Infidelul Episodul 15 Rezumat

Infidelul Episodul 15 Rezumat

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 15?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

 1. Derin reușește să-l convingă pe Ali să locuiască cu ea și cu Volkan!
 2. Asya și Volkan află despre furturile lui Ali!

Infidelul episodul 15 rezumat

Infidelul Episodul 15: După ce Selçuk, a căzut de pe clădirea abandonată, tânărul a fost dus cu ambulanța la spital și Asya o calmează pe Nil. Starea lui e gravă, deși a supraviețuit și Nil, care este îngrijorată pentru el, așteaptă să-și revină. Ea se simte vinovată de cele întâmplate și nu părăsește spitalul pe tot parcursul nopții.

Volkan, care era acolo când Selcuk a căzut de pe șantier, are remușcări și îi mărturisește Deriei că a făcut o înțelegere cu tânărul, pentru a o speria pe Asya, ca să plece din Tekirdag. Cu lacrimi în ochi, Volkan recunoaște că lucrurile au scăpat de sub control. Mărturisirea arhitectului o lasă mută pe Derya, care nu concepe cum a putut Volkan să fie în stare de așa ceva. Derya se enervează și le spune imediat Asiei, apoi lui Bahar.

La scoală, Bahar, care a fost trimisă de prietena ei săi ia fiul, o întâlnește pe mama lui Derin. Gonul când află că ginerele ei este la spital în prezența Asiei, își anunță imediat fiica, care se duce acolo.

Mert se răzbună pe Volkan!

Pentru a se răzbuna pe Volkan, Mert se întâlnește cu Derin și îi spune că soțul ei este obsedat de Asya și că nu a putut-o uita și l-a pus pe Selçuk să o urmărească. Derin, care a văzut fotografiile cu Asya pe telefonul soțului ei, îl crede pe Selçuk și când ajunge la spital îl întreabă pe Volkan, dar acesta neagă totul. Derya vede cum Volkan o bruschează pe Derin și tânără pleacă speriată.

De îndată ce Selcuk cade, apare la știri că Asya și Volkan au fost împreună acolo. Cu toate acestea, Gönül se folosește de puterea ei financiară pentru a schimba toate știrile care au apărut. A doua zi, se difuzează că Volkan s-a dus acolo să-i salveze.

După câteva ore de inconștiență, băiatul se trezește și cand o vede pe Nil, îi mulțumește că a avut grijă de el și îi spune că în ziua în care a urmărit-o prin oraș, nu a vrut să-i facă rău: „Voiam doar să-ți cer o explicație de ce m-ai mințit din nou. Te iubesc și știu că simți ceva pentru mine”. Cu toate acestea, Nil preferă să tacă.

Haluk îi cere lui Volkan să-i dea socoteală pentru banii pe care i-a luat de la companie. Arhitectul îi spune că a fost nevoit să-i dea banii lui Selçuk pentru că i-a urmărit fiul, însă nu-i spune că de fapt îi este dator tânărului pentru că l-a trimis pe urmele Asiei. Haluk se duce la spital să-l vadă pe Selçuk și îi oferă bani să stea departe de familia sa și îl avertizează să nu le mai iasă vreodată în cale.

Volkan merge la biroul lui Turgay pentru a întreba de ce s-a întâlnit cu Haluk Bey. Haluk îi dezvăluie lui Volkan intențiile pe care Turgay le are cu privire la Asya, care se gândește să se căsătorească cu doctorita. O situație neașteptată, care îl lasă foarte supărat pe arhitect, deși trebuie să se prefacă că nu se întâmplă nimic pentru ca Derin să nu aibă suspiciuni.

În dimineața în care Selçuk este externat, Nil se oferă să-l ducă acasă, însă îi spune că nu va rămâne cu el. În timp ce erau pe punctul de a părăsi clinica, la fața locului apare Hicran, mama lui Selçuk. Femeia, care a văzut ce s-a întâmplat cu fiul ei în ziare, a venit în oraș să se intereseze de starea ei după mulți ani de absență. Ea încearca să se apropie și să-l îmbrățișeze, dar Selçuk, care s-a simțit abandonat în copilărie, ii cere să plece: „Am încetat să mai fiu fiul tău de mult.”

Dintr-un flashback vedem experiențele copilăriei lui Selçuk și aflăm că Hicran l-a părăsit când era copil și l-a lăsat în grija unei femei pentru a merge cu iubitul ei și nu l-a mai căutat niciodată.

Între timp, Asya vorbește cu Turgay despre ce se întâmplă cu Ali și află că fiul ei suferă de cleptomanie și ar trebui tratat cât mai curând posibil.

De asemenea, el o sfătuiește să ducă la școală toate lucrurile pe care Ali le-a furat. Zis și făcut, câteva ore mai târziu, Asya se duce la școală și după ce vorbește cu cei din conducerea școlii despre situația în care se află fiul ei, îi dă obiectele furate. Turgay este si el prezent la discuția lor. Directoarea îi promite că totul va rămâne confidențial și colegii fiului ei nu vor știe cine a fost hoțul. Asya îl sună imediat pe Volkan și vine acolo.

Info: Cleptomania este considerată ca fiind o boală, care face ca pacientul simtă nevoia să fure diverse obiecte nefolositoare.

La scoală sunt prezenți și Volkan cu Derin și mama ei. Demir, care aude conversația mamei și a surorii sale, află că hoțul este Ali și dezvăluie întregii clase. Băiatul, văzându-se încolțit, încearcă din nou să fugă de școală, dar de data aceasta părinții săi îl opresc. Ali o învinuiește pe Asya pentru tot ceea ce s-a întâmplat și se duce să petreacă noaptea în casa tatălui său. În acele ore în care au stat împreună, Derin își manipulează fiul vitreg și reușește să-l convingă să se mute cu la ei.

Planul lui Bahar cu privire la Mert!

Bahar, care a decis să-l părăsească pe Mert, vorbește cu avocatul care s-a ocupat de divorțul Asyei să o ajute cu procedurile. Apoi merge la cumpărături împreună cu Derya și când se întorc își petrec seara cu Asya la un pahar de vin. De asemenea, Bahar își pune în aplicare planul ei de a-l convinge pe Ali să locuiască din nou cu mama sa.

Ali nu mai vrea să locuiască cu Asya in Infidelul Episodul 15!

Derin, care își dorește ca soțul ei să nu mai meargă la Asya, se folosește de situația neplăcută prin care trece Ali și cu o bunătate angelică, îl sfătuiește să rămână acolo unde se simte el mai bine.

Volkan îi spune Asiei despre decizia fiului lor și îi promite că îi va duce fiul înapoi a doua zi dimineața. Asya se trezește devreme și îi pregătește micul dejun fiului ei, când deodată sună soneria și doctorița se grăbește să deschidă ușa. Ali se află în fața ei, dar Derin îi spune că au venit doar să-i ia lucrurile și că Ali va rămâne cu ei de acum încolo.

Derin a reușit să-l convingă pe Ali să meargă să locuiască cu tatăl ei, ceea ce o lasă devastată pe Asya, care, deși are custodia, nu rezistă să se despartă de fiul ei. Asya este uluită când Ali decide să trăiască cu Derin și Volkan.

Infidelul Episodul 14

Infidelul Episodul 16

 • Infidelul Episodul 45 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 45? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Aras găsește indicii…
 • Infidelul Episodul 44 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 44? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Aras își face…
 • Infidelul Episodul 43 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 43? Infidelul Episodul 43: Serialul turcesc continuă cu o mare intrigă, care se focusează…
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1506883