Iarna Neagră Episodul 9 Rezumat (Zemheri)

Iarna Neagră Episodul 9 Rezumat

Yaşar este foarte dezamăgit de fiica sa Firuze și o alungă de acasă la soțul ei Ertan!

Firuze a fost respinsă de tatăl ei, care nu a putut înțelege de ce fiica sa s-a căsătorit cu Ertan și a dat-o afară din casă. Ea nu s-a dus acasă și a decis să-i spună lui Ayaz de ce a devenit soția lui Ertan.

Ertan încearcă să ajungă la Firuze și l-a trimis pe Suat pe urmele ei. Suat vorbește cu șeful său la telefon și îi spune tot ce face soția sa. Firuze merge acasă la prietena ei și plângând o imploră să o ajute. La rugămintea prieteni sale, Şule îl sună pe Ayaz pentru a se asigura că e bine și când află unde este decid să meargă la el. Prietenul lui Şule le ajută și când îi atrage atenția lui Suat, Firuze reușește să plece la Ayaz. Ertan nu mai are răbdare și merge mai întâi la meșterul Yașar și apoi acasă la Șule, dar ușile îi sunt închise în față.

Înaintea nunții, Firuze s-a întâlnit cu Ayaz și după ce i-a spus cum a fost constrânsă să se căsătorească cu Ertan, îi cere ajutorul. Ayaz cu lacrimi în ochi îi reproșează lui Firuze că mama lui s-au sacrificat pentru binele lor. El o înțelege și chiar împărtășește cu ea prin ce a trecut în urmă cu doi ani din cauza lui Ertan, care a fost motivul despărțirii lor. Apoi îi promite că o va ajuta să scoată adevărul la iveală și să scape definitiv de Ertan.

Cei doi îndrăgostiți vorbesc cu avocați lor. După ce le explică ce s-a întâmplat, își unesc forțele pentru a găsi dovezile necesare.

A doua zi dimineața, Firuze s-a dus la Ertan și l-a convins că ea chiar își dorește să de-a o șansă căsnicie lor. Dar pentru al convinge că spune adevărul și ai câștiga încrederea, îi mărturisește că în urmă cu doi ani, ea și Ayaz au fost iubiți.

În noaptea nunții, Elvan o întreabă pe sora ei dacă s-a căsătorit cu Ertan din cauza ei și bineînțeles că Firuze nu-i spune adevărul pentru a nu se simți vinovată. Firuze rămâne acasă la Ertan și când ajung in dormitor, el îi spune că foarte greu se abține să nu o atingă. Dar pentru că i-a promis, nu o va face până ce ea nu va dori la fel de mult că el și dorm separat.

În timp ce Yașar încă nu-i vine să creadă cum fiica sa poate lua o astfel de decizie și suferă, Aliye și Sevda intenționează să transforme această căsătorie într-un avantaj în numele lor.

Războiul dintre Ertan și Ayaz!

La companie, Ertan este șocat să-l vadă pe Ayaz la birou. Mai ales când află că acțiunile lui Mehveș și ale unchiului său i-au fost transferate și că acum Ayaz deține 51% din acțiunile firmei. Deși Ertan s-a retras dintr-o licitație, Ayaz îi spune că va aduna consiliul de administrație și va face licitația. Proprietarul holdingului cu licitația respectivă are niște dovezi împotriva lui Ertan și îl amenință.

Ertan îi întoarce pe Mete și Filiz împotriva fratelui lor Ayaz!

Ertan îi spune lui Mete că mama lui și-a ucis tatăl și că Ayaz cu Safiye se ascundeau de el. De asemenea, vrea să vorbească cu sora lui, să-i spună secretul familie lor și cei doi frați să se mute împreună. Filiz işi strânge lucrurile și se mută la Mete fără să-i spună lui Ayaz.

A doua zi, Aliye primește de la Ertan actele de proprietate ale casei și se bucură. Dar când află Yasar, îi spune că va divorța daca nu le returnează.

Berrak află că Ayaz și Firuze au fost iubiți și este devastată!

Berrak este foarte încântată de sarcină, dar începe să aibă din nou îndoieli cu privire la Firuze și Ayaz, așa că le cercetează trecutul.

În timp ce Berrak visează la o nuntă cu Ayaz, pe de altă parte, ea știe că Firuze și Ayaz se cunosc de la universitate și este mereu pe urmele lor. Berrak de duce acasă la Firuze și spune familie că a venit să-i ia bunurile, apoi intră în camera fetei și ia cutia cu amintirile ei cu Ayaz. Dar când deschide cutia, face o criză nervoasă văzând fotografiile celor doi și obiectele primite de la iubitul ei.

Firuze cu ajutorul lui Ayaz a reușit să găsească dovezile pentru a dovedi nevinovăția tatălui ei!

Ayaz și Firuze se duc să discute cu soția lui Haluk, care a fost paznic la companie. Ei află că Haluk și fiul său au murit într-un accident. Apoi soția paznicului le dă usb-ul care conține dovezile de care au nevoie.

Firuze și Ayaz îl vor înfrunta din nou pe Ertan în noua lor luptă și vor întâlni o surpriză neașteptată pe acest drum, pe care nu știu dacă vor câștiga sau o vor învinge.

Iarna Neagră Episodul 10 Rezumat

 Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com