfel, el se asigură că amprenta de pe petiție chiar aparține lui Mehveș și totul se confirmă.

Mama lui Ayaz are nevoie de transplant renal și este în stare gravă la spital!

Safiye se îmbolnăvește și ajunge la spital în stare foarte gravă. Când medicul îi spune că maică-sa a refuzat tratamentul și nu a mai făcut dializa, Ayaz se duce la conac și se confruntă cu Ertan. Apoi îi spune lui Berrak că totul s-a terminat între ei. Berrak îl întreabă pe fratele ei cum l-a șantajat pe Ayaz să devină logodnicul ei. Și când vede filmarea, o ia și se duce la spital și i-o dă lui Ayaz. Ea își ia rămas bun, dar în sinea ei speră că Ayaz va aprecia gestul ei și îi va acorda o șansă.

Ayaz crede că totul s-a terminat acum, pentru că tatăl lui Firuze a ieșit din închisoare și că în sfârșit a scăpat de Berrak și Ertan. Așa că deja visează să se căsătorească cu Firuze după ce mama lui se va însănătoși. Firuze, care a ajuns la spital, a observat, că ceva nu era în regulă cu Ayaz și se întristează.

Safiye are nevoie de transplant și având aceeași grupa de sânge că fiul ei Mete, el face analize pentru a se confirma compatibilitatea. Deși testul este pozitiv, din cauza fricii, Mete nu acceptă să-i doneze rinichiul. Ayaz încearcă să vorbească cu el. Dar decizia fratele său este de neclintit și Ayaz îl reneagă. Mete merge la Ertan și îi cere ajutorul, apoi se mută la conac.

Berrak când aude ce s-a întâmplat, se duce imediat la spital și face testul de compatibilitate fără să spună nimănui. Când rezultatul testului iese pozitiv, Berrak revine la spital pregătită să-i doneze rinichiul lui Safiye și doar atunci îi dă vestea bună lui Ayaz.

Familia ei se grăbește să ajungă la spital pentru a o împiedica pe Berrak să-și doneze rinichiul. Ayaz este surprins să-i vadă pe Firuze și Ertan împreună, chiar ținându-se de mână. Ayaz este șocat și devastat când află că Firuze și Ertan s-au căsătorit …

Iarna Neagră Episodul 8 Rezumat

 Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com