Infidelul Episodul 25 Rezumat 

Infidelul Episodul 25 Rezumat 

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 25?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Melih încearcă să afle singur ce s-a întâmplat cu Derin și să clarifice dacă Volkan și Asya au avut ceva de-a face cu dispariția nepoatei sale.
  2. Selçuk arată poliției că Derin nu este o persoană atât de bună pe cât cred ei, și că a încărcat intenționat pe rețelele de socializare videoclipul cu Volkan și Asya.

Infidelul episodul 25 rezumat

Infidelul Episodul 25: În timp ce, dispariția lui Derin creează un efect de șoc atât asupra lui Volkan, cât și asupra familiei Güçlü, întreg orașul se mobilizează pentru a o găsi pe tânăra mămică.

„Premoniția” lui Cavidan, pune pe jar familia Güçlü!

Familia lui Volkan și a lui Derin aleargă cu disperare la un lac, unde poliția a găsit un cadavru, despre care ei cred că este al lui Derin. Scena îngrozitoare, ne aduce în minte presimțirea lui Cavidan, care a îndrăznit să-i spună lui Gönul, că nu s-ar mira dacă s-ar întâmpla o crimă pasională.”

Anchetatorii au găsit cadavrul unei femei tinere și până la identificare, toți vecinii și cei din anturajul familiei Güçlü, au trăit cu frică, panică și groază. În cele din urmă, toată lumea suflă uşurată când văd că acel cadavrul, găsit de poliție nu-i aparţine lui Derin.

Micuța Zeynep se află acasă la Asya și Ali îi acordă toată atenția surioarei sale. Deșii, Asya este hotărâtă să se distanțeze de centrul acestui eveniment îngrozitor, care pune presiune pe ea, și o pune într-o situație dificilă, blocajele din calea ei par greu de înlăturat.

Nil și Selçuk se duc la Asya sa afle dacă sunt vești cu privire la dispariția lui Derin. Volkan atacă un jurnalist care le face poze și le pune întrebări în timp ce ies din casă. Pe internet apar știri că Volkan și Asya au o relație secretă.

La spital, Pelin duce un plic, care a venit pentru Asya și când i-l duce acasă. Doctorița îl deschide și găsește un stick usb, pe care sunt imagini de la o cameră de supraveghere de pe strada ei. La finalul videoclipului apare un titlu pe care scrie: „Toată lumea va afla că ești nevinovată”.

Polițiștii merg la spital și încearcă să găsească identitatea curierului, care a livrat plicul și cer dosarul lui Derin, care se pare că și-a făcut recent analize și reiese că tânără este însărcinată.

Melih o avertizează pe roșcată să stea departe de Asya și Volkan, pe perioada investigațiilor. Îndrăgostit lulea, cedează în fața sentimentelor sale și o sărută pe Bahar și ea îl respinge. Seara, Melih merge la Bahar să-și ceară scuze.

Gönul nu poate concepe viața fără fiica ei și simte că își pierde mințile. Haluk încearcă să-i fie alături și să o calmeze. Micuță Zeynep este singura ei alinare și motivul pentru care încearcă să rămână în picioare.

Haluk vrea să facă și el cercetări pe cont propriu, dar Melih, îl împiedică. Haluk pune un bărbat să-l urmărească pe Selçuk, care este avertizat de Volkan și tânărul îl prinde și îl duce la secția de poliție. Apoi face plângere împotriva tatălui său, sperand ca aceasta mișcare îl va ajuta în procesul de paternitate.

Conducerea spitalului, care este deranjată de faptul că Asya este menționată la știri drept medicul șef al Spitalului, face o declarație de presă și anunță că femeia a fost concediată din spital.

Derya nu poate face față responsabilității pe care o presupune postul de medic șef. În plus, ea se simte vinovată că i-a „luat” postul Asiei, în cel mai rău moment posibil pentru ea. Când se lasă noaptea, pentru a se relaxa, iese la un bar cu Turgay, dar înțelege greșit situația și îl sărută când își ia rămas bun. Colegul ei o conduce acasă și rămâne peste noapte să aibă grijă de ea. A doua zi, Derya se duce la Bahar și vorbește despre cele întâmplate.

Melih nu a fost deloc convins de versiunea oficială a poliției, că Asya sau Volkan, ar fi avut vreo legătură cu dispariția nepoatei sale, așa că, folosind insigna de poliție, începe să ancheteze singur pentru a clarifica ce s-a întâmplat cu adevărat.

Bahar îi mulțumește lui Melih, pentru sprijinul pe care îl oferă prietenilor ei și beau împreună o cafea acasă la Asya. Se pare că prietenia dintre cei doi se intensifică, odată cu trecerea timpului și se apropie unul de celălalt.

Volkan se întoarce acasă in Infidelul Episodul 25!

Pe de altă parte, Volkan, care pe perioada investigațiilor, a fost nevoit să se mute la socrii săi, decide să se întoarcă acasă, după ce poliția a terminat de percheziționat casa. Desigur, el plănuiește să o ia pe Zeynep cu el. Dar când Gönul descoperă intențiile ginerelui ei, îi cere să nu o facă. Ea îi spune că nepoata ei, este singurul lucru care o ține în viață și compensează absența lui Derin. Haluk și Volkan se ceartă cu privire la știrile apărute pe internet.

Poliția văzând că nu se întâmplă nimic alarmant acasă la Asya, doctorița primește permisiunea de la procuror pentru a colecta filmările de pe stradă.

Mai multe indicii despre cazul lui Derin!

Câteva ore mai târziu, arhitectul primește un apel de la Selçuk. Tânărul îl roagă să se întâlnească cu el într-un cartier, care este puțin departe de casă. Se pare că Selçuk, a găsit un indiciu care i-ar putea ajuta să afle ce a făcut Derin înainte de a dispărea. Se pare că s-au găsit noi dovezi, care ar putea face lumină asupra a ceea ce s-a întâmplat cu fiica familiei Güçlü.

Volkan, care este disperat să-și găsească soția și să dovedească că Asya este nevinovată, cooperează cu Selçuk. Cei doi adună informații cu ceea ce a făcut Derin înainte de dispariție și cercetările lor, îi duce la Burak, care mărturisește că, la cererea lui Derin, a manipulat videoclipul lui Volkan cu Asya, pentru a-l încărca pe rețelele de socializare. El adaugă că persoana care i-a contactat a fost Didem, femeia din afacerea cu bijuterii. Selçuk merge apoi la magazin și îi pune întrebări lui Didem. El bănuiește că femeia ascunde ceva.

Nevin, șefa fundației, decide să o scoată pe Asya din fundație și îi cere doctoriței să se retragă. Asya se supără foarte tare și pleacă furioasă de acolo. Ea o roagă pe Bahar să-l ducă pe Ali la ferma de cai, pentru ca ea să meargă acasă să se culce. Dar Ali insistă să-l ducă la Demir.

Volkan când află de la Bahar că Asya nu se simte bine, se duce să vorbească cu ea. Clipele de coșmar, o fac pe Asya să cedeze psihic și doctorița își găsește consolarea în brațele lui Volkan.
La finalul episodului 25 din Infidelul, o vedem pe Derin, care este legată într-o cameră dintr-o casă de sat.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1508501