Infidelul Episodul 32 Rezumat

Infidelul Episodul 32 Rezumat

Ce se întâmplă în Infidelul Episodul 32?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. După accident, Derin și Asya și-au continuat viața într-un mod foarte diferit, în timp ce a avut loc nunta anului și a fost descoperit secretul lui Ali.
  2. Un nou început pentru Asya, îi salvează viața lui Aras.

Infidelul episodul 32 rezumat 

Infidelul Episodul 32: Finalul sezonului 1 s-a terminat cu accidentul pe care Asya și Derin l-au avut, când mașina a căzut de pe o stâncă în apă. Asya i-a salvat viața tinerei, care a rămas blocată în mașină din cauza centurii de siguranță. Când doctorița a scos-o pe Derin din mare, starea de sănătate i-a fost alterată atât ei cât și a lui Derin, pentru că nu și-au mai putut reveni zile întregi. Asya a fost în comă și de atunci Ali încă mai este supărat pe tatăl său, deoarece îl consideră vinovat de accident. Eforturile lui Volkan de a se apropia de fiul său sunt inutile. 

Dar vestea că Derin nu va putea merge pentru o vreme, a zguduit familia Güçlü, care o consideră vinovată pe Asya. Desigur, din cauza celor spuse de fiica lor, care i-a mințit atât pe ei, cât și pe Volkan pentru a se asigura că soțul ei nu va divorța de ea. Ea i-a spus lui Volkan că nu se va putea recupera fără el. Gonul crede că Asya a condus mașina și i-a lăsat fiica în apă intenționat.

După accident, Asya s-a mutat la Istanbul împreună cu fiul ei și Nil și doctorița lucrează la un spital. În timp ce totul decurge foarte bine, ei trebuie să se întoarcă la Tekirdag, să participe la nunta lui Bahar, care s-a logodit cu Melih. Ei plănuiesc să rămână la hotelul lui Gönül în weekend.

Un nou început pentru Asya!

După șase luni, doctorița se întoarce la Terkirdag. De fapt, întregul trio revine în ținuturile natale, pentru a participa la evenimentul anului: nunta lui Bahar și Melih. Cei trei erau pe cale să ajungă la ceremonie dar o mașină i-a lovit și au făcut accident. 

Din fericire nu au fost răniți, dar șoferul celuilalt autovehicul este în stare gravă. Asya reușește să-l Scoată pe șofer din mașina în flăcări și îl resuscitează, apoi îl însoțește pe rănit la spitalul unde lucrează Derya. Când inima bărbatului se oprește brusc, Asya îl readuce la viață.După ce se asigură că starea bărbatului este stabilă, doctorița se grăbește să ajungă la nuntă lui Bahar.

Nunta lui Bahar și Melih in Infidelul Episodul 32

În ciuda sperieturii, Asya reușește să ajungă la timp pentru a fi martora miresei la nuntă. Dar familia Güçlü nu o privește cu ochi buni pe Asya. Gönul izbucnește de furie când o vede pe doctorița acolo, deoarece o consideră vinovată pentru că fiica ei este imobilizată într-un scaun cu rotile și nu se poate mișca de la brâu în jos. Când Nil ajunge la nuntă, ea se uită de la distanță la Selcuk, fostul ei iubit, care încă o mai privește cu multă dragoste. Se pare că cei doi încă se mai iubesc.

Derin se preface că a rămas paralizată, în urma acelui accident de mașină!

După toate aceste evenimente, Gönül continuă să creadă în vorbele fiicei ei. Chiar dacă Asya nu o poate convinge că nu ea a condus mașina, și că ea i-a salvat fiica, ceilalți invitații o aplaudă pe Asya, deoarece o consideră o doctoriță eroină. Tânăra a folosit această condiție pentru a stârni mila soțului ei, care s-a simțit responsabil pentru cele întâmplate și nu a mai divorțat. Cu toate acestea, Volkan plănuiește în secret să se mute la Istanbul împreună cu micuța Zeynep, cât mai aproape de Asya, deoarece încă mai speră că doctorița îi va da o șansă, așa că a pus casa în vânzare fără ca nimeni să știe. Ba chiar și-a căutat în secret o slujbă.

Câteva ore mai târziu, Demir primește pe telefon un videoclip un filmuleț care circula pe internet, de la un băiat pe care îl cunoaște din Istanbul. El observă că Ali a fut umilit de colegii săi la școală.

Prietena lui Ali, Selin, îl vede, apoi și tânărul, care le spune că urăște Istanbulul, dar suportă totul pentru că mama lui, pentru că este fericită acolo. Nil aude aceste cuvinte și mai spre seară, îi spune Asiei. Asya se gândește toată noaptea cum să-i înțeleagă adevăratele sentimente a fiului ei, fără să-l rănească.

Derin nu este prezentă la nuntă, deoarece nu vrea să fie văzută de nimeni într-un scaun cu rotile. Când se termină nunta, Asya și prietenii ei intenționează să se ducă la Derya. Când mireasă aruncă buchetul, Nil este cea care îl prinde și Selcuk privește totul de la distanță.

După nuntă, Asya se duce să-l vadă pe bărbatul care a fost rănit în accidentul din ziua precedentă și a aflat că numele lui este Aras. Pacientul începe să reacționeze când doctorița intră în camera sa și îi strânge mâna. 

După ce s-a încheiat procesul de paternitate, Selçuk a primit partea sa de moștenire de la tatăl său, Haluk Güçlü; Cu acești bani și-a deschis un restaurant drăguț și tânărul pune suflet în tot ceea ce face. Prietenia lor cu Volkan continuă și arhitectul este cel mai fidel client al său.

Târziu în noapte, Selcuk o sună pe Nil și o roagă să iasă afară. Cei doi îndrăgostiți se bucură când se revăd, dar Nil încearcă să păstreze distanța.

Derin suferă o nouă cădere nervoasă când citește știrea despre Asya

A doua zi, toate ziarele au scris despre întoarcerea triumfală a Asiei la Tekirdag. Derin are o criză de nervi când vede ziarul în care instantaneu al doctoriței dansând cu Volkan și Ali. După aceea, începe să arunce în aer diverse obiecte prin cameră. Haluk, care s-a întors acasă, o scoate pe micuța Zeynep din cameră, ca să nu-și vadă mama într-o asemenea stare.

La asociație, Gönül este șocată să audă de la Cavidan că Dein și Volkan au pus casa la vânzare. Furioasă din cale afară își sună ginerele, dar Volkan nu-i răspunde la telefon. Ea se duce nervoasă acasă și îi cere explicații fiicei sale, dar nici ea nu știe nimic.

La finalul episodului, când Selin îi trimite videoclipul doctorițe, Asya vede că prietenii fiul lui ei, i-au pus capul lui Ali în toaletă și încearcă să-i curețe fața cu o perie de toaletă. Ea este șocată de umilință la care a fost fiul ei și în acela moment vine Volkan la ea acasă și arhitectul rămâne fără cuvinte.

În timp ce agitația lui Derin continuă la cote maxime, la sfârșitul episodului aflăm că tânăra poate merge de fapt și că păcălește pe toată lumea. În cele din urmă, când Derin rămâne singură în camera ei, se ridică singură din pat. Ea se preface că nu poate merge pentru ca Volkan să nu divorțeze de ea.

Infidelul Episodul 31

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1508923