Infidelul Episodul 16 Rezumat

Infidelul episodul 16 rezumat

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 16?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Asya este foarte îndurerată de când Ali a plecat să locuiască cu Volkan și Bahar cu Derya pun la cale un plan să o ajute!
  2. Ali provoacă din nou probleme la școală și Asya cu Volkan sunt puși din nou într-o situație neplăcută!

Infidelul episodul 16 rezumat

Infidelul episodul 16 rezumat: Volkan nu știe mișcările lui Derin, care vrea să-l facă pe Ali să rămână cu tatăl său și să-l îndepărteze definitiv pe soțul ei de Asya. Derin îi spune lui Volkan că a aranjat o întâlnire cu prietenii lui Ali, cu intenția ca aceștia să uite de furt, dar Volkan se enervează. El îi cere să nu încerce să fie mamă pentru fiul lui, că are deja o mamă, pe Asya, și să anuleze întâlnirea, pentru că ceea ce are nevoie fiul său, nu este să uite ce s-a întâmplat, ci să meargă la psiholog.

Asya este foarte îndurerată de când Ali a plecat să locuiască cu Derin și Volkan. Ea îi povestește lui Bahar despre situația disperată în care se află, știind cât de urgent este ca fiul ei să fie tratat. Bahar o înțelege și încearcă să o ajute, plănuind să meargă la cină acasă la Volkan.

La cină, Bahar și Derya, care s-au dus acolo cu speranța că îl vor convinge pe Ali să se întoarcă acasă, nu se dau de gol. Demir sub presiunea părinților săi, îi cere scuze lui Ali, pentru neplăcerile cauzate la scoală.

Bahar sub pretextul că vrea să-i vadă camera lui Ali, rămâne singură cu el și îi spune că mama sa, a primit o ofertă de muncă în afara Istanbulului și că el ar fi singurul motiv pentru a rămâne și dacă nu se va întoarce acasă, Asya s-ar putea să plece.

Volkan li se alătură, dar când încearcă să-și convingă fiul că are nevoie de ambii părinți și că ar fi bine să se întoarcă acasă, apare Derin și conversația rămâne neterminată.

Derya îi spune lui Volkan că Mert i-a spus că nu el este responsabil de proiectul din America și că nu este un arhitect renumit, așa cum se tot laudă. Ba mai mult de-atât, că Gönül ar fi răspândit știrile care au apărut în ziare pentru a-i construi o reputație bună ginerelui ei. Volkan o păcălește pe Derya că nimic nu este adevărat din afirmațiile lui Mert și mai târziu, îi spune lui Gönül ce s-a întâmplat și îi cere ajutor în această privință.

Volkan, care a aflat că Turgay se întâlnește cu socrul său, profită de această informație și când merge acasă la Asya, îl întâlnește pe Turgay și fără să stea pe gânduri, îi spune doctoriței că psihologul s-a întâlnit cu Haluk și a vorbit despre ei. Asya este foarte dezamăgită de colegul ei și îi întinde haina pentru a-l face să plece. Volkan îi promite fostei sale soții, că îl va convinge pe fiul lor să se întoarcă la ea pentru că știe cât de important este să-l ducă la medic pentru a-l trata.

Turgay îi mărturisește Asiei că și-a pierdut soția și copilul într-un accident de circulație. Asya realizează că nu a fost niciodată interesată de trecutul lui și își cere scuze că nu a încercat să-l înțeleagă.

Selcuk acceptă banii de la Haluk și după ce îi cere scuze lui Nil pentru comportamentul său din ultima vreme, trece și pe la Asya. Tânărul îi cere iertare pentru toate problemele pe care i le-a cauzat și, de asemenea, îi mulțumește că i-a acordat primul ajutor pentru a-i salva viața, când a căzut de pe clădire. El o roagă să aibă grijă de Nil, dar conversația lor este întreruptă, când apare Volkan și îl dă afară, crezând că iar i-a deranjat fosta soție.

La spital, Mama lui Selçuk află numărul de telefon a-l fiului ei și îl sună, dar tânărul nu vorbește și închide apelul. Cu puținii bani care i-au mai rămas, își caută o cameră la un hotel…

Pe de altă parte, Ali refuză să meargă la școală pentru că se simte rușinat de cele întâmplate. Dar în cele din urmă, la insistențele familiei sale acceptă să meargă, deoarece Derin îi promite că fratele ei va îndrepta greșeală făcută.

Ali se întoarce la școală după toate controversele legate de cleptomania sa și Demir încearcă să-și convingă colegii că Ali nu a furat nimic și că el a înțeles totul greist. Cu toate acestea, un coleg pe nume Ömer îl acuză că este hoț și Ali îl lovește atât de tare, încât colegul său este internat în spital.

Asya și Volkan iar primesc vești supărătoare de la școala fiului lor și se duc imediat la spital împreună cu Ali, care vrea să-și ceară scuze, dar băiatul îi vorbește urât și părinții colegului său se comportă foarte rău cu el și sunt hotărâți să ceară să fie exmatriculat de la școală.

Cu toate acestea, Derin întră cu un cadou în mână și după ce le transmite salutări de la tatăl ei, vorbește cu părinții copilului, care sunt prietenii lor de familie. Ea îi convinge să-și retragă acuzațiile și să uite acel incident neplăcut. Ali este foarte mulțumit de cum a gestionat totul mama sa vitrega și Asya pleacă rănită, simțind că Ali nu mai are nevoie de ea.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1507110