Încep filmările? Berk Erçer s-a alăturat echipei „Destan”!

Berk Erçer s-a alăturat echipei „Destan”
Home » Stiri Seriale/Filme TV » Încep filmările? Berk Erçer s-a alăturat echipei „Destan”!

Berk Erçer s a alăturat echipei „DESTAN” cu Ebru Șahin și Edip Tepeli în rolurile principale

Destan: Berk Erçer – Pregătirile pentru serialul epic Destan, care este noul proiect al lui Mehmet Bozdağ, producătorul serialului de mare succes Kuruluş Osman, continuă în forță.

Serialul al cărui nume a fost anunțat mai întâi ca fiind „Akkız Destanı” și ulterior a fost schimbat în „Destan”, este așteptat cu nerăbdare de fanii actriței Ebru Sahin, care este protagonista.

se așteaptă să fie pe platou la ​începutul săptămânii.

Actorii serialului, în care Ebru Șahin și Edip Tepeli sunt protagoniștii, fac de mult timp fotografii și antrenamente. Frumoasa actriță ,care și-au făcut un nume cu personajul lui Reyyan, din serialul „Hercai”, are o mare bază de fani nerăbdători să o vadă în rolul războinicei Akkız. Se spune că toți actorii vor fi pe platoul de filmare la ​începutul săptămânii.

Din distribuția serialului, care va spune dragostea unei tinere fete și a fiului unui han, mai fac parte și:

Selim Bayraktar, Deniz Barut, Buse Meral, Elif Doğan, Teoman Kumbaracıbașı, Burak Tozkoparan și İpek Karapınar.

Berk Erçer s-a alăturat recent echipei DESTAN, unde Emir Khalilzadeh stă pe scaunul regizorului, iar scenariul a fost scris de Nehir Fazilet și Ayșe Ferda Eryılmaz. Potrivit știrilor lui Birsen Altuntaș, Erçer va da viață personajului lui Saltuk din serialul epic, care spune povestea lui Akkız.

Cine este Berk Ercer, câți ani are?

Berk Erçer atrage atenția cu serialele și filmele în care a jucat magistral Erçer, care a apărut în serialele precum Kurt Seyit ve Şura, Medcezir și Bedel, a devenit numele despre numele despre care mulți oameni erau curioși.

Deci, cine este Berk Erçer, câți ani are? Iată câteva detalii despre celebrul actor:

Berk Ercer s-a născut pe 9 noiembrie 1983 la Istanbul. Chipeșul actor a absolvit Departamentul de Comunicare Vizuală și Fotografie al Universității Bilgi din Turcia. Erçer, care este cunoscut drept un fotograf profesionist, nu a renunțat la această plăcere, chiar dacă a intrat în actorie.

Berk Erçer, care era interesat atât de actorie, cât și de fotografie în anii universitari, a participat la sezoanele 2 și 3 ale serialului Doktorlar/Doctori. Mai târziu, a luat parte la distribuția serialului “În dragoste și în război”, cu Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah și Fahriye Evcen, care s-au alăturat ulterior serialului. După aceea a fost inclus în distribuția serialului Medcezir, care a fost aproape de finalul sezonului în 2014. Celebrul actor a interpretat rolul unui bărbat îndrăgostit de soția lui Selim Serez, Ender Serez, a venit din nou pe micile ecrane cu serialul Bedel, difuzat pe ATV.

Berk Erçer, este cunoscut publicului român din serialul turcesc “În dragoste și în război“, unde a interpretat rolul lui Mişa Sorokin.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1441422