Infidelul Episodul 26 Rezumat 

Infidelul Episodul 26

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 26?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Se descoperă identitatea persoanelor care o țin captivă pe Derin, într-o casă veche și Asya este și ea răpită!
  2. Mama lui Selçuk se stinge din viață și tânărul este devastat!

Infidelul episodul 26 rezumat 

Volkan află că Derin este însărcinată!

Infidelul Episodul 26: Asya, care a aflat, că Derin era însărcinată când a fost răpită, nu crede că tânăra și-ar fi înscenat răpirea, cu riscul de a-și pune bebelușul nenăscut în pericol. Volkan este distrus când își dă seama că nu va putea divorța și că a pierdut orice șansă de a se împăca cu doctorița.

Când Volkan părăsește casa fostei sale soții, îl întâlnește pe Faruk. Bărbatul îi spune că el i-a arătat Asiei imaginile cu el, sărutând-o pe Derin cu ani în urmă și arhitectul de furie vrea să-l bată. Derya, intervine și ca să-l calmeze, îi spune că bărbatul este pacientul Asiei, care a atacat-o cu ani în urmă.

Faruk și soția sa au răpit-o pe Derin!

Se pare că Faruk a aflat ce vroia să facă Derin și a răpit-o, ca să-i facă un bine Asiei, deoarece el crede că tânăra mămică a vrut să-i creeze din nou probleme doctoriței. El și soția sa se ascund într-o casă veche dintr-un sat retras.

Împotriva acestor bănuieli, Derin chiar a fost răpită și este ținută într-o casă de la marginea orașului. Răpitorii ei sunt Faruk și Nazan, care au decis să o facă pe fiica familiei Güçlü, să dispară pentru că au crezut că ea este o piedică în calea fericirii lui Asya.

Gonul îi spune fratelui ei, cum a ascuns Bahar totul de Asya și prin ce a trecut doctorița cu ani în urmă, când s-a simțit trădată de prietenii ei cei mai apropiați. Ea îl sfătuiește să nu aibă încredere în ea și să fie precaut.

Cuvintele surorii sale, îl pun pe gânduri și când are ocazia încearcă să afle de la Derya mai multe detalii cu privire la Bahar. Deșii, Melih trebuia să ia cina împreună cu Bahar în acea seară, el nu se mai duce și nu-i răspunde nici la telefon. A doua zi, cei doi se întâlnesc și Bahar pleacă foarte nemulțumită, văzând că Melih, are îndoieli cu privire la ea.

Volkan își dă seama, că Derin căuta să-l învinovățească pe el și pe Asya pentru a le distruge viața!

Selçiuk și Volkan se duc la magazin și vorbesc cu Didem, care a depus mărturie la secția de poliție. Chiar dacă femeia nu intenționează să divulge nimic din planurile lui Derin, fără să-și dea seama afirmă că șefa ei, nu ar face nimic care să o pună în pericol pe fetița ei.

Volkan își amintește conversațiile cu soția sa, mesajul de pe telefon, jurnalul, și că i-a luat mașina în acea zi. El a început să pună cap la cap toate evenimentele și conchide că Derin și-a organizat răpirea.  

Arhitectul își spune în sinea sa: „Cu siguranță vrea să ne învinovățească pe mine și pe Asya pentru a ne distruge viața”, și când ajunge acasă la doctoriță, împărtășește cu ea bănuielile sale.

„Dacă apare soția mea, orice șansă de împăcare cu Asya va fi distrusă”!

VOLKAN

Între timp, Volkan află de la Derya că Derin este însărcinată și caută mângâiere de la Bahar. Devastat de toate evenimentele din ultimele zile, arhitectul se duce la Bahar. El îi povestește ce s-a întâmplat și cu lacrimi în ochi îi spune că a pierdut-o pe Asya. Roșcata încearcă să-l facă să înțeleagă că el însuși, a provocat ceea ce i se întâmplă.

Mama lui Selçuk moare in Infidelul Episodul 26 !

Selçuk ajunge la casa mamei sale cu cele necesare pentru a lua micul dejun și, din păcate, o găsește moartă. El îi spune lui Nil ce s-a întâmplat și fata se grăbește să ajungă acolo. „Îmi pare foarte rău, voi fi alături de tine în orice ai nevoie”, îi spune chelnerița iubitului ei.

 Asya se duce să-i transmită condoleanțe lui Selcuk. Ea îi oferă tot sprijinul ei tânărului, care a demonstrat că are o inimă mare, în ciuda greșelilor pe care le-a făcut în trecut.

Asya este și ea răpită de Faruk in Infidelul Episodul 26 !

Câteva ore mai târziu, Faruk, care a urmărit-o cu mașina pe doctoriță, se află la colțul casei ei. El o atacă pe Asya și o adoarme, cu o batistă îmbibată în sedative. Apoi o duce în aceeași casă, în care Derin este ținută legată. Doctorița se trezește cu o durere de cap îngrozitoare. Când o vede pe Derin în fața ei, într-o scenă de coșmar rămâne fără grai.

În cazul răpirii lui Derin, lucrurile iau o întorsătură neașteptată, când Asya este răpită. Cazul ei trece de la suspect la victimă. Poliția face portretul robot al bărbatului, care a dus plicul cu imaginile la spital. Când Melih vede poza, îl recunoaște pe Faruk. El se duce imediat la el acasă cu poliția, dar înăuntru nu este nimeni.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1508414