Infidelul Episodul 18 Rezumat

Infidelul Episodul 18

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 18?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Viața lui Selciuc se schimbă la 180 de grade când descoperă cine este adevăratul său tată!
  2. Derin simte că soțul ei încă o mai iubește pe Asya și Volkan, care și-a înțeles greșeala, nu mai ține cont de nimic și face tot posibilul să o recucerească pe fosta sa soție!

Infidelul episodul 18 rezumat

Volkan, care i-a dat o palmă fiului său, regretă enorm ceea ce a făcut, și în timp ce își îneacă amarul într-un bar, Derin îl sună și spune că Asya l-a luat pe Ali. Dar Volkan când aude că Asya s-a întors, numai dă importanță la alte detalii și este foarte fericit.

Haluk, ca tată, crede că Volkan, a greșit enorm că și-a pălmuit fiul, și se gândește că în orice moment poate face la fel cu Derin și nepoțica sa.

Arhitectul se duce imediat acasă la fosta soție și o imploră să lase să-și vadă fiul. El intră în camera lui Ali, care doarme, și cu lacrimi în ochi începe să spună cât de mult regretă și că își dorește să-l ierte, apoi se întoarce acasă. Derin este foarte nemulțumită de această situație.

A doua zi, Asya se duce la asociație și informează femeile de acolo că va rămâne în Tekirdağ. Această veste surprinde pe toată lumea, și în timp ce unele dintre ele se bucură, altele se întristează. Bahar participă și ea pentru că vrea să ajute la demersurile grădiniței, care urmează să fie construită pentru fundație. Exact când Asya se ridică să plece, Derin pășește spre ea și o întreabă dacă Ali este bine.

După ce Asya pleacă, Derin răspândește zvonuri exagerate pe la spatele doctoriței. Deșii, Bahar încearcă să-și apere prietena, Derin exagerează, crezând că chiar dacă Asya o să afle, nu-i va face nimic. În plus, ea denaturează lucrurile, în fața femeilor de la asociație și spune că doctorița nu încetează să-i hărțuiască soțul, pentru că încă mai caută răzbunare.

Selciuk își achită datoria de chirie acumulată cu banii pe care îi primește și trece pe la Nil. Apoi mama lui îl sună și îi cere să se întâlnească. Hicran, în ciuda faptului că fiul ei nu vrea să știe nimic mai mult despre ea, îl întâlnește cu ideea de a-i dezvălui un mare secret din trecutul ei.

După o conversație în care femeia îi cere din nou scuze că l-a abandonat, ajunge să dezvăluie numele adevăratului său tată: Haluk Güçlü! Ea îi spune că pe tatăl său, l-a văzut o singură dată când era copil, și de atunci nu am mai auzit nimic de el și îi spune să facă ce vrea cu acele informații.

La vilă, Derin are o criză de nervi și începe să arunce pe jos bunurile din casă și își ironizează soțul care vine târziu acasă. Ea nu mai suportă obsesia lui Volkan pentru fosta soție și îl învinovățește că a mers acasă la doctoriță când a fost plecată. Văzând că soțului ei nici măcar nu îi mai pasă, simte că îl va pierde și îl își mama plângând. Gönül vine de îndată la fiica sa și încearcă să o calmeze, dar Derin nu se mai oprește din plâns și îi spune cât este de frică să nu-și piardă soțul.

Volkan, care s-a săturat până peste cap de gelozia ei, nici măcar nu ar mai încerca să o ducă cu vorba, cum făcea înainte, deoarece se gândește mereu la Asya, însă continuă să-și joace rolul unui soț grijuliu, pentru a nu-și supăra soacra.

Volkan, văzând în ce situație se află, se folosește din nou de o minciună, pentru a încerca să rezolve lucrurile și îi spune soției sale că s-a dus la vechea sa casă, dar nu are nicio legătură cu Asya. Dar soția sa nu încetează cu reproșurile și decide să plece.

Ali se duce la școală și îi cere scuze prietenei sale. Fata îl iartă și mai spre seară îi face o vizită acasă împreună cu mama ei. Asya și Serap vorbesc despre problemele lor.

Selçuk se confruntă cu Haluk, care află că tânărul este fiul său!

Selçuk, care este în stare de șoc și foarte surprins de ceea ce tocmai a descoperit, se duce la conacul familiei Güçlü. El îi spune el lui Haluk: „Sunt fiul tău. Cel cu care nu ai vrut să ai de-a face când s-a născut”.

Haluk este și el surprins, dar neagă cu nerușinare. Selçiuk îi cere o sumă mare de bani să păstreze marele secret, drept răzbunare că a fost dat deoparte când ar fi putut face parte din familia, care l-a umilit în mod constant cu banii lor. Desigur, bărbatul nu intenționează să cedeze șantajului și când este pe cale să-l alunge, într-un mod foarte rău, apare Demir și îl întreabă ce se întâmplă.

În dimineața următoare, Gönül se duce acasă la Asya și o amenință să nu intervină în viața fiicei sale. Ali și Bahar pleacă într-o excursie la Istanbul.

Minciuna lui Volkan iese la iveală!

O știre negativă despre Volkan, apare în ziare și pe internet, iar acest lucru o supără pe Gönül, care mereu a încercat să-i creeze o reputație triumfătoare ginerelui, folosindu-se de banii și puterea ei în societate. Ea se duce cu ziarul la Haluk și și vorbesc despre acest eveniment neplăcut.

În ziar este scris că succesul său în America, nu a fost atât de strălucitor. Volkan trebuie să se ocupe de o altă problemă, dincolo de cele sentimentale. Ziarul local al orașului, a făcut ecou despre toate minciunile arhitectului.

Se pare că cariera lui în Statele Unite nu a fost atât de strălucitoare, pe cât și-a făcut el vecinii să creadă, iar premiile pe care le-a câștigat sunt toate false. Fațada lui a fost construită datorită contactelor lui Gönül, care îi promite că va face tot posibilul să îndrepte lucrurile. Dar Volkan se panichează și cu toate acestea, el se duce la Asia.

Volkan ajunge acasă la fosta lui soție, căreia îi mărturisește că nu este fericit în căsnicia sa, și vrea să se despartă de Derin. El îi spune Asiei: „Mă întreb cum ar fi fost lucrurile dacă m-ai fi iertat”. După aceea se apropie de ea și vrea să o sărute.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1507672