Infidelul Episodul 28 Rezumat

Infidelul Episodul 28

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 28?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

 1. Derin reușește să-l facă pe Volkan să fie de acord cu dorințele ei, ascunzând în același timp un secret de mare importanță, care dacă ar fi dezvăluit, ar pune în pericol căsnicia lor.
 2. Derin suferă un avort și o șantajează pe Derya, să ascundă de toată lumea că a pierdut bebelușul !

Infidelul episodul 28 rezumat 

Infidelul Episodul 28: După ce Derin și Asya au fost salvate, cele două încearcă să-și revină din șocul prin care au trecut. Asya a fost rănită la umăr și este dusă la cel mai apropiat spital. Volkan, este foarte îngrijorat pentru doctoriță. Medicul evoluează favorabil, rana de la brațul doctoriței și operația decurge bine, însă Asya va rămâne cu o cicatrice. 

La ecografie, se constată că bebelușul lui Derin este bine și după ce primește îngrijirile necesare, se duce acasă. Ea se supără când Volkan vrea să rămână cu Asya, dar nu face scandal și se preface că acceptă. 

Dar în mașină, nu ezită să-i spună Deriei despre nemulțumirile ei. Indiferent ce spune medicul ginecolog, discursurile ei despre regretul divorțului ei, nu se mai termină. Volkan a rugat-o pe Derya să o însoțească pe soția sa, afirmând că nu se răzgândește în privința divorțului, chiar dacă Derin este însărcinată.

Ali, împreună cu Bahar, aud de la televizor că Asya și Derin au fost salvate, dar doctorița a fost rănită. Când îl sună pe Volkan, arhitectul le confirmă acest lucru, dar le spune că este o rană minoră și le promite că o va duce acasă a doaua zi. Asya ajunge acasă și toți se bucură.

Turgay merge în vizită la Asia și arhitectul devine extrem de gelos. Volkan, care langă Asya, nu vrea să-i lase singuri, dar este nevoit să iasă din salon, însă îi supraveghează de la ușă. El stă cu Asya toată noaptea și dimineața o duce acasă.

Haluk face infarct și este internat la spital!

Pe de altă parte, când Gönül află vestea că fiica ei a supraviețuit, își sună soțul cu bucurie, dar asistenta care răspunde la telefon, îi spune că Haluk a avut un atac de cord. Din cauza îngrijorării pentru fiica sa, Haluk, a suferit un accident vascular cerebral și a fost internat de urgență la spitalul Tekirdag. 

Selçuk se interesează despre starea de sănătate a lui Haluk!

Gönül, este foarte îngrijorată și se duce grăbită la spital, fără să-i spună lui Derin despre asta. Dar când se întoarce acasă, se enervează pe fiica ei, pentru că a făcut un asemenea plan și i-a făcut să se îngrijoreze pentru ea, afirmând că nu o va ierta niciodată dacă Haluk moare. Gönül se confruntă cu Derin și își plesnește fiica după tot ce s-a întâmplat.

Dar când află că a fost cu adevărat răpită, se întristează. Atât Derin, cât și Demir merg să-și vadă tatăl la spital. La fel și Selçiuk, în ciuda divergențelor dintre ei, tânărului îi pasă de Haluk și vrea să-l știe sănătos. Acum că și-a pierdut mama, nu vrea să-i moară și tatăl.

Derin o acuză pe Asya, că a plănuit răpirea ei și încearcă să dea din nou vina pe doctoriță!

Gönül o sfătuiește constant pe fiica ei, să pună toată vina pe Faruk și pe soția acestuia, atunci când merge la secția de poliție. Dar Derin nu își poate controla furia și își continuă planul de răzbunare. Furia și gelozia ei față de Asya sunt atât de mari, încât minte că doctorița l-ar fi instigat pe Faruk și pe soția sa împotriva ei.

Ea o acuză pe Asya că a plănuit răpirea ei, pretinzând că cei responsabili au idoalizat-o pe doctoriță. Cu toate acestea, nu totul este un motiv de bucurie pentru Asya, deoarece se întristează când află că Derin a acuzat-o, că ea a plănuit răpirea ei și se va număra din nou printre cei suspectați. Ea află de la comisar că tânăra mămică, i-a spus că nu crede că este o pură coincidență, că a fost răpită de două persoane care o tratează pe doctoriță ca pe eroina lor.

În urma investigațiilor, comisarul își dă seama că Faruk și soția acestuia au probleme psihice.

Asya, este surprinsă când aude acuzațiile și se gândește să spună poliției cum Derin, a plănuit să-și însceneze dispariția, și că a vrut să pună vina pe Volkan și ea, însă se gândește la consecințe și se răzgândește. Dar când iese din secția de poliție, îi spune lui Derin să meargă să-și retragă acuzațiile sau va spune că a încercat să-și însceneze răpirea. 

Volkan află despre acuzațiile false ale soției sale împotriva Asiei!

Bahar îi povestește totul lui Melih și apoi îi spune și lui Volkan ce s-a întâmplat. Gönül, care a aflat că fiica ei încă mai încearcă să o învinovățească pe Asya, se supără pe Derin. Când această acuzație ajunge la urechile lui Volkan, arhitectul își dezlănțuie toată furia împotriva lui Derin și își confruntă soția. 

El îi spune că o iubește doar pe Asya și nu pe ea, afirmând că doctorița nu ar face niciodată ceea ce a făcut ea. Apoi îi amintește că l-a întrebat odată de ce o iubește pe Asya și nu pe ea, și acum îi poate oferii răspunsul afirmând că:

“Eii bine, pentru că ea nu face aceste lucruri rele ca tine”. 

Nu te las să pleci la Asya in Infidelul Episodul 28!

Volkan încearcă să o convingă că el vrea să se împace cu Asya, dar soția lui nici măcar nu vrea să audă de așa ceva. Cu toate acestea, Volkan îi spune lui Derin că vrea să divorțeze, dar soția lui, încearcă să-l convingă pe arhitect să rămână alături de ea până când se naște copilul.

În urma certei cu Volkan, Derin suferă un avort spontan. Derin, este foarte afectată de ceartă și sângerează. Ea se duce la clinică și Derya îi oferă îngrijirile necesare. Din cauza unui un avort spontan își pierde copilul și când află, o șantajează pe Derya, să nu spună nimănui despre asta. Tânăra o amenință că o va da în judecată pentru divulgarea secretului profesional.

În timp ce Asya este nedumerită de acuzații, Volkan îi spune că vrea să divorțeze de Derin și când merge la ea acasă, îi duce un buchet de trandafiri albi, preferații ei. După ce Asya a fost externată din spital, s-a întors acasă cu Volkan. Deși Volkan spune că va divorța de Derin și că vor fi din nou împreună ca pe vremuri. Asya nu crede că este posibil și el o întreabă dacă îl poate ierta.

Pe măsură ce se lasă noaptea, Derin își schimbă tactica pentru a-l recâștiga pe Volkan. Derin are un nou plan pentru a-l păstra pe Volkan. Tânăra îi cere scuze soțului ei și îi promite că își va retrage acuzația împotriva Asiei. Dar ea în schimb, îi cere să nu divorțeze de ea, până când se va naște copilul pe care Volkan nu știe că l-a pierdut. Arhitectul acceptă și astfel va intra în noua strategie a lui Derin.

 • Infidelul Episodul 59 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa…
 • Infidelul Episodul 48 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna…
 • Infidelul Episodul 22 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui…
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1508844