Extraction 2: Iată când încep filmările

Extraction 2

Iată când încep filmările la „Extraction 2” și la ce schimbări să ne așteptăm

Filmul Extracțion 2 a fost un mare succes pentru Netflix la începutul acestui an, fiind cel mai urmărit lung metraj. A fost lansat la data de 24 aprilie, pe platforma Netflix, fiind un thriller de acțiune lansat de către producătorii Joe și Anthony Russo cu Chris Hemsworth în rolul unui mercenar și a devenit rapid cel mai urmărit film din istoria streamerului.

Joe Russo, scriitorul filmului, a încheiat un nou contract pentru a scrie o altă tranșă a filmului de acțiune. AGBO, compania condusă de Russo și fratele său Anthony, pun lucrurile împreună și cred cu tărie că Sam Hargrave revine ca regizor și că Chris Hemsworth va repeta rolul mercenarului Tyler Rake.

Frații Russo și-au anunțat planurile pentru a mai continua seria de filme “Extraction” , iar acuma avem în sfârșit o actualizare a stadiului în care se află thrillerul “Extraction 2 “, precum și a posibilelor tranșe viitoare.

Informații dintr-un Interviu:

Într-un interviu, producătorii de succes “The Russo Brothers “, au vorbit despre proiectele actuale și viitoare dezvoltate de studiourile de producție AGBO. Ei au vorbit inclusiv despre planurile lor pentru franciza Extraction. Joe Russo a fost reticent în a oferi detalii specifice, dar a aruncat multă lumină asupra a ceea ce au în minte:

„Încă nu mă voi angaja în declarații, pentru că cred că este mai interesant să surprinzi oamenii. Dar voi spune acest lucru: lucrăm la construirea unui film care ar putea explora potențial unele dintre personajele din primul film și unele personaje noi. Deci, dacă te interesează personajul lui David Harbour, s-ar putea să-l vezi într-un viitor film Extraction. ”

Ideea unui film în care Harbour și Hemsworth ajung să plece împreună într-o misiune sălbatică suna rasunator. Misiune despre care Joe Russo a continuat sa dea câteva informații mai interesante, afirmând că un element convingător al universului Extraction o să fie o franciză globală care spune povești globale.

Unul dintre elementele cele mai interesante ale primului film a fost acela de a vedea povestea in sine, jucându-se atât din punctul de vedere al personajului lui Hemsworth, cât și al inamicului principal, al ticălosului ( Randeep Hooda ). Se pare că regizorii intenționează să exploreze în continuare această cale a povestirii, care ar putea produce o dramă captivantă pentru a echilibra acțiunea hardcore.

În cele din urmă, Joe Russo a dat o actualizare cu privire la momentul în care se așteaptă să înceapă filmarea la Extraction 2, care îl va avea pe Hemsworth în rolul lui Tyler Rake:

„Intenția noastră este să începem filmările la Extraction 2 cândva în toamna viitoare. Chris este un tip ocupat, așa că trebuie să ne dăm seama de programul său. Dar asta este intenția în acest moment. ”

Dacă filmările încep în toamna anului 2021, înseamnă că Extraction 2, cel mai probabil nu va fi lansat până cel târziu la sfârșitul anului 2022. Este o perioadă foarte lungă pentru noi să așteptăm să vedem ce misiuni mai execută Hemsworth. Dar, judecând după acțiunea din primul film, va merita așteptarea.

© 2021 — 2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.