Infidelul Episodul 20 Rezumat

Infidelul Episodul 20 Rezumat

Ce se întâmplă în infidelul episodul 20?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Gönul vrea să păstreze secretul că Halük are un fiu nelegitim și îi oferă lui Hicran o sumă mare de bani să plece definitiv din oraș !
  2. Selçuk surprinde pe toată lumea când face public că Halük este tatăl său și consecințele nu întârzie să apară !

Infidelul episodul 20 rezumat

Infidelul Episodul 20: Derin a decis să-și pună capăt relației cu arhitectul când a văzut că acesta era încă obsedat de Asya. Volkan când află că soția sa l-a părăsit, se duce imediat acasă la părinții lui Derin. Cu toate acestea, Haluk nu-i dă voie să intre în casă.

Asya se întoarce la Tekirdağ împreună cu Sinan și când ajung acasă la doctoriță, observă că anvelopele motocicletei sunt dezumflate. Sinan se întoarce la hotel cu taxiul și în ziua următoare o vizitează din nou pe doctoriță, care se află la asociație.

Din fericire pentru Volkan, în ziua următoare, Gönül se duce la ginerele ei și îi spune să vorbească cu fiica ei, avertizându-l să-i ceară scuze și să îndrepte lucrurile, altfel nu o să îl mai susțină și îi va lua totul. Zis și făcut, Volkan continuă să își sune soția, dar Derin nu-i răspunde la telefon.

Faruk, fostul pacient obsesiv al Asiei, care s-a mutat în cartier, îi face o vizită doctoriței împreună cu soția sa. Deșii, comportamentul bărbatului este aproape de normal, unele mici detalii o deranjează destul de mult pe Asya.

Când Volkan se duce acasă la fosta ta soție și vede motocicleta în fața casei lui Asya, crede că bărbatul a rămas acolo peste noapte, profitând de absența lui Ali și îi cere explicație. Arhitectul a devenit atât de gelos, încât la plecare în sună pe Taner și îi spune să adune informații despre Sinan. După aceea încearcă să afle mai multe detalii de la Bahar și Ali, când fiul său se întoarce acasă din tabără.

Derin se întoarce la Volkan!

Gönül își convinge fiica să meargă la fundație și să se împace cu soțul ei, iar la deschiderea magazinului pe care îl va deschide în weekend, să meargă împreună. Volkan merge la socrul său la cină și la plecare își ia soția și copilul și se întorc acasă.

La Asociația femeilor din oraș, Cavidan arată mult interes pentru Sinan și după plecarea Asiei apar o mulțime de bârfe. Derin profită de ocazia ivită și îl invită pe Sinan să participe la inaugurarea magazinului ei.

Asya acceptă să meargă la o altă întâlnire cu Sinan!

Sinan se duce din nou la spital și stabilește cu Asya o nouă întâlnire. Prietenia reînviată dintre cei doi, este deja pe buzele tuturor vecinilor și membrilor Asociației Femeilor din oraș. Asya acceptă fără nicio problemă invitația fotografului. Când Volkan află, nu se poate abține să nu se simtă teribil de gelos. Deșii, s-a împăcat cu Derin, este mai mult decât evident că vestea bună l-a supărat.

Ceva asemanator i se intampla lui Türgay, care se simte deranjat de prezența lui Sinan, în viața doctoriței. Turgay, care a aflat mai întâi că Asya a plecat la Istanbul fără el și în cele din urmă că Sinan a însoțit-o. Psihologul este uluit când aude că doctorița va merge la deschidere magazinului tot cu Sinan.

Gönul știe că Hicran este un pericol pentru ea, deoarece ar putea răspândi în oraș vestea că Halük este tatăl lui Selçuk. Crezând că femeia este interesată de bani, îi oferă o sumă mare de bani în schimbul ca ea să tacă și să părăsească orașul împreună cu fiul ei. Hicran, care este vizibil deranjată, îi spune foarte clar că nu îi va accepta niciodată oferta și că nu intenționează să dezvăluie aceste informații. Din conversația lor reiese că Gönul nu știe că fiul nelegitim al soțului ei este Selçuk.

Un secret dezvăluit, ani mai târziu!

Câteva ore mai târziu, Hircan se întâlnește cu Halük și îi cere să se împace cu Selçuk, odată pentru totdeauna și să înceapă să ia în serios rolul de tată, așa cum nu a făcut niciodată înainte. Văzând că iubitul ei din tinerețe, pare să regrete, profită de climatul de încredere care s-a creat între ei și mărturisește motivul pentru care a decis să reapară în viața lor.

„Am puțin timp de trăit din cauza unei boli cu care am fost diagnosticată. De aceea am vrut să-l văd înainte de a muri”.

îi spune Hicran lui haluk

Conversația lor devine mai intimă, mai ales după ce Hircan a dezvăluit motivul pentru care s-a întors la viața lui Selçuk. Mărturisirea femeii lasă fără cuvinte pe Haluk, care nu știe cum să reacționeze.

A doua zi, mulți dintre locuitorii Tekirdagului participă la evenimentul organizat de Derin. În cele din urmă, Derin a făcut un mare eveniment pentru copiii defavorizați prin noul ei magazin. Tânăra are noroc, pe lângă faptul că s-a împăcat cu Volkan, deschide și un nou magazin, iar profitul obținut din primele vânzări, va merge către copiii fără resurse financiare.

Volkan se enervează când îi vede pe Sinan și Turgay lângă Asya. El se duce după Asya la toaleta pentru femei și după ce încuie ușa, începe să facă o scenă de gelozie și țipă la ea. Derin când aude vocea soțului ei, se duce imediat acolo și bate la ușă și când o vede pe doctoriță ieșind de acolo, nici măcar nu vrea o explicație și pleacă foarte supărată.

Selçuk, care a văzut la Nil invitația de la deschiderea magazinului lui Derin, se duce la inaugurare fără invitație. Cu toate acestea, Selçuk îi surprinde pe oaspeți când apare beat în mijlocul mulțimii și văzând că fac poze de familie, se enervează și dezvăluie tuturor că Halük este tatăl său. Gönul nu-i vine să creadă că cel mai mare secret al familiei ei tocmai a ieșit la iveală.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1507845