Infidelul Episodul 30 Rezumat

Infidelul Episodul 30 Rezumat

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 30?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Ali își sărbătorește ziua de naștere, și la acea petrecere ies la iveală mai multe secrete și are loc o confruntare între Derin și Asya!
  2. Asya le spune invitaților că Derin a suferit un avort spontan și încă se mai preface că este însărcinată, pentru ca soțul ei să nu divorțeze de ea!

Infidelul Episodul 30 rezumat 

Infidelul Episodul 30: În timp ce, Derya o examinează pe Derin, doctorița nu știe ce să spună, văzând cât de entuziasmat este Volkan și cum cei doi se țin de mână. Dar tânără mămică scapă de data aceasta, când întâmplător, Derya este chemată de urgență să asiste o pacientă în travaliu. 

Mai târziu, se duce la Asya și pentru că are nevoie de un sfat prietenesc, îi spune că Derin a pierdut sarcina și acum o șantajează.

Asya Günalan, care o caută pe doctoriță de mai mulți ani, se prezintă și apoi o imploră să o asculte ce are de zis. Dar Asya își amintește cea mai dureroasă parte din copilăria ei și nu vrea să stea de vorbă cu ea.

Iubirea lor parcă desprinsă din basme a avut un final tragic. Tatăl ei i-a pus numele Asya, în amintirea marii sale iubiri: Asya Günalan …

Femeia pleacă supărată, dar nu renunță pentru că vrea ca Asya să știe adevărul și să o ierte. Așa că trimite un băiat să-i ducă un bilet, pe care este notat și numărul ei de telefon. Deși, Asya îl aruncă la coșul de gunoi, ulterior decide să vorbească cu femeia, despre care ea crede că a provocat moartea părinților ei și caută informații despre ea pe internet. După conversația cu Derya, Asya decide că femeia merită o șansă și este dispusă să o asculte ce are de zis, așa că o cheamă la ea la clinică.

Pe de altă parte, Gonul are un apel video cu soțul ei la telefon. Haluk o asigură că se simte bine și Derin se bucură foarte mult să-și vadă tatăl. Gonul încearcă să se împace cu fiica ei și Derin face tot posibilul să păstreze aceeași atmosferă calmă în familie, ca și cum ar fi din nou căsătorită cu soțul ei.

Volkan încearcă să-și țină promisiunea față de Asya, de a sta departe și de a-i oferii doctoriței spațiul de care are nevoie. Un gest de respect pe care Asya l-a apreciat profund. Când se duce să-și ia fiul de la școală, el vede că Bahar și Melih, își fac planuri cu Ali și Demir și li se alătură. Este ziua lui Ali în ziua următoare și adolescentul pregătește cu nerăbdare să facă planuri cu tatăl său.

Mai spre seară, Derin îi pregătește o surpriză soțului ei și după ce îi arată camera bebelușului, se îmbracă într-o ținută sexy și încearcă să-și recucerească soțul. Dar totul este în zadar pentru că Volkan se gândește doar la Asya și vrea să divorțeze.

A doua zi, doamna Asya vine la clinică și îi spune toată povestea ei de viață doctoriței, implorând-o să o ierte.

Iată ce i-a mărturisit doamna Asya:

Am venit aici să-ți spun adevărul. Eu și tatăl tău ne-am logodit și am fost fericiți, dar apoi tatăl tău a făcut o greșeală când m-a înșelat cu mama ta. După ce te-ai născut tu, am rezistat să nu-l văd pe tatăl tău. Dar el venea mereu la mine, și îmi tot spunea că mă iubește, că nu se poate descurca fără mine, că este nefericit fără mine și nu poate fi fericit. Această nefericire s-a răspândit pe tot parcursul vieții tale. Dar mama ta a refuzat să vadă adevărul. Mereu am fost o umbră neagră între mama ta și tatăl tău. Sunt în fața ta acum, știu că îți este foarte greu. Sunt aici. Voi rămâne aici până când mă vei ierta.

Asya, crede femeia pentru că a trăit lucruri similare și își amintește ceva din copilărie. Dar ceea ce a aflat, o face să reflecteze foarte mult asupra vieții. După ce a aflat adevărul, începe să se îngrijoreze pentru Volkan și la un moment dat are și un coșmar, în care Derin era în mașină cu soțul ei și încearcă să facă un accident pentru a-l despărți de ea.

Derin este foarte supărată că Asya și-a deschis un cabinet lângă magazinul ei și vorbește cu Gonul despre asta. Ea crede că Asya a plănuit totul intenționat pentru a-i lua soțul.

Când se duce să vorbească cu doctorița, aude o parte din conversația ei cu a doamnei Asya Günalan. Comportamentul și acțiunile lui Derin îi amintesc de propria sa mamă. Atât Gönül, cât și Derin, când află că Bahar se vede cu Melih, o amenință pe roșcată oriunde o văd. Cu toate acestea, nu-l pot împiedica pe Melih să meargă la Bahar și să petreacă o noapte romantică împreună. Cei doi îndrăgostiți plănuiesc să meargă împreună la ziua lui Ali.

Derin plănuiește un atac împotriva Asiei!

O săptămână mai târziu, Derin plănuiește să transforme ziua de naștere a lui Ali, într-o oportunitate, dar Volkan îi spune să stea departe. Nici Gönül nu plănuiește să meargă, dar Derin insistă că va merge mai târziu. 

Se apropie ziua de naștere a lui Ali, care le cere părinților săi, să petreacă împreună ziua dinaintea petrecerii aniversare. Asya și Volkan se urcă în mașină și pleacă la mall cu fiul lor, pentru a lua masa împreună, așa cum le-a cerut.

Cei trei, petrec o zi plăcută în familie, dar momentul de liniște este întrerupt de Derin, care se întâmplă să se plimbe prin magazine, și se apropie de Ali pentru a-i da cadoul. Ali se bucură enorm când deschide cadoul și vede jocul, pe care și-l dorea de ceva timp. Apoi tânăra pleacă fără să mai facă tam-tam.

Când se lasă noaptea, Ali îi cere tatălui ei să doarmă lângă el, iar Volkan, care nu poate refuza propunerea fiului său, o sună pe Derin și o anunță că va rămâne la Asya peste noapte. Fata suferă un nou un focar de gelozie, când află că soțul ei va fi cu doctorița, și pune la cale un plan perfid de a o umili pe Asya.

Asya Günalan, este cazată la hotelul lui Haluk, și Derin profită de acest lucru. După ce primește informații despre femeie de la managerul hotelului, intră în cameră și caută printre lucrurile ei, și citește scrisorile trimise de tatăl doctoriței. Apoi îi trimite o invitație la petrecerea lui Ali, în camera de hotel a femeii. Doamna Asya este bucuroasă și se duce la petrecere.

Amintiri dureroase pentru Asya in Infidelul Episodul 30!

De ziua lui Ali, Asya își amintește că în urmă cu trei ani, în același loc, a aflat că Volkan o înșela cu Derin. Cu toate acestea, ea se îmbărbătează și îi întâmpină pe oaspeți zâmbind.

La petrecerea lui Ali participă și Melih, care și-a oficializat deja relația cu Bahar, în ciuda opoziției lui Gönul. Selçiuk, când o vede pe Nil cu Onur, vărul lui Pelin, nu își poate stăpânii gelozia. Situația devine tensionată și aproape că se ajunge la lovituri, însă intervine Asya și îl îndepărtează pe tânăr de Onur.

Pe măsură ce petrecerea lui Ali era pe cale să se încheie, își face apariția Derin și iubita tatălui Asiei. Derin începe să facă show și le spune oaspeților, că atunci când mama doctoriței, a aflat că soțul ei are o aventură, l-a ucis și apoi s-a sinucis. Când Asya intervine, o insultă și nici pe Volkan nu-l ascultă.

Asya își dă seama că Derin vrea să o umilească și afirmă că nu are de ce să-i fie rușine, deoarece a fost o problemă a părinților ei. Și adaugă că cea care ar trebui să-i fie rușine este ea, că a ascuns de soțul ei că a pierdut sarcina și că se preface că este însărcinată, pentru a-și păstra soțul. Toată lumea este surprinsă…

Iată afirmațiile Asiei: „Îl ții pe Volkan cu o minciună”!

Infidelul Episodul 31

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1508923