Infidelul Episodul 1 Rezumat

Infidelul Episodul 1 Rezumat

Ce se întâmplă in Infidelul Episodul 1 Rezumat?

Infidelul Episodul 1 Rezumat: Asya este un medic bine cunoscut și respectat; inteligentă și bogată, cu o carieră demnă de invidiat și o căsnicie aparent fericită, care începe să se destrame când fidelitatea soțului ei devine suspectă. De asemenea, este o femeie frumoasă, elegantă și demnă.

La suprafață, ea le are pe toate, pe soțul ei, Volkan, care are o companie de construcții pe care a înființat-o din banii ei. Cu care are un fiu pe nume Ali de 11 ani, pe care îl iubește foarte mult. Soțul ei, Volkan, este un soț minunat și un tată perfect pentru fiul lor Ali.

Familia cu trei membri, a trăit întotdeauna o viață pașnică cu momente pline de fericire. În ochii Asi-ei, relația cu soțul ei, este la fel de pură ca trandafirii albi din grădina ei. Dar pe măsură ce Asya începe să pună la îndoială fidelitatea conjugală, căsnicia lor și cuibul lor de nebunii, devin precum un zid de gheață.

Cu fiecare indiciu pe care Asya îl descoperă, trage concluzii complet diferite, până când vede o șuviță lungă de păr blond pe eșarfa lui Volkan. Din acel moment, Asya, este pregătită să facă tot ce este necesar pentru a nu fi victima acestei povești nefericite.

Suspiciunea Asyei, cu privire la soțul ei, sunt sarea și piperul poveștii, două condimente nedespărțite precum cuplurile!

Complotul poveștii începe într-o dimineață când Volkan, încercând să păstreze aparențele unui soț perfect, îi pune la gât Asi-ei, o eșarfă bleumarin de-a lui, fără să știe că aceasta avea un fir de păr blond – din noaptea anterioară petrecută cu iubita sa. Conducând-o, astfel pe Asya pe o cale obsesivă, de paranoie exagerată, în timp ce începe să se gândească la greșelile anterioare ale soțului ei, pentru a înțelege ce se întâmplă.

Asyaa, este derutată de firul de păr blond, pe care l-a găsit pe eșarfa lui Volkan și nu știe ce să facă. Ea începe să se gândească cui îi aparține acea șuviță, și își face fel și fel de scenarii, ori de câte ori vede, o femeie blondă în jurul ei, acordând atenție la toate femeile blonde.

În prima parte a episodului, în ciuda faptului că a găsit câteva indicii despre aventura soțului ei, Asya nu își pierde niciodată calmul. Dar odată ce acea dovadă, a fost descoperită, Asya a devenit intrigată de fiecare femeie blondă, ajungând într-o stare de transă, gândindu-se că amanta soțului ei, ar putea fi aproape oricine.

Ne-putând ieșii din acea situație care o macină cumplit, Asya se stăpânește să nu cadă în depresie și este extrem de hotărâtă cu privire la ceea ce va face. Începe să vadă acel potențial în toate femeile blonde, dar nu are nicio dovadă tangibilă și decide să fie un bun observator.

Urmele trădării sunt dezvăluite in Infidelul Episodul 1!

Asya, suspectează trădarea lui Volkan și împărtășește suspiciunile ei cu prietena ei, Bahar, care încearcă să-l acopere pe Volkan și îi spune prietenei sale, că părul găsit pe eșarfă îi aparține ei.

În timp ce Asya este în stare de șoc, Bahar intervine și afirmă că este o glumă. Asya, care este vizibil deranjată de acea glumă neplăcută, nu știe ce să spună. Dar Bahar îi ridică moralul, spunându-i cât de mult o iubește Volkan și că nu o va trăda niciodată. Dar îndoiala Asi-eirămâne.

Asyaa, urmărește cu atenție situațiile, cu care se confruntă brusc, când găsește în buzunarul soțului ei un balsam de buze colorat, firul de păr găsit pe eșarfă, și în cele din urmă mesajul de la hotel, pe care l-a văzut pe telefonul soțului ei, a devenit punctul de plecare al tuturor evenimentelor. Incapabilă să-și trădeze soțul, Asya cade inevitabil în îndoială și nu poate ignora aceste situații repetate. Ea crede că există o altă femeie în viața soțului ei și decide să afle adevărul.

Asya, o întâlnește pe Derin la o expoziție de pictură!

Gönül Güçlü, are o expoziție de pictură, la care Volkan este pregătit să meargă. Asya, care nu mai are deloc încredere în soțul ei, o suspectează pe Gönül și decide să meargă cu el la expoziție. Asya stă cu ochii atât pe Volkan, cât și pe Gönül, dar nu arată ceea ce simte. Ea face tot posibilul pentru a sprijini proiectele lui Volkan și îi spune lui Haluk Güçlü despre ele.

La un moment dat, îi acaparează atenția vinurile expuse la expoziție. Deoarece, este același vin pe care soțul ei l-a adus acasă în ziua precedentă. Suspiciunile Asi-ei devin mai puternice, când Gönül i-o prezintă pe fiica sa, Derin.

Minciuna lui Volkan este dezvăluită în mod neașteptat!

Asyaa, este acum sigură că soțul ei o înșală și vrea să demonstreze acest lucru. Ea decide să-l urmărească pe Volkan să afle cine este femeia cu care o trădează și îl vede cumpărând un buchet de flori.

Dar în acea zi, Volkan se duce să-și viziteze mama bolnavă și este surprins de sosirea soției sale. Asya îl întreabă pe Volkan de ce s-a dus neanunțat. Volkan, în schimb, afirmă că nu i-a povestit din cauza ocupației sale și că a trecut pe la mama lui în fiecare zi.

Asya, care a aflat că Volkan pleacă devreme de la serviciu, dar vine întotdeauna târziu acasă, crede că acesta este motivul pentru care a venit târziu acasă. Pentru o clipă, se simte vinovată pentru că își suspectează soțul. Cu toate acestea, tocmai în acel moment, îngrijitoarea mamei ei, spune ceva de genul că apa clocotită se va turna în capul Asi-ei.

Mărturisirea Asyei: Soțul meu mă înșală!

Asya, care se încrucișează din nou cu Nil, fata pe care a cunoscut-o la spital, își revarsă inima către ea.

Două femei rănite decid să-și unească forțele! Asya găsește o modalitate de a descoperii totul despre soțul ei cu ajutorul lui Nil – o pacientă de-a ei pe care o salvează de fostul iubit, care o abuza. Nil devine prietena ei și acceptă să-l urmărească pe Volkan. După ce Nil l-a urmărit pe Volkan, îi spune Asiei veștile proaste, că i-a văzut soțul cu o femeie lângă el. Asya, a cărei îndoială s-a transformat acum în realitate, trece printr-o mare dezamăgire.

Asya află despre aventura soțului ei la petrecerea lui de naștere!

La ziua de nume a lui Volkan, pe care soția sa a organizat-o la dorința fiului lor, Nil îi spune Asiei să se uite în portbagajul mașinii soțului ei. Asya îi cere lui Volkan cheia propriei mașini și începe să caute în portbagajul mașinii. Găsește o geantă care iese de sub portbagaj, și vede un telefon cu o fotografie de fundal cu Volkan și Derin. Recunoscând femeia cu care o înşală Volkan, Asya încearcă să rămână puternică, dar este foarte afectată.

Asya se simte complet umilită când vede câteva poze cu soțul ei și amanta sa, alături de prietenii lor și își dă seama că toți știu despre aventura soțului ei și o ascund de ea. Se pare că, la fel ca ea, nici părinții fetei nu știu sau bănuiesc nimic. Cu greu reușește să se liniștească și nu-și arată nici durerea, nici mânia în fața oaspeților. Ea alege o abordare diferită și mai dificilă – să-și observe soțul și să afle ce se întâmplă mai exact cu el.

Decizia Asyei: Nu voi fi o victimă in Infidelul Episodul 1!

Șocată de trădarea lui Volkan, Asya își continuă viața fără să dezvăluie nimic la onomastica soțului ei. Asya, înnebunită de trădarea lui Volkan, încearcă să rămână calmă, dar gândurile care o macină, dintr-o dată, o transformă în cu totul o altă femeie.

Într-un moment de disperare, se gândește să-l înjunghie pe Volkan direct în inimă, cu foarfecele din mâna ei. Cu toate acestea, ea nu poate transforma aceste resentimente în realitate.

Sărutul surpriză pe care Asya i l-a dat lui Volkan, i-a provocat o mare durere femeii înșelate, care și-a dat seama că nimic nu mai este la fel ca înainte. Derin vizibil deranjată, cu greu se abține să privească sărutul pasional dintre cei doi soți.

Oare cum va reuși Asya, să-și înăbușe, durerea și furia din interiorul ei, împotriva acestei trădări din partea persoanelor mai apropiate?