Infidelul Episodul 22 Rezumat

Infidelul Episodul 22 Rezumat

Ce se întâmplă în infidelul episodul 22?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de Bahar !
  2. Ali vrea ca părinții lui să se împace și să se formeze din nou o familie!

Infidelul episodul 22 rezumat

Infidelul Episodul 2: Gönul, a reușit să facă să vorbească toată lumea în Tekirdag despre relația dintre Asya și Sinan. Dar doctorița nu are de gând să lase lucrurile așa, și o avertizează să repare totul, altfel fiica ei va fi victima planurilor ei mârșave.

Cu 4 ore în urmă, Sinan o sună pe Asya și îi spune că a pătruns un hoț în galeria, pe care urma să o deschidă la Istanbul și i-a furat tabloul. Cei doi bănuiesc că Volkan ar fi făcut acest lucru și când îl sună, arhitectul neagă totul. Derin le aude conversația, și din cauză că ea îl suspectează, se iscă o ceartă între cei doi.

Pe de altă parte, Faruk, care s-a mutat în același cartier cu AsYa, se duce mereu la ușa doctoriței, care este vizibil deranjată de prezența fostului ei pacient. Volkan îl vede pe bărbat și încearcă să înțeleagă ce se întâmplă.

Selçuk, o apără pe Hicran de amenințările constante ale lui Gönul și depune un proces de paternitate împotriva lui Haluk!

Gönul, care mereu a avut în prim plan reputația familiei sale, face tot posibilul să o alunge pe Hircan, de data aceasta recurge la amenințări, și Selçuk își apără mama de atacurile constante ale soției lui Haluk.

Apoi merge la companie și îi spune lui Haluk să-și țină soția cât mai departe de Hircan, care are nevoie de liniște în ultimele zile din viața ei, altfel le va întoarce viața cu susul în jos. După ce îi reproșează că l-a abandonat și din acest motiv Hircan, a fost nevoită să-l dea spre adopție, îi spune că îl va da în judecată pentru paternitate.

În timp ce, Bahar îl lasă pe Ali la școală, se întâlnește cu Melih, care l-a adus pe Demir și o invită pe roșcată la patiserie. Cavidan îi vede împreună și îi spune lui Gönül, care se duce imediat acolo, și începe să caute tot felul de motive să-i îndepărteze pe cei doi, făcând referire că oamenii pot interpreta totul greșit, din moment ce ea a divorțat recent

Gönul face tot posibilul să-i îndepărteze, deoarece nu-i place deloc acea prietenie și încearcă să o discrediteze pe roșcată în ochii fratelui ei, și nu ezită să o umilească pentru a-și atinge scopul. Cu toate acestea, ignoră intrigile surorii sale și vrea să o cucerească pe roșcată, lăsând să se subînțeleagă, că nimeni nu-i domină viața.

Bahar se simte jignită, însă nu spune nimic, dar Melih își dă seama. După cele întâmplate, bărbatul vrea să-i ceară scuze, și când îi află numărul de telefon de la Volkan, o sună și o invită în oraș. Bahar îl refuză și bărbatul se întristează când îi spune că nu se vor mai întâlni niciodată.

Selçuk se simte foarte neputincios, văzând că își va pierde mama și mai ales că bărbatul care ar fi trebuit să-i fie tată, nici măcar în ultimul ceas, nu dă semne că regretă. El se duce la Asya și o întreabă ce ar trebui făcut în acest caz. Asya îi dă sfaturi și îl îndrumă către un avocat.

Tânărul caută să-și recupereze legal, ceea ce îi aparține și depune un proces de paternitate împotriva lui Haluk, astfel încât să-l recunoască drept fiul său legitim. Sabah, îl sună pe avocatul lui Haluk și îi spune că Selçuk a intentat un proces de paternitate. Acest lucru afectează căsnicia lui Haluk cu soția sa, care nu vrea să împartă moștenirea lui Derin și Demir cu un copil care nu este al ei și îl numește un nenorocit.

Tabloul buclucaș, cauzează probleme în familia arhitectului!

Un pachet trimis lui Volkan ajunge la magazinul lui Derin, care este foarte entuziasmată și când îl deschide, vede tabloul lui Asya. Tânăra se enervează și merge la Volkan la birou și face scandal. Totuși, nici măcar Volkan nu știe cine a trimis acel tablou.

Câteva ore mai târziu, Derin pune un bărbat se instaleze o cameră de supraveghere, pe strada doctoriței și tânăra continuă să urmărească în de aproape pașii soțului ei. În timp ce Volkan se duce cu tabloul la Asia, apare și Sinan și când îi vede împreună, arhitectul iar nu își poate controla crizele de gelozie.

Prezența constantă a lui Volkan în casa Asiei o supără pe femeie, dar când vine acasă își tratează soțul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Apoi se duce la baie și face în așa fel încât să sufere un accident spectaculos acasă, pentru a testa dacă lui Volkan încă îi mai pasă de ea. După ce sparge sticla de la cabina de duș, se rănește intenționat la mână. Volkan aleargă imediat să o ajute și cere ajutor medical.

Volkan îi mărturisește lui Bahar că vrea să fie din nou cu Asya, deoarece nu își poate imagina restul vieții fără ea și roșcata îl sfătuiește să nu își facă speranțe, pentru că nu crede că prietena ei îl va ierta.

Mai spre seară, se întâlnește cu Nil și îi spune tot ce a făcut. În plus, el îi declară din nou dragostea sa, și cuprins de emoții îi spune: „Iartă-mă că nu te-am tratat înainte așa cum meritai”.

Câteva ore mai târziu, Selçuk se întâlnește cu mama sa, și îi dă cheile unei locuințe. De asemenea, îi dă un telefon mobil ca să poată ține legătura cu ea și niște bani, apoi îi spune: „Știu că ești bolnavă și vreau să-ți petreci timpul care ți-a mai rămas într-un oarecare confort”.

A doua zi, Derin îi spune lui Turgay, că simte că înnebunește și vrea să vorbească despre Volkan și Asya. Psihologul își dă seama că tânăra are nevoie de ajutor specialist, și pentru a nu o supăra pe Asya, o trimite la un coleg.

Ali vrea ca părinții lui să se împace și caută tot felul de motive să-i aducă împreună!

Ali vrea să-și împace mama și tatăl, așa că îl sună pe Volkan, și îi cere să vină acasă să-l ajute cu niște teme de desen, apoi îl invită la cină și să joace un joc video împreună.

Volkan îi mărturisește Asiei că vrea să divorțeze de Derin!

Între timp, Derin descoperă pe telefonul mamei ei videoclipul pe care Asya l-a înregistrat pe Volkan, spunându-i că o iubește. Furioasă, se duce acasă la doctoriță și își surprinde soțul cum îi spune Asiei, că dorește să divorțeze de ea și este devastată.

Infidelul Episodul 23

Copyright Proof: Digiprove certificate id: