Infidelul Episodul 19 Rezumat

Infidelul Episodul 19 Rezumat

Ce se întâmplă în infidelul episodul 19?

Dispariția lui Derin!

Un salt în timp îi duce pe telespectatori la ancheta unui eveniment tragic, care a zguduit din temelii locuitorii orașului Tekirdağ, unde vecinii familiei Güçlü, află că Derin a dispărut. Scenele parcă desprinse dintru-un film de groază, relatează dispariția lui Derin, care nu a mai dat semne de viață de mai bine de o săptămână. Pentru polițiștii care se află la fața locului, Volkan este presupusul vinovat a tot ceea ce s-a întâmplat. Mai presus de toate, după ce investigatorii cazului găsesc în dormitorul fetei un jurnal în care Derin povestește, ultimele umilințe la care a fost supusă de soțul ei, pe care îl iubește mai presus de orice.

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. O despărțire și un secret dezvăluit după ani de zile marchează viața lui Asya și Volkan!
    2.Viața lui Selçuk și a familiei Güçlü
    ia o întorsătură radicală când tânărul descoperă că adevăratul său tată este nimeni altul decât marele Haluk Bey!

Infidelul episodul 19 rezumat

Un alt salt în prezent duce telespectatorii cu 10 zile înainte de dispariția lui Derin și evenimentele au loc în casa doctoriței. Asya, care a presimțit ceea ce fostul ei soț urma să facă, a pus telefonul să înregistreze conversația lor. După ce Volkan i-a mărturisit că încă o mai iubește și cât de mult regretă tot ceea ce a făcut, vrea să o sărute, dar Asya nu-i permite să se apropie de ea și îl trimite acasă.

Volkan, care suferă din nou după respingerea Asiei, se duce acasă și se împacă cu soția sa. El înțelege că greșeala s-a din trecut nu mai poate fi reparată și decide să se dedice trup și suflet căsătoriei sale cu Derin. Desii, tânăra era foarte supărată pe soțul ei, din dragoste pentru el, trece cu vederea că a rănit-o și se împacă, însă își dă seama că doctorița a avut dreptate, când a spus că soțul ei încearcă să o transforme în ea. Cu toate acestea, este hotărâtă să șteargă orice urmă, care l-ar putea face pe Volkan să-i amintească de Asya și aruncă toate hainele din garderobă, care seamănă cu ale doctoriței.

A doua zi, Ali se trezește și nu răspunde la mesajele tatălui său, pentru că nu vrea să se întâlnească cu el. Iar în ziua următoare când se duc la psiholog, Volkan îi mărturisește Asiei că i-a dat o palmă fiului lor. Ea îl sfătuiește să încerce să se apropie de fiul lor și încurajat de Asya, Volkan îi cere scuze lui Ali, care se bucură. Mai târziu, Ali se duce în tabără cu prietenii săi.

Hircan este amenințată de Haluk!

Pe de altă parte, Hircan, este mai hotărâtă ca oricând să rămână alături de fiul ei și când se duce la Gonul, îi mărturisește adevărul, inclusiv că Selçuk este fiul lui Haluk. Sinceritatea femeii ajunge la inima lui Gonul, care deși o alungă de la fundație, crede că a spus adevărul, deoarece știe că soțul ei a înșelat-o în timp ce ea era însărcinată cu Derin.

Câteva ore mai târziu, Gonul, care este foarte furioasă, îi reproșează soțului ei că i-a fost neloial și îi cere să-i trimită pe Hircan și fiul ei din oraș, pentru că nu vrea să fie bârfită de vecinii lor și îi spune să doarmă într-o altă cameră.

Nil decide să-l sprijine pe Selçuk!

Selçuk, la rândul său, îi povestește totul lui Nil și cu lacrimi în ochi mărturisește că adevăratul său tată este Haluk. Tânărul trece printre o perioadă foarte grea și Nil aduce la ea acasă să îl ajute să treacă peste această veste șocantă. Ea îi propune să stea câteva zile la ea acasă, până ce își mai îmbunătățește starea de spirit. Hircan pleacă de unde a fost cazată și se duce la o cunoștință.

Sinan, colegul Asiei din facultate, vine la Tekirdağ!

Între timp, Asya are un vizitator neașteptat și prezența acestuia îi trezește amintiri frumoase. Este vorba despre Sinan, un coleg de facultate, care a abandonat facultatea și s-a mutat în Canada, unde a început să lucreze ca fotograf. După ce Asya și Sinan depăna câteva dintre amintirile plăcute din trecut, prietenul ei o invită la cină. Ea acceptă bucuroasă și totul decurge foarte bine, în ciuda întreruperilor constante ale lui Volkan, care o tot sună la telefon. Volkan își dă seama că doctorița este la cină și cred că este cu Turgay, iar acest lucru scoate din minți.

A doua zi, Asya se învoiește de la spital și pleacă la Istanbul cu Sinan și cei doi prieteni se distrează de minune împreună. Volkan când află de la Ali unde se află doctorița și se duce la hotelul în care sunt cazați. Arhitectul faci o scenă de gelozie și după ce se bate cu fotograful, ajung la secția de poliție.

Pe de altă parte, Derin face tot posibilul pentru a se simți bine cu ea însăși și când vede rețelele de socializare că doctorița se află la Istanbul, simte o mare ușurare. Cu toate acestea, văzând că soțul ei nu vine la cină, se interesează și când află ce a făcut Volkan, decide să părăsească locuința conjugală, lăsând în urma ei un bilet pentru arhitect, în care spune: “Acum poți să te întorci la Asya. S-a terminat pentru totdeauna!”

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1507845