Infidelul Episodul 11 Rezumat

Infidelul Episodul 11

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 11?

Iată unul dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Asia este atăcată în propria casă! Un bărbat cu o glugă pe cap, încearcă să o omoare pe Asya, care primește ajutor de la Bahar pentru a scăpa de acel bărbat misterios.

Infidelul Episodul 11 Rezumat

Infidelul Episodul 11: Volkan, care a venit în casa Asiei, chemat de Ali, închide fereastra temporar cu o folie din plastic. Asya nu este de acord ca fostul ei soț să stea acolo peste noapte și Volkan rămâne doar până adoarme Ali și apoi pleacă.

Acasă la vecinii lor, Mert doarme și soția sa face un test de sarcină, care iese negativ și Bahar se întristează. Când Bahar vede de la fereastră că Volkan pleacă, ea se duce imediat la Asia și o întreabă dacă totul este în regulă și doctorița îi mulțumește.

Pe de altă parte, Derin, care este supărată din cauza plecării bruște a soțului ei, are o discuție cu Volkan pe tema asta. Când Gönül află că Volkan a mers acasă la Asya, vorbește cu ginerele ei și îl informează că nu-l va mai susține, afirmând că, în Tekirdağ pot apărea bârfe.

În timp ce Ali este la școală, fură căștile lui Demir, pe care Volkan i le-a dat. Demir îl învinovăţeşte pe Ali, care nu recunoaște nimic, și se iscă o ceartă cu bătaie. Asya și Volkan sunt chemați la școală și Ali este afectat de ceea ce a făcut. El a reacționat așa din cauza geloziei pe care o simte, văzândul pe Demir atât de aproape de tatăl său. În cele din urmă regretă și returnează căștile fără ca nimeni să observe.

Între timp, Haluk ajunge acasă de la companie și vrea să afle de ce Volkan, vrea să doneze bani spitalului și îl roagă să-l anunțe înainte de a face ceva din nou.

Derya, care nu este sigură de donația condiționată, a lui Volkan către spital, își dorește să fie medic șef, dar nu vrea să obțină acel post înlăturând-o pe Asya. Hakan îi cere timp de gândire lui Volkan și secretara lui Asya le aude conversația.

Turgay este îngrijorat de situația în care se află Ali și vine acasă la Asya cu pizza și vorbește cu băiatul, apoi se joacă împreună.

Selçuck o salvează pe Nil de niște străini!

Nil o întâlnește pe Derin și apoi pe Selçiuk la restaurantul în care a avut loc cina fundației, la care au participat mai multe persoane, printre care, și Gönül cu fiica ei, Bahar, Derya și Hakan.

Selçiuk, care o urmărea pe Nil, a văzut cum niște tipi au început să o hărțuiască dintr-o mașină și intervine în apărarea fostei sale iubite. Nil îi mulțumește pentru ajutor, dar îl imploră să nu se mai apropie de ea niciodată. Gönül, se duce a doaua zi la restaurant, și o acuză pe Nil că transmite știrile Asiei și deschide vechile caiete.

Asya, bănuind că fostul ei soț încearcă să facă ceva împotriva ei, o presează pe Derya să-i mărturisească adevărul și prietena ei îi zice totul spunândui: „Volkan vrea să dea o donație mare spitalului, iar în schimbul acestei binefaceri, tu să încetezi, să mai fii medic șef. El crede că eu ar trebui să-ți iau locul.”
Derya îi spune clar că încă nu a acceptat postul, așa că o roagă să nu creadă că a trădat-o.

Volkan îi dă bani lui Selçiuk să-l urmărească pe Turgay și să-i dea informații!

Selçiuk continuă să coopereze cu Volkan. Cu ajutorul lui Selçiuk, Volkan descoperă trecutul lui Turgay. Doctorul a avut o soție și un fiu care au murit într-un accident de mașină. Arhitectul îi mulțumește complicelui său pentru că a făcut o treabă atât de bună. El este foarte bucuros că are toate datele pețitorului fostei sale soții, pentru a-l ajuta în planurile sale.

Mai târziu, secretara Asiei merge la ea și îi spune ce a auzit. Cineva bate la ușă și Asya găsește bilet de amenințare sub ușă. Volkan, care și-a adus fiica la vaccin, o trimite pe Derin in cabinet și nu ezită să înceapă o conversație cu Asya, care intră în cabinet și îi închide ușa în nas.

Între timp, Volkan îl invită pe Mert la un restaurant pentru a se întâlni cu un investitor. Apoi nu se duce, dar se preface că a uitat să-i spună lui Mert despre anulare. Mert iese la cină cu Bahar la acel restaurant și acolo începe să flir-teze pe furiș cu o chelneriță.

În timp ce Mert și Bahar mănâncă acolo, femeia continuă să-l privească cu nerușinare. Chelnerița din restaurant se uită constant la Mert și îndrăznește chiar să-i noteze numărul de telefon pe spatele notei de plată.

Totul pare a fi planul lui Volkan, ca consilierul să cadă din nou în ghearele infidelității, dar rămâne de văzut dacă această bănuială se confirmă.

CinemaLands

Ali, care trece printr-o perioadă dificilă, decide să rămână cu tatăl său pentru un timp și ia masa în familie, alături de Derin și suriora sa vitregă. Turgay și Asya mănâncă împreună și Selcuk le face o poză și i-o trimite lui Volkan.

Câteva ore mai târziu, la căderea nopții, în timp ce Ali era acasă la Volkan, un bărbat cu o glugă pe cap, sparge camera de supraveghere, și intră cu forța în casa doctoriței și o lovește. Asya îl sună pe Turgay și apucă să spună doar „Ajutor”. Apoi mascatul o prinde, și o aruncă pe canapea, se urcă peste ea și începe să o sufooce. Bahar, care se întoarce cu Mert de la cină, când aude zgomotul și țipetele prietenei ei, fuge imediat acolo.

În ultimul moment, Asya îl lovește în cap cu o vază de sticlă și bărbatul misterios rămâne pe jumătate inconștient. Bahar intră în casă exact în acel moment și o ajută pe prietena ei să se ridice.

Infidelul Episodul 12

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1506009