Infidelul Episodul 10 Rezumat

Infidelul episodul 10

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 10?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Volkan îi cere lui Hakan să o pună pe Derya medic șef, în locul Asiei!
  2. Atacul cu piatra asupra casei lui Asya pare a fi pus la cale de Volkan!

Infidelul Episodul 10 Rezumat: Derin, care este vizibil deranjată că Volkan i-a dat o invitație Asiei, are o criză de nervi și mama ei intervine și o ia de acolo pentru câteva momente. Volkan, care întotdeauna are o explicație plauzibilă, reușește să o convingă, că a trimis invitația pentru a se putea apropia de fiul său.

Asya observă că printre invitați se află și Selçuk prietenul lui Nil, care după doi ani se duce la restaurantul unde lucrează fata și îi reproșează că nu l-a mai căutat. Nil o informează pe Asya, că Selçuk a plecat de acolo și decid că trebuie să fie precaute, deoarece bănuiesc că tânărul lucrează pentru Volkan.

Derya când vede reacția Asyei, îi cere scuze pentru că a participat la petrecere, dar doctorița nu se arată deloc afectată. Ea o întreabă doar unde este fiul ei și când află de la Derya, că Ali a urcat la etaj, se duce și îl caută.

În timp ce, Asya îl caută pe Ali în camera principală, observă că Derin folosește parfumul ei preferat, o cămașă de noapte identică cu a ei. Iar în dulapul lui Derin, vede o mulțime de articole vestimentare, care se regăseau și în garderoba ei, în timp ce era cu Volkan.

Infidelul episodul 10: Ali pare deranjat de sosirea mamei sale și consideră că a fost umilit în fața prietenilor săi. De asemenea, este supărat că Asya a venit la petrecere cu Turgay. Asya, care vorbește cu fiul ei, înțelege ce îl supară și îi cere scuze.

Între timp, Derin revine la petrecere și îl căuta pe Volkan, care a urcat la etaj și a întâlnit-o pe Asya. El nu ezită să se laude de succesul pe care îl are în cariera sa de arhitect și cât de împlinit și fericit se simte.

Conversația lor este întreruptă brusc de Derin, care îi surprinde împreună și când o întreabă pe Asya ce a căutat acolo, ea îi spune să-și întrebe soțul. Ea îi cere explicații, dar Volkan, care întotdeauna are o explicație plauzibilă, reușește să o convingă, că a trimis invitația pentru a se putea apropia de fiul său.

Asya pleacă afară la Ali, care are o ceartă cu fratele lui Derin și își ia fiul acasă. Din păcate, Ali și-a uitat ghiozdanul și când Asya se întoarce să-l ia, îl vede pe fostul ei soț, dansând cu Derin pe ritmul melodiei, pe care Volkan a cerut-o în căsătorie.

După ce ajung acasă, Ali încă îi mai reproșează mamei sale, că a fost la petrecere și l-a umilit. Asya îi explică că nu a avut de ales, din moment ce el nu i-a răspuns la telefon. Dar Ali își ignoră mama și pleacă supărat în camera sa.

A doua zi dimineața, Volkan, care este evident cât de mult îi lipsește viața dublă, se duce acasă la Asya să-l vadă pe Ali. Asya nu se bucură să-l vadă și îi face observații că nu poate să intre în casă, după bunul plac din moment ce sunt divorțați, însă Volkan îi reamintește că este și casa sa.

Infidelul episodul 10 – Ali își refuză tatăl să ia micul dejun împreună, deoarece i-a promis lui Turgay că va merge la o fermă de cai. Volkan, când află de la fiul său, că Turgay este colegul Asiei, nu-i place deloc ideea de a-și petrece timpul cu Asya și Ali. El devine furios și gelos, fară să aibă dreptul să intervină în viața fostei sale soții.
După ce își ia rămas bun de la Ali, se duce în camera Asiei și deodată începe să-și amintească momentele frumoase petrecute altături de ea.

Mai târziu, în timp ce Asya era la spital, primește un buchet de trandafiri albi artificiali de la Volkan, cu o poză în care este camera pe care a pregătit-o pentru Ali. Asya se enervează și pleacă cu florile acasă la el și i le dă lui Derin. De data asta, Derin se amuză teribil, cât de neînsemnată, este Asya pentru soțul ei, din moment ce i-a trimis trandafiri artificiali. Desigur, când Volkan vine acasă, o minte din nou pe Derin.

Gönül face o mulțime de cumpărături și la micul dejun începe să o bârfească pe Asya. Apoi o invită pe Bahar la bazar. Volkan îl sună pe Mert și îi cere să meargă la el, în timp ce se întâlnește cu cineva care va investi în afacere.

La ferma de cai, Asya, Turgay și Ali iau micul și la scurt timp după sosirea lor, apare Volkan cu Derin și fiica lor Zeynep. Derin, care se gândea că va fi doar cu soțul ei, este surprinsă și deranjată în același timp să-i vadă acolo. Se pare că și de data aceasta, Volkan a păcălit-o pe Derin, cu câteva minciuni lingușitoare pentru a fi lângă Asya.

Turgay și Ali se urcă pe cai și Asya se duce să viziteze ce se află prin împrejurimi, iar vicleanul de Volkan pleacă în urma ei. El vrea să știe cine este Turgay și de ce a fost cu el la petrecere, și acum la ferma de cai, convins că Asya, a făcut asta pentru a-l face gelos. Asya, cate se află la grajduri, își da seama că vrea să o controleze și începe să zâmbească. Derin își caută soțul și Volkan pleacă grăbit spre ea.

Spre seară, are loc o cină de afaceri, unde invitații sunt Derya și Hakan, managerul sspitalului. Volkan își arată interesul, de a face o donație spitalului, și îi cere lui Hakan să o pună pe Derya medic șef, în locul Asiei.

Atacul cu piatra asupra casei lui Asya, pare a fi pus la cale de Volkan!

Pe de altă parte, acasă la Asya, cineva aruncă o piatră în fereastră, cu un bilet în care era scris: „De acum înainte nu vei mai dormi”. Asya sună imediat la poliție și le spune că îl suspectează pe Selcuk.

Ali este într-o stare de mare șoc și îl sună pe Volkan să meargă acasă. Volkan, care se aștepta să-și facă o asemenea intrare, ajunge acolo și o ajută ​​pe Asya să curățe pardoseala. El propune să rămână acolo peste noapte și deși Asya nu vrea, Ali este de acord ca Volkan să rămână cu ei.

Infidelul episodul 11

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1506009