Infidelul Episodul 2 Rezumat

Infidelul Episodul 2 Rezumat

Ce se întâmplă in Infidelul Episodul 2 Rezumat?

O ceartă aprigă izbucnește între Mert și Volkan!

Infidelul Episodul 2 rezumat: La ziua de nume a lui Volkan, Mert bea prea mult și fiind sub influența alcoolului, spune vrute și nevrute, exagerând, iar acest lucru îl exasperează pe prietenul său..

Volkan încearcă să-l calmeze pe Mert, care începe să enerveze pe toată lumea, dar în cele din urmă își vine în fire cu pumnul lui Volkan. Prieteni apropiați sunt șocați de cele întâmplate, mai puțin Asya, care este conștientă de situație și nu intervine deloc. Ea preferă să plece devreme, deoarece ghicește motivul luptei lor.

Asya, care este șocată de trădarea soțului ei, simte că nu mai poate face față durerii, care îi arde sufletul. Când ajunge acasă, adună toate lucrurile lui Volkan într-o valiză. Incapabilă să suporte o asemenea trădare, Asya se gândește la separare și așteaptă ca Volkan să ajungă acasă, să-și ia valiza și să plece.
Pe de altă parte, visele fiului lor Ali de a merge în camping cu tatăl său vor afecta decizia Asyei, care își pune fiul mai presus de orice.

Dragostea interzisă dintre Volkan și Derin, este în flăcări!

Plecarea Asyei o avantajează pe Derin, care este geloasă și îl reține pe Volkan în timpul nopții. Furioasă din calea afară, Derin îi spune că nu mai suportă această situație, și îi cere să divorțeze de Asya, certându-se din acest motiv. Cu toate acestea, Volkan încearcă să o împace cu un sărut pasional, care le va aduce și mai multe probleme. Deoarece o persoană misterioasă înregistrează sărutul lui Derin cu Volkan.

Vizita surpriză care va strica toate echilibrele!

În timp ce Volkan și Ali sunt în tabără, Asya, care se află la spital, are o vizită surpriză din partea amantei soțului ei. Derin se duce la Asya pentru un control de rutină și îi spune că are o aventură cu un bărbat căsătorit. Asya, care este conștientă de toate, o ascultă cu răbdare și nu-i arată ceea ce simte cu adevărat. Pe măsură ce cuvintele lui Derin, devin din ce în ce mai dureroase, totul începe să devină dificil pentru Asya.

Derya este pusă la zid de furia Asyei!

Derya, una dintre prietenele care au trădat-o pe Asya, primește în sfârșit ceea ce merită. Derya, care este prietenă apropiată cu Asya, ține secretă aventura lui Volkan, trebuie să facă față faptelor sale. Asya îi spune Deryei că știe totul și cele doua prietene se confruntă. Asya, care vede adevărata față a Deryei cu ceea ce a făcut, îi cere să dea socoteală. Derya, care este devastată nu își poate reține lacrimile și regretă că Asya a aflat totul pe aceasta cale.

Sarcina care le-a șocat pe Derin și pe Asya!

Asya se confruntă cu o situație neașteptată! Asya, care are o conversație cu Derin, în timp ce o consultă, află că tânăra are o relație cu un bărbat căsătorit, și că acel bărbat are o căsnicie foarte nefericită. Auzind aceste dezvăluiri, Asya încearcă să-și ascundă tristețea, pentru că știe situația. Pe măsură ce cuvintele lui Derin devin din ce în ce mai dureroase, totul începe să devină dificil pentru Asya.
Asya face un test de sarcină, fără să o anunțe pe amanta soțului ei. Rezultatul testului, provoacă un șoc mare pentru ambele părți!

Asya o ia pe Nil sub aripa ei protectoare!

Știind că Nil a fost abuzată de iubitul ei, Asya încearcă să o protejeze. Asya o salvează pe Nil din mâna iubitului ei și îi îngrijește rănile. Ea o sfătuiește să stea departe de bărbatul agresiv care o bate și apoi o cazează la un hotel pentru o vreme. Conversația dintre cele două femei rănite marchează noaptea…

Visul și entuziasmul lui Bahar!

Bahar, care crede că căsătoria ei cu Mert progresează fericit, este din ce în ce mai dornică să aibă un bebeluș. Din acest motiv, încearcă să fie mai aproape de Mert și vrea să petreacă mai mult timp cu el.

Mert, care este îndrăgostit de Asya, își respinge soția și Bahar este foarte dezamăgită de atitudinea indiferentă din partea soțului ei. Bahar nu primește nicio atenție de la Mert când vine acasă seara.

Asya decide să-l confrunte pe Volkan!

Trădată de Volkan și de toți prietenii ei, Asya decide să-l confrunte pe Volkan în Infidelul Episodul 2.

Asya își întreabă soțul dacă a trădat-o!

Trădată de Volkan și de toți prietenii, Asya decide să-l confrunte pe Volkan și să-i înfrunte pe toți prietenii ei. Ea își întreabă soțul dacă a trădat-o, încercând să-l facă pe Volkan să-i mărturisească adevărul. Dar răspunsul mult așteptat, întârzie să apară și Asya îi spune că știe totul și vrea să știe de ce a făcut-o pentru că încă îl mai iubește.

Volkan, care are expresia feței confuză, neagă situația, mințind că nu a înșelat-o pe Asya. Ea îi cere să fie sincer și îi spune că, îl poate ierta numai daca îi mărturisește adevărul, și daca îi promite că nu o va mai înșela, totul va fi la fel ca înainte. Totuși, acest efort este în zadar. Cu toate acestea, Volkan refuză să recunoască că nu a înșelat-o…

Un alt șoc pentru Volkan!

Asya își pune planurile în acțiune fără să-i spună lui Volkan și pretinde ca Derya să fie de partea ei. Asya vrea ca Derya să-i dea această veste soțului ei și apoi vrea să vadă expresia feței lui Volkan. Derya, care îl sună pe Volkan, îi dă vestea sarcinii. Volkan, care nu știe ce să spună, iese din casă foarte agitat. Asia, pe de altă parte, continuă să observe ceea ce se întâmplă.

Derin vrea ca Volkan să divorțeze de Asya!

Pe de altă parte, Derin, care a pus presiune pe Volkan în privința divorțului, agravează situația deja tensionată dintre ei, cu vestea sarcinii neașteptate.

Temerile lui Asya in Infidelul Episodul 2!

Spre finalul episodului 2, Asya se gândește la propriul ei trecut și la vremurile în care Volkan a cerut-o în căsătorie, nu doar pentru că o iubea, ci și pentru că era însărcinată. Aceste amintiri plăcute, o întristează de data aceasta pentru că se gândește că există posibilitatea ca soțul ei să procedeze la fel și cu Derin.

Ceea ce va face Volkan, va fi o chestiune de curiozitate după vestea sarcinii lui Derin…
Oare ce va face Volkan, care este prins între două femei?
Oare va putea Asya s-o ierte pe prietena ei, Derya?

  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1503582