Infidelul Episodul 17 Rezumat

Infidelul episodul 17 rezumat

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 17?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

 1. Un eveniment violent legat de Ali, o determină pe Asya să-și dea demisia de la spital și să părăsească orașul !
 2. Derin vrea ca Volkan să-l trimită pe Ali în străinătate la studii și după niște mici neînțelegeri, adolescentul își sună mama să-l ia acasă!

Infidelul episodul 17 rezumat

Infidelul Episodul 17: La școală, apar tot felul de discuții cu privire la evenimentul violent, pe care Ali l-a provocat și colegii săi vorbesc că Derin a gestionat mai bine situația, punând-o pe Asya ca fiind partea negativă a poveștii.

Ali se supără pe maică-sa și într-un moment de furie, îi trimite un mesaj în care îi spune să accepte oferta de muncă din Istanbul și să plece acolo.

Mesajul fiului ei o întristează pe doctoriță și decide că cel mai bine este să plece din oraș pentru câteva zile. Asya își dă demisia la spital și această veste neașteptată creează o mare bucurie pentru Gönül și fiica ei. Deria și directorul spitalului sunt șocați cu privire la decizia Asyei, însă doctorița este de neînduplecat.

Turgay o întâlnește pe Asya, când doctorița este foarte supărată și psihologul o îmbrățișează în parcare. Soția lui Hakan îi vede în acele ipostaze și înțelege totul greșit.

Mai mult de atât, soția lui Hakan dă vestea bombă, că i-a văzut pe Turgay și Asya mai apropiați în ultima vreme și când aceste zvonuri ajung la urechile lui Volkan, care află de la Deria, arhitectul este cuprins de o gelozie de nedescris.

Câteva ore mai târziu, după ce Volkan a aflat că fosta soție a părăsit orașul, se duce în secret acasă la Asya. El deschide ușa cu propria sa cheie, pe care doctorița ia lăsat-o, în caz că fiul lor are nevoie de ceva și când ajunge în vechea lui cameră, unde era dormitorul lor matrimonial, ia în mână o fotografie cu Asya și Ali și izbucnește în plâns.

Bahar, care este acasă, vede de la geam lumina aprinsă și când intră în cameră, îl găsește pe arhitect plângând. Ea îi spune locul său este alături de noua sa soție, nu acolo și îl sfătuiește să meargă la Derin.

La fundație, apare Hircan, mama lui Selçuk și Nil îl informează pe fostul ei iubit. În timp ce, Gönül vorbește cu Hircan pentru a o ajuta în numele fundației, apare Haluk. Revederea cei doi foști iubiți, îi face să rămână muți câteva secunde, dar Gönül nu bănuiește nimic.

Selcuk vine și-și ia mama și între ei are loc o conversație din care înțelegem cât de mult a suferit tânărul. Selçuk își reîntâlnește mama și biata femeie încearcă din nou să se apropie de fiul ei, dar tânărul îi spune clar că între ei doi nu există nicio posibilitate de împăcare, afirmând că: „Tu ai fost cea care ai plecat de lângă mine când eram doar un copil. M-ai abandonat și lăsat cu o femeie care i-a oferit o viață imposibilă. „Apoi, îi povestește despre copilăria grea pe care a trăit-o din cauza ei, în timp ce îi plăcea să călătorească prin lume împreună cu iubitul ei.

Se pare că femeia care l-a crescut pe Selçuk după plecarea lui Hicran, îl bătea aproape zilnic și îl arunca în stradă după bunul plac, când el avea doar zece ani. De atunci, băiatul a fost nevoit să se descurce singur pentru a nu muri de foame sau de frig. Această experiență, atât de grea, a fost cea care i-a marcat viața și în acest motiv are un caracter nemilos și agresiv. El îi reproșează că ia promis că se va întoarce și nu a făcut-o niciodată. După aceea, îi dă mamei sale niște bani să plece departe de el și să-l lase în pace, pentru că nu vrea să o mai vadă niciodată.

Ali decide să se întoarcă la mama sa!

Câteva zile mai târziu, Asya, după ce a avut timp să se gândească, decide să se întoarcă la Tekirdag. Doctorița află totul de la Bahar și o face pe Derin să vină acasă la ea după lăsarea serii. Când se află față în față, o avertizează să aibă grijă cu soțul ei, deoarece deja de mai multe ori s-a strecurat în casa ei când ea nu era acolo. „Se pare că îi este dor de camera noastră și poate și de mine”, îi spune Asya lui Derin, în timp ce îi arată un filmuleț cu arhitectul intrând în casă.

Derin se preface că nu-i pasă și îi dă replică afirmând următoarele: „Nu o să mă las convinsă de jocul tău, tot ce vrei este să mă provoci.” Cu toate acestea, când ajunge acasă, își varsă furia pe Ali.

La cină, familia are ca invitați pe băiatul pe care Ali i-a bătut și familia acestuia. Derin s-a săturat de atitudinea rebelă a lui Ali și crede că a fost o greșeală să-l primească să locuiască cu ei. Ea și a dorit ca adolescentul să meargă la ei, doar pentru a o răni pe Asya, dar nici măcar știind că doctorița suferă nu o face fericită. Așadar, tânăra vorbește cu soțul ei și îi propune să-l trimită pe adolescent studieze în străinătate, dar arhitectul refuză.

În timpul cinei, micuța Zeynep plânge și Ali se duce să aibă grijă de ea. Derin când îl vede se panichează și țipă la el. Se pare că Derin se teme ca nu cumva adolescentul să fie agresiv și cu fiica ei, la fel cum a făcut la școală, și din acest motiv lucrurile escaladează din cauza temerilor ei.

Ali este deja conștient de planurile ei de a-l trimite în străinătate pentru că le-a auzit discuția. Volkan intervine și oprește discuția care scapă de sub control și din cauză că fiul său îi reproșează că totul s-a întâmplat din cauza lui, că i-a înșelat mama, se înfurie și îl pălmuiește pe băiat. Volkan pleacă din casă și Ali își sună mama plângând și îi cere să-l salveze din iadul pe care îl trăiește.

Câteva minute mai târziu, Asya apare la fața locului și văzând privirea furioasă a lui Derin, înțelege totul. Mama și fiul se împacă și după îmbrățișare călduroasă cei doi pleacă împreună acasă.

 • Infidelul Episodul 59 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de … Read more
 • Infidelul Episodul 48 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și … Read more
 • Infidelul Episodul 22 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1507445