Infidelul Episodul 24 Rezumat 

Infidelul Episodul 24 Rezumat 

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 24?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

 1. Volkan și Asya sunt suspectați de poliției că au de-a face cu dispariția lui Derin!
 2. Descoperirea majoră face poliția să se îndoiască că Derin este încă în viață!

Infidelul episodul 24 rezumat

Infidelul Episodul 24: Vestea dispariției lui Derin a început să se răspândească pe străzile din Terkidag. Gönul a fost cea mai afectată de faptul că nu are vești despre fiica ei. Împreună cu restul familiei ei, ea a susținut o conferință de presă, în care a solicitat orice informație, care să facă lumină despre locul unde se află fiica ei, în schimbul unei recompense.

Familia Güçlü și Volkan anunță că au pus o recompensă de 1 milion de lire, pentru a o găsi pe Derin. Imediat după aceea, se întoarce acasă și se întinde lângă Zeynep, care este singura ei alinare.

De îndată ce Volkan și Asya ajung acasă, apare poliția și caută dovezi care ar putea face lumină, asupra a ceea ce sa întâmplat cu fiica familiei Güçlü. Se pare ca cineva le-a întins o capcană lui Asya și Volkan.

Poliția găsește mai multe indicii în jurnalul lui Derin!

În timp ce ancheta de la locul faptei este în desfășurare, polițiștii găsesc urme de sânge șters în baie și în dormitor. După o căutare exhaustivă în camera lui Derin, găsesc un jurnal în care Derin a scris în ultima perioadă și l-a tot ascuns în episoadele anterioare. Există notițe suspecte pe care Derin le-a scris, și îi acuză direct pe Asya și Volkan că fiind principalii responsabili dacă i se întâmpla ceva.

Mai mult, telefonul lui Derin este acasă și există așa-numitul mesaj „te ucid” trimis de Volkan. Au fost șterse unele înregistrări de pe camera de supraveghere. Din anumite motive, doar imaginile în care Volkan s-a enervat pentru că Derin a dat-o pe Asya afară din casă au rămas stocate. Din acest motiv, polițiștii decid să le ia declarații doctoriței și arhitectului. Oficial, a fost investigată implicarea ei în presupusa răpire.

Melih, care este șeful poliției districtului Istanbul, el lucrează în contact cu comisarul care se ocupă de incident. El este îngrijorat pentru nepoata sa, ca și alți membri ai familiei. Mașina lui Volkan este găsită ascunsă în pădure și în ea există o șuviță din părul a lui Derin.

Haluk îl suspectează pe Selçuk!

La rândul său, Haluk se întâlnește cu Selçuk într-o zonă de lângă plajă și îl întreabă dacă a avut ceva de-a face cu răpirea lui Derin, afirmând că îl crede capabil de orice. Tânărul îi spune că nu i-a făcut nimic surorii sale vitrege, dar tatăl său nu-l crede.

Hicran își apără fiul in Infidelul Episodul 24!

Ulterior, Hicran află de acuzațiile care au fost revărsate asupra fiului ei și merge la familia Güçlü, pentru a le spune să lase deoparte suspiciunile lor despre Selçuk. Gönul o dă afară din casă și îi spune să nu-i mai calce pragul casei.

Între timp, poliția decide să-i cheme pe suspecți la secție. Didem, una dintre asistentele care lucrează cu Derin în magazinul ei de accesorii, le-a spus agenților că șefa ei, era foarte îngrijorată, deoarece credea că atât Asya, cât și Volkan plănuiau să scape de ea pentru a-și trăi marea dragoste. Experiențele lui Volkan cu Asya în timpul divorțului devin și ele un subiect de investigație.

Turgay nu are de ales decât să confirme aceste cuvinte, întrucât femeia dispărută i-a spus exact același lucru când i-a intrat în cabinet: „Mi-a spus că nu este bine și că are nevoie de ajutor. Se temea pentru viața ei. “

Cineva lasă inelul fostei ei soacre la ușa Asiei. Când Asya este chemată la secția de poliție, nu poate dovedi nimic din ce spune, deoarece camerele ei de supraveghere se strică constant și nu există dovezi.

Vokan o duce pe Zeynep acasă la Asya și Ali este foarte fericit!

Câteva ore mai târziu, Volkan o duce pe micuța Zeynep, acasă la Asya pentru a se juca cu Ali pentru o vreme. Asya nu vrea ca Zeynep să fie acolo, pentru a evita alte neplăceri cauzate de familia Güçlü. Ei bănuiesc că cineva complotează împotriva lor și încearcă să dea vina pe ei.

Când Gönul află ce a făcut ginerele ei, se duce imediat acolo să-și ia nepoata. Haluk, care o însoțește, primește un apel prin care îl anunță că a fost găsit un cadavru, care ar putea fi a-l fiicei sale. Vestea că a fost găsit cadavrul unei femei blonde, șochează pe toată lumea. Cu toții merg acolo pentru a afla ce se întâmplă.

Infidelul Episodul 23

 • Infidelul Episodul 59 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin…
 • Infidelul Episodul 48 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya…
 • Infidelul Episodul 22 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih,…
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1508500