Infidelul Episodul 34 Rezumat

Infidelul Episodul 34 Rezumat

Ce se întâmplă în infidelul episodul 34?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Se descoperă că soția lui Volkan îl cunoaște pe pacientul Asiei, în timp ce Melih descoperă minciuna nepoatei sale, iar Bahar primește vești interesante: Roșcata este însărcinată
  2. Gönul îl părăsește pe Haluk, după o ceartă puternică !

Infidelul episodul 34 rezumat

Infidelul Episodul 34: Datorită doctoriței, Araș începe să-și amintească unele lucruri și de bucurie o îmbrățișează pe Asya, care își dă seama că se simte atrasă de el. Bineînțeles că, privirea ei pătrunzătoare și sclipitoare, o trădează…

Volkan este vizibil deranjat că Derin a cumpărat o nouă casă. Ea îi cere să vândă vechea casă și cu banii obținuți să-și deschidă o afacere. Volkan îl contactează pe agentul imobiliar să urgenteze vânzarea casei, dar nu vrea să vorbească cu cumpărătorul. Bineînțeles că Gönül a avut grijă să-și ascundă identitatea. Ulterior, Gönül se confruntă cu Volkan și după ce îi spune că știe despre planul său de a o părăsi pe Derin, îi ordonă să-i returneze banii, înainte ca soțul ei să afle.

Haluk lucra în biroul său când a primit vestea că soția sa, a retras suma substanțială de cinci milioane de lire fără să-l consulte.

Nil îi spune Asiei că Selcuk are o iubită. Ceren, iubita lui Selcuk este și ea neliniștită și când îl întreabă de Nil, el îi spune că relația lor s-a încheiat. Ea îi spune că nu se va mai întoarce la Ankara, și că va rămâne la Tekirdağ, crezând că astfel relația lor va funcționa mai bine. Dar Selcuk își dorește să se distanțeze de ea pentru că încă o mai iubește pe Nil.

A doua zi, în timp ce roșcata vorbește cu Derya, amețește și doctorița o duce la spital și Bahar face analize. E a avut o ceartă cu Melih din cauza lui Gonul. Se pare că Bahar este însărcinată și de bucurie roșcata se emoționează până la lacrimi când Asya și Derya îi spun vestea mult așteptată. Ulterior o consultă și Asya.

Kadîr încearcă să se apropie de Araș prin Derya

Kadîr, care îl cunoaște pe Araș, îl urmărește și mereu informează persoana cu care vorbește la telefon. El o întâlnește pe Derya și când intră în biroul ei, se prezintă ca fiind reprezentant medical. Deryei îi plac complimentele și atenția bărbatului, care o cucerește încă de la prima întâlnire.

Poliția au cercetat locul accidentului lui Araș. Dar polițiștii nu au găsit nimic după amprente și la birou nu reușesc să-i afle identitatea. O asistentă îi aduce doctoriței punga cu lucrurile pacientului și cei doi găsesc o cheie despre care Araș nu își amintește nimic.

Asya vrea să-l ajute pe bărbat să-și recapete memoria complet, așa că ia cheia la ea și merge la un lăcătuș. Cavidan o vede și după ce doctorița pleacă de la service, merge înăuntru și încearcă să afle ce a căutat Asya acolo. Ulerior Poliția îl întreabă pe Araș, dar bărbatul nu-și amintește nimic si ei cred că ascunde ceva, ba chiar că ar putea fi vreun mafiot și vorbesc în privat cu Asya.

Asya îl vizitează pe Araș in Infidelul Episodul 34

A doua zi dimineața, Asya se duce la spital pentru a vedea ce mai face Araș. Ea îi dăruiește un cadou cu totul special și îi spune că i-a cumpărat un telefon și i-a notat numărul ei de telefon în el. Apoi îl invită să facă o plimbare prin oraș pentru a-și limpezi mintea. Araș îi cere să-l ducă la locul accidentului. Asya îl duce pe Araș la locul unde a avut accidentul și bărbatul reușește să-și amintească cine este, și nimic mai mult.

Gönul îl părăsește pe Haluk, după o ceartă puternică !

Haluk află spre surprinderea sa, de la un angajat al departamentului financiar, că soția lui a retras cinci milioane de lire fără să-l consulte. El se întoarce imediat la el acasă și furios din cale-afară, o întreabă pe Gönul despre banii pe care i-a scos de la bancă. Ea îi mărturisește că a cumpărat casa lui Derin și izbucnește o ceartă uriașă, care se termină cu Gönul, făcându-și bagajele. Ea pune capăt relației lor.

O cină cu gust amar

Neștiind de cearta părinților ei, Derin îl convinge pe Volkan să iasă la cină împreună în familie la restaurantul lui Selçuk. Zeynep și Demir vor merge și ei cu ei.

Câteva minute mai târziu, Asya apare la restaurantul lui Selçuk, însoțită de Ali și Derya. Volkan era deja acolo cu Derin, Demir și Zeynep. Chiar dacă există o tensiune mare, totul decurge bine. Tânăra Güçlü se supără când vede că Nil lucrează acolo, insinuând că nu este sigură că nu vrea să o otrăvească. Cu toate acestea, aceasta nu este singura veste proastă pe care o primește.

Derin trebuie să suporte să-și vadă soțul cu ochii ațintiți mereu spre Asya, dar încearcă să-și stăpânească gelozia. Derya răspunde la un apel telefonic de la străinul frumos pe care l-a întâlnit cu o zi înainte și o invită la masă. Ea acceptă invitația lui Kadîr, bărbatul pe care l-a întâlnit cu o zi înainte. Se pare că ea nu știe că este același bărbat, care a mers la clinica ei să-l caute pe Araș.

Melih este entuziasmat până la lacrimi de vestea soției sale

Pe de altă parte, Bahar pregătește o cină romantică la ea acasă, pentru a-i oferii lui Melih o veste foarte specială… Este însărcinată și vor avea un copil! Roșcata îi dă o cutie, în care este ecografia bebelușului lor.

Polițistul înțelege perfect ce se întâmplă și își îmbrățișează soția foarte entuziasmat. Dar cina lor este întreruptă de Gönul, care le spune că a avut o confruntare cu Haluk. După care le spune că a venit să stea cu ei o vreme, și astfel începe coșmarul lui Bahar. Deoarece Gonul, în ciuda situației în care se află, nu își lasă deoparte grosolănia. Bahar se ceartă cu soțul ei din cauza tensiunii la care o supune cumnata ei, pentru că îi face zile grele.

Melih află că Derin merge

La căderea nopții, Araș este invitat la cină de Asya, care îl duce la ea acasă. Nil și Ali vor să-i mulțumească și ei bărbatului care a avut un accident, când a încercat să evite coliziunea cu mașina lor. Volkan li se alătură la cină să-i mulțumească, și el și cu greu își stăpânește gelozia, văzându-l pe Araș acolo.

Derin se duce acasă la Bahar să-și vadă mama. Bănuind că soțul ei se află acasă la fosta soție, se deplasează în scaunul cu rotile să-i spioneze. Pentru că nu vede bine stând jos, se ridică și se apleacă spre perete. Foarte surprinsă ea murmură „Araș”, se pare că îl cunoaște.

În timp ce tânăra încerca să vadă ce se întâmplă în grădina doctoriței, este surprinsă stând în picioare de unchiul ei Melih, care pare foarte dezamăgit.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1509514