Infidelul Episodul 29 Rezumat

Infidelul Episodul 29

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 29?

Volkan ia o decizie radicală cu privire la Asya și este pe cale să descopere minciuna lui Derin!

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Sarcina falsă a lui Derin este pe cale să fie descoperită, când Volkan insistă să o însoțească la medic!
  2. Asya Günalan, fosta iubită a tatălui lui Asya, apare în Tekirdag!

Infidelul Episodul 29: Noul personaj este o apariție bombă în serialul Infidelul! Bennu Yıldırımlar, care este inclusă în serial cu personajul Asya Günalan, va contribui la exacerbarea poveștii. Întâlnirea celor două femei, va aduce rezultate foarte interesante, cu dezvăluiri uimitoare din trecutul lor.

Infidelul episodul 29 rezumat 

Minciuna lui Derin iese la iveală!

Asya apelează la Selçuk să o ajute să demonstreze planul de răzbunare a lui Derin și cei doi se duc la Didem. După niște schimburi de replici și amenințări, Didem cedează pentru că nu vrea să aibă probleme și recunoaște că Derin i-a spus că își va înscena răpirea. 

Mărturisirea ei este înregistrată și a doua zi dimineața Asya se duce acasă la Volkan și Derin. Melih este și el prezent pentru că Asya l-a rugat să se întâlnească acolo. Când doctorița ajune, le pune să asculte înregistrarea audio. Melih este șocat și uimit de acțiunile nepoatei sale, dar Volkan deja știe pentru că Derin urma să-și schimbe declarația și să-i ceară scuze doctoriței.

Asya se întoarce acasă și când Volknan merge la ea, doctorița îl alungă și se încuie în casă, iar Bahar îi spune arhitectului să plece.

După ce s-a convins că Asya este nevinovată, îi cere scuze atât Asiei, cât și lui Bahar. El vrea să o ducă pe Derin în fața justiției, dar tânără îi spune că este însărcinată. Melih nu vrea să-și trădeze slujba, dar nu poate trece cu vederea nici rugămințile lui Gönül și Volkan, care îl imploră să nu o denunțe pe Derin, așa că demisionează.

Pe de altă parte, Derin, care a suferit un avort spontan și a forțat-o pe Derya să ascundă de toată lumea că a pierdut bebelușul, o obligă să mintă în legătură cu sarcina ei. Tânăra continuă să se prefacă că așteaptă un copil de la Volkan. 

Dar arhitectul, fără știrea ei, îi face programare și îi spune că vrea să o însoțească la următoarea ei ecografie. Când Volkan vrea să o ducă la un control ginecologic, pentru a se asigura că sarcina decurge bine, o sună pe Derya. Dar când ajung acolo doctorița este de negăsit.

Comportamentul lui Derin începe să o sperie pe mama ei, care își dorește ca cei doi să divorțeze cât mai repede, crezând că doar așa fiica ei va înțelege că dragostea cu forța nu se poate. Când Derin află că mama ei s-a consultat cu Turgay, în aceasta privință, se supără pe Gonul.

Selçuk și Nil se ceartă Infidelul Episodul 29!

De când Hicran a murit, Selçuk a revenit la vechile obiceiuri și începe să se comporte violent față de Nil. Tânăra, care nu este dispusă să treacă din nou prin același infern cu strigăte, certuri și lupte, decide să întrerupă orice tip de relație cu el, afirmând: „Cred că nu poate exista prietenie între noi”. 

După despărțirea lor, apare în viața lui Nil, Onur, un tânăr chipeș care este verișorul lui Pelin. Onur este un băiat drăguț și nobil care s-a îndrăgostit la prima vedere de roșcată. Între cei doi apare o conexiune și încep să-și petreacă timpul împreună. Dându-și seama de asta, Selçuk se înfurie. Între timp, cazul de paternitate al lui Selçuk a fost încheiat. Selcuk este cu adevărat fiul lui Haluk și tânărul își vrea partea de moștenire.

Decizia lui Volkan!

Pe de altă parte, Selçuk îl sfătuiește pe Volkan să nu mai pună presiune pe Asya cu împăcarea și să-i ofere libertate, deoarece dacă încă îl mai iubește, se va întoarce la el. În cele din urmă, Volkan a înțeles că nu o va aduce pe Asya înapoi la el prin presiune și șantaj. Astfel, el decide să se distanțeze de ea și o lasă pe ea să decidă dacă are sau nu nevoie de el. Arhitectul îi spune că nu o să o mai deranjeze cu prezența sa și o să înceteze să o caute și să o mai sune la telefon.

Mărturisirea arhitectului despre infidelitatea sa!

În plus, se deschide complet și îi spune motivul pentru care i-a fost infidel: „M-am săturat să trăiesc sub autoritatea ta, făcând mereu ce ai vrut tu, eu m-am simțit inutil. Am fost ca o plantă artificială în casa asta, dar nu am îndrăznit să te părăsesc, pentru că te iubesc”, adaugă el înainte de a pleca. După aceea, se întoarce în casa pe care o împarte cu Derin și adoarme pe canapeaua din sufragerie.

Femeile de la asociație doresc să le includă pe Asya și Bahar iar în asociație, dar fetele nu acceptă. După cele întâmplate, Asya nu vrea să se întoarcă niciodată la spital, să tot fie concediată și apoi să fie chemată înapoi la muncă. Ea decide să-și deschidă un cabinet privat. Cavidan are un loc frumos și i-l închiriază.

Haluk părăsește Tekirdag pentru un timp!

După o săptămână, Haluk este externat și pleacă la Istanbul pentru a-și reveni complet după infarctul suferit. El va sta o vreme acolo, alături de sora lui, pentru că are nevoie de liniște sufletească și să scape pentru o vreme de Terkidag.

În timp ce Derya a fugit de câteva ori de Derin și Volkan, căutând tot felul de pretexte, la sfârșitul episodului nu mai poate evita consultația și îi așteaptă în cabinet. Cuplul ajunge la spital, iar Derya se ocupă de efectuarea ecografiei. Vizita lor o tulbură pe doctoriță, care nici nu știe cum să reacționeze. Rămâne de văzut dacă Derya, va divulga secretul lui Derin lui Volkan.

Noua clinică a Asiei și o vizită neașteptată!

La câteva zile după cuvintele lui Volkan, Asya își deschide noua clinică, cu sprijinul prietenilor ei. Turgay s-a implicat foarte mult în decorarea clinicii, la fel și Bahar, care, pe zi ce trece, este tot mai încântată de „prietenia” ei cu Melih. Întâlnirea cu Turgay îl face gelos pe Volkan, dar arhitectul își respectă promisiunea. Pelin, asistenta ei, renunță la serviciu și începe să lucreze pentru Asya.

Cu toate acestea, vizita de la Asya Günalan, iubita tatălui ei, îi va transforma calmul în neliniște. Asya o primește în casa ei …

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1508845