Infidelul Episodul 27 Rezumat 

Infidelul Episodul 27 Rezumat 

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 27?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Faruk și Nazan sunt responsabili pentru răpirea lui Derin și a doctoriței!
  2. Poliția, împreună cu Volkan, ajung la cabana, în care sunt ținute Derin și Asya pentru a le elibera, dar un glonț rătăcit o rănește grav pe doctoriță.

Infidelul Episodul 27 rezumat 

Infidelul Episodul 27: La cabană, Derin face gălăgie să o trezească pe Asia, care este uimită când o vede pe tânăra mămică în fața ei. Ea îi dezleagă frânghiile de la mâini și picioare și împreună plănuiesc să spargă geamul și să fugă.

Din păcate sunt prinse și văzând că Faruk are o armă în mână, renunță la plan. În timp ce Asya încearcă să-l calmeze pe bărbat, prefăcându-se că vrea să se răzbune pe femeia care i-a luat soțul, trebuie să suporte și reproșurile lui Derin, care o acuză că i-a destrămat căsnicia. Între timp, Derin află de la Asya că este însărcinată și regretă jocul ei.

Derin își amintește planul ei de răzbunare și înscenare a răpirii sale!

In timp ce Faruk și soția sa sunt afară, Derin își amintește în tăcere cum cuplul a răpit-o când era pe cale să părăsească orașul și să meargă mai departe cu planul pe care l-a avut de la început. Scenele din trecut arată de ce era acea dezordine în casa lui Volkan și cum au apărut petele de sânge și șuvița ei de păr în mașină pe care ea a dus-o în pădure. Derin a pus la cale totul pentru a se răzbuna pe Asya și soțul ei. Didem știa că tânără își înscenează răpirea.

Gönul se duce la Didem și nu se poate opri din plâns. Văzându-o pe Gönul atât de disperată, că nu are vești de la fiica sa, Didem, nu poate suporta devastarea femeii. În cele din urmă, decide să-i spună că Derin nu a fost răpită și o informează despre planul pe care fiica ei l-a pus la cale pentru a se răzbuna, afirmând:

„Ea a inventat totul pentru a-i face pe oameni să creadă că Volkan și Asya i-au făcut ceva și pentru a-i opri. Ea a vrut să-i facă să plătească pentru prejudiciul pe care i l-au făcut”.

DIDEM

Gönul răsufla ușurată neștiind că fiica ei, chiar este ţinută împotriva voinței ei. Dar nu își va ierta fiica, că și-a înscenat dispariția pentru a se răzbună pe Asya și Volkan.

Pe de altă parte, Haluk încearcă să-și găsească fiica si recurge la propriile metode. El nu răspunde la telefoanele soției sau ale cumnatului său.

Poliția descoperă dispariția Asiei, după înmormântarea lui Hicran!

În timpul înmormântării lui Hicran, unde Selcuk este devastat, cei prezenți par surprinși să vadă că Asya nu a ajuns la cimitir. Volkan, Bahar și Nil, care nu pot da de Asya, încep să se îngrijoreze și decid să meargă la ea. Când se apropie de casa ei și văd poarta grădinii deschisă, dar nu e nici o urmă de Asya, se panichează.

Mașina doctoriței este în fața casei, iar telefonul ei este în grădină. Bahar iși amintește că atunci când a vorbit cu ea la telefon, apelul a fost întrerupt brusc. Dar înainte de a se încheia apelul, Asya a spus un nume: Faruk”. Ea dă indiciul cheie pentru a o găsi pe doctoriță. Bahar deschide cu cheia de rezervă. Polițiștii se uită peste tot și încep să investigheze absența Asiei.

Faruk și Nazan sunt responsabili pentru răpirea lui Derin și a doctoriței!

După ce află că Asya este dispărută, poliția realizează că Faruk este responsabil pentru cele două răpiri, care au șocat locuitorii din Tekirdag și lansează o operațiune salvare. Melih și poliția intră în casa lui Faruk și găsesc fotografii cu Asia și cunoștințele ei, dar și afișele cu dispariția lui Derin. Ei află că Faruk și-a lăsat neterminat tratamentul din spitalul de boli psihice.

Nazan este chemată la poliție pentru declarații și femeia le spune că a fost în orașul natal al soțului ei. Autoritățile decid să o urmărească pe Nazan, deoarece bănuiesc că femeia este complicele maniacului. Polițiștii o urmăresc pe soția lui Faruk, dar femeia schimbă plăcuța de înmatriculare a mașinii și îi pierd urma.

Câteva ore mai târziu, Asya îi cere lui Faruk haine și când Nazan se duce acasă la doctoriță, îi întâlnește pe Volkan și pe Bahar. Volkan o urmărește și informează poliția și pe Melih.

Asya și Derin fac un plan pentru a scăpa de Nazan in Infidelul Episodul 27!

Din neatenție, Nazan conduce mai mulți agenți și pe Volkan la cabana, în care erau ținute femeile. În timp ce ofițerii îl rețin pe Faruk în afara cabanei și îl încătușează, în interiorul cabanei, Derin și Asya se luptă cu Nazan. În mijlocul luptei, doctorița este împușcată în braț și rămâne inconștientă. Derin o ține în poală și încearcă să o țină trează.

Asya a fost împușcată în braț în timp ce încearcă să fugă

Infidelul Episodul 28 Rezumat 

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1508538