Infidelul Episodul 21 Rezumat

Infidelul Episodul 21 Rezumat

Ce se întâmplă în infidelul episodul 21?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

 1. Secretul dezvăluit de Selçuk, a făcut ca familia Güçlü să apară în presă și să fie un subiect de bârfă pentru locuitorii din Tekirdag. Gönul caută să distragă atenția asupra Asyei !
 2. Asya, devine victima zvonurilor lui Gönul, care nu lasă reputația familia să fie pusă sub semnul întrebării și mișcarea doctoriței marchează finalul episodului!

Infidelul episodul 21 rezumat

Infidelul episodul 21: După ce Selçuk a dezvăluit că și el este fiul lui Haluk la evenimentul organizat de Derin, familia Güçlü devine cel mai mare subiect de discuție în ziarele din Tekirdag. Selçuk a dezvăluit în mijlocul petrecerii că, la fel ca Derin și Demir, este și fiul lui Haluk.

Gönul nu permite ca reputația familiei să fie pusă sub semnul întrebării și toată lumea să vorbească pe la spate despre căsnicia ei, așa că caută o nouă bârfă care să distragă atenția prietenilor.

Cu toate acestea, Gönül rămâne tot acea femeie puternică și împiedică să apară vești negative în ziarele locale. Ea îl obligă pe Haluk să-și facă testamentul, ca toate proprietățile să fie moștenite de copiii lor și Selçuk să nu își primească partea de moștenire.

Gönül îl avertizează pe Haluk că este dezamăgită din cauza a ceea ce s-a întâmplat și că copiii lor nu ar trebui să fie afectați de această situație. Ea menționează că Selçuk vrea bani lor. Disperat, Haluk se întreabă ce să facă. Mai târziu, Haluk vorbește cu Hicran despre această schimbare din viața copiilor săi.

Gönul vorbește cu Selçuk și îi oferă bani ca să plece definitiv din oraș, dar tânărul este hotărât rămân acolo și nu acceptă. Cavidan și ceilalți invitați se întreabă cine este mama lui Selçuk și văzând că acest lucru nu iese la iveală, încearcă să afli adevărul de la Nil, care nu intenționează să divulge secretul.

Bahar divorțează de Mert și când se duce acasă să spună vestea familiei ei, este șocată de reacția mamei sale, care nu îi sprijină decizia. Bahar, trăiește o mare dezamăgire și împărtășește această situație cu Asya.

Asya devine victima lui Gönul in Infidelul episodul 21!

Gönul pune la cale un plan de salvare și trimite un bărbat să o urmărească pe Asya si astfel reușește să obțină câteva compromitatoare, în timp ce doctorița se îmbrățișează cu Sinan, care urmează să se întoarcă la Istanbul. Fără să se gândească de două ori, se întâlnește cum managerul ziarul local și după ce îi trimite fotografiile, îi cere să publice o știre bombă.

Relația de dragoste inventată, o pune pe Asya într-o situație dificilă și la locul de muncă!

A doua zi, noua relație a doctoriței apare pe prima pagină a ziarului și toată lumea începe să vorbească despre ea. La cererea lui Gönul, știrea din ziar apare cu titlul: „Ce se întâmplă în viața privată a lui Asya Yılmaz” și fără nicio reținere, nu există să îi arate ziarul doctoriței. Derin se bucură enorm când vede știrea din ziar și când îi arată lui Volkan, arhitectului îi fierbe sângele în vene din cauza geloziei, dar își păstrează calmul în fața soției sale.

Asya și Derin se întâlnesc în grădina aceleiași școli. Tânără este foarte fericită de știrile din ziar și nu ezită să o supere cu afirmațiile ei, dar Asya își folosește din nou mintea și o pune pe Derin la locul ei.

Asya caută ziarul, dar nu-l găsește. Volkan a luat-o razna când a văzut știrea în ziare. Confuz cu privire la ce să facă cu furia lui, Volkan se duce la spital și intră în cabinetul Asiei. Văzându-l pe Turgay acolo, se înfurie și mai tare și din cauza geloziei pe care nu o poate controla, se iscă o ceartă. În spital apare haosul și Asya se află din nou într-o situație dificilă din cauza lui Volkan.

Văzând ce se întâmplă, directorul spitalului îi cere Asiei să meargă în cabinetul lui și îi spune să fie mai atentă la viața ei privată, altfel bârfa poate afecta imaginea spitalului și va fi nevoit să ia măsuri împotriva ei.

Ali devine și el victima zvonurilor cu privire la mama sa!

Aventura inventată a Asyei îl afectează și pe fiul ei Ali. Adolescentul trebuie să suporte șoaptele colegilor de clasă, care bârfesc cu răutate că acum mama sa are un nou iubit și că a uitat de tatăl său. Demir când aude sare imediat în apărarea tânărului. Se pare că cei doi au devenit prieteni foarte apropiați în ultimele săptămâni.

Hicran ii mărturisește lui Nil că este pe moarte!

Hicran, care suferă de cancer pancreatic, îi spune lui Nil că boala ei este în stadiu terminal și că acesta a fost motivul pentru care s-a întors la Tekirdag. Ea îi explică că singura ei dorință a fost să-și întâlnească fiul din nou, înainte de a muri și să-i mărturisească cine este tatăl zău.

Selçuk află de boala mamei sale și este devastat!

Selçuk le ascultă conversația și câteva ore mai târziu, se duce acasă la Asya și foarte supărat îi spune ce se întâmplă cu Hircan. Nil îi arată doctoriței analizele lui Hicran și Din păcate nu poate decât să confirme că: doamna are foarte puțin timp de trăit. Asya îl sfătuiește pe Selçuk să își petreacă ultimele zile alături de mama sa, deoarece nu crede că aceasta va supraviețui.

Pe de altă parte, Melih, unchiul lui Derin si Demir, se duce în vizită la familia sa. Gönul și Halük sunt încântați de prezența lui, la fel și Bahar, care se află acolo și pare că se înfiripă ceva între cei doi. Melih, care a fost impresionat de Bahar încă de la prima întâlnire, se bucură enorm când o reîntâlnește. Bahar, care îl aduce pe Ali în casa lui Volkan, se întâlnește față în față cu Melih, care o place și încearcă să o cunoască mai bine.

În cele din urmă, Asya află că Gönül a cerut să fie publicată știrea cu ea și fotograful. Asia, care este foarte nervoasă, decide să folosească atuul din mână. Mai ales după afirmațiile lui Derin, așa că se duce direct la Gönül și o pune să se uite la videoclipul care la filmat, în timp ce Volkan i-a mărturisit că regretă totul și și își dorește să se împace, apoi o amenință că dacă nu încetează să îi cauzeze probleme, va trimite presei înregistrarea cu ginerele ei.

Infidelul episodul 22

 • Infidelul Episodul 59 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de…
 • Infidelul Episodul 48 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și…
 • Infidelul Episodul 22 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește…
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1507986