Infidelul Episodul 13 Rezumat

Infidelul Episodul 13

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 13?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

 1. Mert cade în capcana lui Volkan și îi este infidel lui Bahar, pe care o trădează cu chelnerița pe care Volkan a angajat-o să-l seducă!
 2. İhsan a refuzat să o concedieze pe doctoriță și astfel planurile mârșave a lui Volkan eșuează!

Infidelul episodul 13 rezumat

Volkan este gelos pe Asya!

Infidelul Episodul 13 – Antagonistul poveștii, care în trecut a trăit o viață dublă, în cele din urmă și-a întemeiat o familie alături de Derin și totuși nu pare că este deajuns. Volkan este vizibil deranjat să-și vadă fosta soție alături de un alt bărbat și cuprins de gelozie, încearcă să o îndepărteze pe Asya de Turgay.

Derin observă ceva ciudat în comportamentul soțului ei și caută indicii. Ea găsește al doilea telefon pe care Volkan l-a ascuns în biroul său, și deșii vede fotografii cu Asya, nu-i spune nimic de frică să nu-l piardă.

După trădarea lui Nil, Derin se simte singură și încearcă să se apropie de Bahar, pe care o invită la cină, după ce îi cere scuze pentru cearta avută cu o zi în urmă. Dar Bahar îi spune că nu poate merge și în cele din urmă Derin îi spune că vrea să fie prietene.

Nil se apropie de fostul ei iubit pentru a afla dacă el a atăcat-o pe doctoriță!

Nil se întâlnește cu Selciuk și îl îmbrățișează, spunând că îl poate ierta. Ea observă la fostul ei iubit că are o rană la cap, la fel cu rana atacătorului care a pătruns în casa Asiei. Nill o informează imediat pe Asya. Cu toate acestea, continuă să se întâlnească cu Selçiuk de mai multe ori, dar este precaută și acest lucru îl pune pe gânduri pe Selciuk.

Volkan, care știe fiecare pas al Asiei, o duce pe Derin la cină, unde este sunt și Turgay cu doctorița. Cu toate acestea, Asya și Turgay nu se arată deranjați de prezența lor și iau masa împreună ori de câte ori au ocazia. Văzând că Asya și Turgay se distrează, Volkan se supără, și soția să simte acest lucru și se întristează amarnic. Derin plătește ambele note de plată când iese din restaurant.

Mai târziu, Turgay o conduce acasă și îi mărturisește Asiei, că are sentimente față de ea și în glumă îi propune să se căsătorească. Asya îi spune că deocamdată nu se poate gândi la o relație, pentru că fiul ei nu poate face față unei astfel de situații.

Mert obișnuiește să vină acasă foarte târziu și Bahar, care a început să bănuiască, s-a plictisit de această situație. Volkan și Mert se întâlnesc la locul unde lucrează acea chelneriță, pe care a plătit-o să-l seducă pe prietenul său. Arhitectul cu o viclenie dușmănoasă, îl sfătuiește pe Mert să nu-și înșele soția și să nu facă aceeași greșeală ca și el.

Impresionat de sfatul lui Volkan, Mert se duce mai devreme acasă, și își tratează soția mai bine. Bahar se bucură enorm când soțul ei îi spune că este pregătit să devină tătic.

A doua zi, Bahar se duce la spital însoțită de Mert, care a fost de acord să facă niște teste, pentru a afla de ce nu pot avea copii și pentru a găsi o soluție salvatoare pentru marele ei vis. 

În timp ce, Derya îl duce pe Mert într-o cameră privată, Bahar rămâne în sala de așteptare. În acel moment, primește pe telefonul mobil câteva fotografii, cu Mert și misterioasa chelneriță care a cochetat cu el de zile întregi. 

Devastată de durere, părăsește cu lacrimi în ochi clinica, și își petrece noaptea stând pe o bancă, privind marea și reflectând asupra vieții ei. Când Mert află ce s-a întâmplat, se duce furios la restaurantul în care lucrează chelnerița și îi reproșează că i-a făcut poze intime, întrebând: “De ce le-ai trimis soției mele?” Chelnerița, îi dă lui Mert o scrisoare și îi spune că acolo va găsi răspunsul. 

Misiva este semnată de Volkan, care i-a scris: „Ți-am spus să ai grijă de Bahar și nu ai făcut-o. Aceasta este răzbunarea mea pentru că te-ai culcat cu Asya. La revedere prietene! Acum tu ești cel care ai pierdut totul ”. Mert, furios din cale afară, își dă seama că totul a fost un complot conceput de arhitect și el a crezut în el ca un idiot. 

Afectat de divorțul părinților săi, Ali începe să aibă un comportament neașteptat, care se manifestă cu o tulburare compulsivă. Tânărul începe să fure lucrurile colegilor săi și o brățara pe care Derin i-a cumpărat-o mamei ei din bazar. Asya, în schimb, crede că fiul ei i-a cumpărat un cadou de Crăciun și o poartă imediat. Gönül vede brățara și doctorița îi spune că este un cadou de la fiul ei.

Niciunul dintre colegii săi nu bănuiește că Ali este hoțul pe care îl caută. Băiatul, văzându-se încolțit, decide să arunce tot ce a luat într-un coș de gunoi. Chiar în acel moment, este prins de fiica lui Serap, care îl asigură că nu va spune nimănui, dacă returnează lucrurile. Dar Ali se sperie și fuge de la școală. 

Câteva ore mai târziu, Asya și Volkan sunt anunțați prin telefon că fiul lor a plecat. Cuprinși de o panică de nedescris, Asya și Volkan încep să-și caute fiul împreună. Cu toate acestea, Selçuk i-a făcut poze lui Ali, în timp ce acesta iese de la școală și i le trimite lui Volkan.

După lăsarea serii, poliția îi găsește pe Ali, care refuză să le explice părinților săi ce s-a întâmplat. Apoi, în singurătatea camerei sale, băiatul începe să plângă amarnic, deoarece nici măcar el însuși nu știe de ce simte această nevoie compulsivă de a fura. 

Volkan, crezând că Selçuk a avut ceva de-a face cu ceea ce s-a întâmplat, amenință că îl va ucide: „Sper pentru binele tău, să nu-mi hărțuiești familia în continuare.” 

Afirmațiile tânărului îl fac pe arhitect să vadă că fosta soție contează atât de mult pentru el, pentru că încă o mai iubește. Volkan în acel moment își pierde cumpătul și se întoarce acasă la Asya. La finalul episodului, Volkan, cu lacrimi în ochi, îi cere Asiei să plece din oraș.

Infidelul Episodul 12

Infidelul Episodul 14

 • Infidelul Episodul 59 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția … Read more
 • Infidelul Episodul 48 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali … Read more
 • Infidelul Episodul 22 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1506882