Iarna Neagră Episodul 8 Rezumat (Zemheri)

Iarna Neagră Ep. 25/26/27/28

Auzind că Ertan și Firuze se căsătoresc, Ayaz este confuz și îi pune întrebări femei pe care o iubește. Firuze îi spune că s-a căsătorit cu Ertan pentru că îl iubește și pe el doar la folosit pentru a-și scoate tatăl din închisoare. Iar Ertan să facă totul și mai credibil, o îmbrățișează pe Firuze. Cu astfel de întorsături de situație, Ayaz începe să se enerveze când se îmbrățișează.

Berrak află că este însărcinată cu Ayaz!

Medicul îi spune lui Berrak că nu poate veni să-i doneze rinichiul lui Safiye, deoarece este însărcinată în 9 săptămâni. Ea începe să își facă visuri mărețe și este în culmea fericirii că va avea un bebeluș cu Ayaz. Doctorul ii face un control și Berrak este foarte entuziasmată cand ascultă bătăile inimii ale bebelușului ei. Berrak nu spune nimănui deocamdată și crezând că Ayaz se va împăca cu ea, continuă renovarea apartamentului și pregătește și camera bebelușului.

Speranțele lui Ayaz că își va putea salva mama de la moarte s-au spulberat!

Safiye, care s-a îmbolnăvit, nu mai are șanse de recuperare și moare în timp ce toată lumea este acolo. Ayaz îi expulzează pe toți ceilalți membri ai familiei din spital, inclusiv pe Berrak și Firuze. Sora să mai mică, Filiz este devastată și ea …

Ertan spune familie sale că s-a căsătorit cu Firuze și mama lui nu este încântată delos și este foarte revoltată. Ertan i-a promis lui Firuze că nu o va atinge înainte de căsătorie, decât dacă ar vrea ea și Firuze s-a întors acasă, dar nu are curaj să spună familie sale despre căsătorie.

Între timp, Ertan ajunge acasă la Firuze și le spune tuturor că casa în care locuiesc a cumpărat-o pentru ei de la rudele lui Yasin. În timp ce Aliye este fericită, maestrul Yașar refuză casa.

La înmormântarea lui Safiye, Ayaz afla de la o cunoștință ca în urma cu doi ani, tatăl sau i-a găsit cu ajutorul lui Ertan. El își da seama ca totul a fost pus la cale de Ertan si îl atacă când o coroană comună este trimisă de el și Firuze. Ayaz îl considera pe Ertan ca fiind singurul vinovat de moartea mamei sale și jură răzbunare. Dupa care își adună toate amintirile cu Firuze într-o cutie și le duce la casa despre care credea că va fi casa lor. Filiz se simte foarte rău după pierderea mama ei. Ayaz o duce la școală cu puțină dificultate și fata copiază la examen.

Ayaz se aliază cu Mehveș și vor să-l facă pe Ertan să plătească pentru tot răul făcut!

Ayaz negociază cu Mehveș pentru a se răzbuna pe Ertan. Mehveș și unchiul ei transfera acțiunile companiei lui Ayaz pentru a nu putea fi înlăturat din companie.

Aliye o duce pe Sevda la spital să facă un test de sarcină și rezultatul iese pozitiv. Între timp, poliția îl ia pe Faruk să-i ia o declarație despre Yasin. Elvan devine foarte panicată când vede poliția și Firuze încearcă să o calmeze. Dar atitudinea lui Elvan și Firuze atrage atenția Sevdei …

La politie, Faruk dă declarații cu privire la crima din cartier, apoi este lăsat sa plece. Potrivit a ceea ce Faruk a aflat de la poliție, Yasin a fost rănit de o vază, dar a murit pentru că a fost sufocat cu o pernă. Deci e clar ca și aici e mana criminala a lui Ertan pentru a o șantaja pe Firuze.

Firuze afla și își dă seama că Ertan l-a ucis pe bărbat sa o forțeze să se căsătorească cu el. Ea vorbește cu avocatul și ii spune tot ce se întâmplă, inclusiv despre căsătoria sa. El spune că nu există dovezi sa dovedească nevinovăția lui Elvan și că fără un martor, Elvan poate declara ca Elvan l-a sufocat …

Iclal, mama lui Ertan îi spune tatălui lui Firuze că fiul ei și fiica lui s-au căsătorit. Maestrul Yașar de suparare, nu-și mai lasă fiica să intre în casa, spunându-i sa se ducă acasă la soțul ei. Ertan aranjează invitațiile pentru a-și anunța nunta pentru ziua următoare și bineînțeles ca nu ezita ca Firuze și Ayaz sa primească și ei câte o invitație.

Ayaz le face mirilor o mare surpriză la nuntă!

A doua zi, are loc nunta și Ertan își amenință mama sa nu se împotrivească și preventiv o ține acasă. Aliye încearcă să-și convingă soțul să participe la nunta fiicei lor. Dar totul este în zadar, așa că Aliye își ia copiii și nora și participă. Ayaz o ia pe Filiz și merg împreună la nunta fastuoasă.

Berrak este atât de încântată să-l vadă pe Ayaz, încât de bucurie merge să le ureze bun venit. Familia lui Firuze ajunge la conac și toți invitați sunt șocați de comportamentul de mahala a lui Aliye, care nu își ascunde adevăratele origini și chiar o sărută pe obraz pe menajeră. Reporterii nu ezită să filmeze știrea bomba în momentul în care Alyie afirmă că ea este mama miresei. Iclal, mama mirelui este pur și simplu rușinată cu așa invitați. Firuze întreabă de tatăl ei și când Faruk îi spune că nu a putut să participe, își da seama că este supărat pe ea și se întristează. Ayaz îi felicita ca și-au întemeiat o familie pe minciuni și secrete, apoi ii spune lui Ertan că el și Firuze au fost iubiți. Dar vicleanul de Ertan nu se arată surprins, ba chiar îi spune că știe totul de la soția sa pe care o sărută pe obraz.

Berrak tine un discurs și le spune tuturor că sunt bineveniți la celebrarea nuntii fratelui ei cu Firuze și că le dorește mirilor multă fericire și iubire. În tot acest timp, Ayaz și Firuze se țin de mână, având grijă ca nimeni să nu-i vadă …

Iarna Neagră Episodul 9 Rezumat

 Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com