Infidelul Episodul 33 Rezumat

Infidelul Episodul 33

Ce se întâmplă în infidelul episodul 33?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Asya se mută înapoi la Tekirdağ împreună cu familia ei. Volkan se bucură foarte mult, dar Derin simte că o ia razna din cauza acestei situații și pune la care alte planuri pentru a-și ține soțul cât mai departe de doctoriță!
  2. Nil află că Selçuk se întâlnește cu o altă fată și este foarte supărată!

Infidelul episodul 33 rezumat

Asya și Ali își iau rămas bun de la Istanbul!

Infidelul Episodul 33: Ali nu trece prin cel mai bun moment al său, din cauza colegilor săi de la la școala ei din Istanbul. Când părinții lui descoperă videoclipul în care văd cum fiul lor a fost umilit, Asya și Volkan vorbesc cu el pentru a găsi o soluție, dar Ali le spune că vrea să rămână acolo.

Volkan, care a plănuit să se mute la Istanbul, pentru a scăpa de soția sa, vrea să găsească o altă școală pentru fiul său. Dar Ali, care îl învinovățește pe tatăl său pentru tot ce i s-a întâmplat mamei sale, nu vrea să-l asculte.

Cu toate acestea, Asya decide să părăsească definitiv Istanbulul și se mută înapoi la Tekirdağ, deoarece fericirea fiului ei este mai presus de orice. Această decizie îl supără pe arhitect, întrucât nu este de acord cu întoarcerea soției și a fiului său la Tekirdağ, mai ales că deja a pregătit actele pentru a-și vinde casa. El este nevoit să-și schimbe planurile și îl contactează pe agentul imobiliar, apoi renunță la locul de muncă din Istanbul.

Asya începe să lucreze din nou la spital și Ali se întoarce la liceu. Văzând că tatăl nu este în relații bune cu fiul său, încearcă să-l apropie de Ali și îl invită pe Volkan la cină.

Derin își continuă planul malefic!

Derin nu se satură să mintă și se pare că nu și-a învățat lecția după ce s-a descoperit că nu este însărcinată. După accidentul grav în care ea și Asya aproape că și-au pierdut viața, tânăra se comportă de parcă ar fi invalidă, dar se pare că este încă una dintre multele ei minciuni.

De fapt, tânăra poate merge, dar a păcălit pe toată lumea, inclusiv pe familia ei, să creadă că a rămas paralizată de la brâu în jos. Derin este conștientă că Volkan, este încă alături de ea din milă și de aceea, pentru a-l păstra, este dispusă să continue să se prefacă. Convinsă de Gonul, tânăra se duce pentru prima dată după accident la fundație împreună cu mama sa. Acolo, află că Asya s-a mutat din nou în oraș și că lucrează la spital.

Asya îl vizitează pe bărbatul pe care l-a salvat în drum spre Tekirdağ!

Asya, care s-a întoars la muncă la spitalul Tekirdağ, o întreabă pe Derya despre străinul pe care l-a salvat și preia ea cazul bărbatului. Ea află că străinul s-a trezit dintr-o comă indusă. Surpriza medicilor a fost mare, când pacientul le-a spus că nu-și amintește nimic despre accident și nici care este identitatea sa.

Doctorița mai află și că frânele celui care a făcut accidentul s-au defectat, și că de fapt accidentul s-a produs pentru că bărbatul, a întors brusc pentru a nu lovi mașina ei. Ea se duce să-l viziteze pentru a-i mulțumi pentru fapta bună. Araș își amintește doar de Asya și îi spune doctoriței.

Cineva îl urmărește pe Araș și câteva minute mai târziu, în camera rănitului intră o bărbat necunoscut. Văzând că nu l-a recunoscut, pleacă. Pe coridorul spitalului, vorbește la telefon și îi spune persoanei de la celălalt capăt al firului, că tocmai l-a găsit pe Aras, dar ceva nu este în regulă cu el pentru că nu știe cine sunt.

Momente dificile pentru Nil

Decizia Asiei o face pe Nil să se întoarcă la vechea ei casă. Nil are nevoie urgentă de un loc de muncă și când se întâlnește cu Selcuk, tânărul îi oferă, un loc de muncă la restaurantul său.

Când este timpul pentru cină, bucătarul o trimite pe Nil să ducă una dintre feluri de mâncare la masa lui Selçuk. Cu toate acestea, când Selcuk vine acolo cu iubita lui, fata se demoralizează. Nil se supără și mai mult când vede că o fată atrăgătoare se apropie de fostul ei iubit și îl sărută.

Pe de altă parte, Gönul a aflat că ginerele ei a vrut să vândă casa în care locuiește cu fiica ei. Nu prea știe ce are de gând arhitectul, dar plănuiește să afle. Așa că a vorbit cu agentul imobiliar care se ocupă de tranzacție și i-a oferit o sumă mare de bani pentru a cumpărarea acea proprietate.

Când arhitectul află că vila a fost vândută de agentul imobiliar, încearcă să o recupereze, dar cumpărătorul dublează suma pentru a i-o restitui lui Volkan. Spre finalul episodului, aflăm că cumpărătorul este Gönül Güçlü.

Reîntâlnirea dintre Derin și Asya după accident!

Din moment ce Derin știe că Asya s-a întors la Tekirdağ, vrea să clarifice unele lucruri, așa că se duce la spital și fără să stea pe gânduri, îi adresează următoarea întrebare: „Încă îl vrei pe Volkan. De aceea te-ai întors?”.

Derin îi spune direct Asiei, că Volkan este încă soțul ei și îi aparține, de parcă arhitectul ar fi vreun bun al ei. Față în față, ambele femei își spun punctele de vedere și Derin îi cere doctoriței „să nu profite de situația ei” pentru că este încă paraplegică. Ea o învinovățește pentru starea ei actuală. După ce a ascultat-o, Asya îi răspunde și o asigură că este în viață, datorită ei: „Te-am salvat din nou”, îi spune ea.
Asya îi amintește lui Derin că amândouă aproape că și-au pierdut viața în acel accident. Dar tânăra nu-și vine în fire și o avertizează pe doctoriță că: „Volkan îi aparține”.

Cu ideile unui psiholog, Asya face tot posibilul ca Araș să-și recapete memoria. Când își amintește cuvintele pe care bărbatul le-a spus după accident, află că era o poezie și i-o citește. Datorită Asiei, Araș începe să-și amintească și îi mulțumește cu o îmbrățișare călduroasă. Kadir, bărbatul care îi urmărește îi vede când se îmbrățișează și din nou informează acea persoană că Araș este apropiat de doctorița Asya Yılmaz.

La rândul lor, Bahar și Melih au revenit acasă din luna de miere. Mai spre seară, tinerii căsătoriți se duc acasă la familia Gülçü pentru a lua cina cu ei. Totul decurge bine, până când Gönul o reține pe Bahar, care se ducea la baie și îi cere să pună capăt prieteniei cu Asya, afirmând:

„Ești soția fratelui meu și nu poți avea o prietenie cu ea”. Roșcata nu are de gând să renunțe la prietenia ei cu doctorița și după ce își confruntă cumnata, îi spune că nu va face niciodată acest lucru.

Surpriza lui Derin pentru Volkan in Infidelul Episodul 33!

La rândul ei, Derin, care cunoștea intențiile lui Volkan, îl convinge pe tatăl ei, să vândă casa în care locuiesc și să cumpere una nouă. Ea îi promite lui Haluk că își vor plăti datoriile, vânzând actuala casă. Așa că la cină își surprinde partenerul când afirmă: „Avem o nouă casă, Volkan!” Apoi îi dă cheile noului lor cămin. Volkan este complet surprins să audă despre această achiziție surpriză.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1509257