Infidelul Episodul 35 Rezumat

Infidelul Episodul 35

Ce se întâmplă în infidelul episodul 35?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Asya și Aras se lasă duși de valul pasiuni, în timp ce Derin face NOI planuri, iar Ceren începe să lucreze la spital.
  2. Derin începe să o caute pe Leyla, femeia care are ceva de-a face cu trecutul lui Aras, care i-a mărturisit Asiei ceea ce simte pentru ea.

Infidelul episodul 35 rezumat

Infidelul Episodul 35: Melih, care în episodul anterior și-a văzut nepoata în picioare, se preface că nu știe nimic pentru a evita să se confrunte cu Derin, care afișând un zâmbet forțat nu ezită să treacă pe la Asya să-și ia soțul, apoi se duc acasă la Bahar.

Kadir este mereu pe urmele lui Aras

Kadir, care este mereu pe urmele lui Aras, întârzie la cina cu Derya. Chiar dacă femeia îi lasă de înțeles că nu i-a plăcut să aștepte, el îi spune că nu a găsit locația și salvează situația. Mai târziu, când merge la spital împreuna cu Derya, aude că Aras își amintește numele și se entuziasmează.

Aras pleacă cu Asya și în drum spre spital, locurile din zona îi trezesc firimituri cu amintiri și îi cere doctoriței să oprească pentru că nu se simte bine. Parcul de distracții îl ajută să-și amintească scene fulgerătoare din trecutul său, în care îi apare un băițel, care are cheia sa în mână și o femeie tânără. Spre dimineața cei doi vorbesc prin mesaje și doctorița se grăbește să ajungă la spital.

A doua zi, Melih îi spune lui surorii sale ce s-a întâmplat. Gönül este atât fericită, surprinsă, cât și supărată pentru că își dă seama, că fiica ei are probleme din moment ce vrea să-l țină pe Volkan lângă ea.

Gönul îl roagă pe fratelui ei să tacă deocamdată și îi spune că va găși ea o modalitate de a-și determina fiica să nu se mai prefacă: „O să-i sugerez să meargă la fizioterapie. Melih îi dă unele sfaturi pe care să le pună în aplicare pentru ca nepoata lui să nu refuze ajutorul medicilor. Bahar le surprinde o parte din conversație și rămâne pe gânduri.

Zis și făcut, a doua zi, Gonul vorbește cu Derin și fără să-i spună că știe că se preface, Gonul îi spune fiicei sale că bărbații se îndrăgostesc de femei puternice. Tânăra înțelege mesajul și pentru că Volkan este totul pentru ea, acceptă propunerea mamei sale: „Bine, voi fi supusă unui tratament, dacă asta îți dorești cu adevărat”.

În ziua în care Derin spiona în grădina Asiei, a fost foarte surprinsă să-l vadă pe Aras, în casa marelui ei dușman. Singurul indiciu despre relația bărbatului este Leyla. Cu toate acestea, deși a aflat că bărbatul și-a pierdut memoria, ea nu-i spune că numele său este „Mehmet”. Când ajunge acasă, îl întreabă pe tatăl ei despre Mehmet și Leyla, pe care i-a cunoscut în Londra, și încearcă să ajungă la ea. Tânăra o caută cu disperare pe femeia care are ceva de-a face cu trecutul lui Aras.

Asya, care i-a arătat lăcătușului cheia pe care a găsit-o printre lucrurile lui Aras, este informată că acea cheie veche, ar putea deschide conacele construite în Tekirdağ. Aventurați pe urmele trecutului, ajung în zona respectivă și bărbatul își amintește că se numește „Aras” pentru că își vede numele scris pe geam de un copil și o femeie care îl strigă pe nume.

Volkan are unele dubii în privința lui Aras

Volkan, care este gelos pe Aras, vorbește cu Asya despre el, și îi cere să fie atentă pentru că nu-i cunosc trecutul și caracterul bărbatului. Arhitectul încearcă să-și avertizeze soția despre cât de periculos este să te apropii atât de mult de o persoană pe care nu o cunoaște, afirmând: „Nu știm dacă este un criminal sau dacă este doar nebun.” De asemenea, crede că doctorița este prea interesată de Aras și acest detaliu îl macină cumplit.

Aysa îi cere lui Volkan să caute conacele din zona, sperând că unul dintre ele îl vor putea deschide cu acea cheie și ulterior îi pare rău. Când Volkan investighează, află că acolo a fost un mare incendiu și că Haluk Güçlü a cumpărat proprietatea după ce casele de acolo au fost arse. Când se duce la Asya să-i spună despre asta, află de la Nil că doctorița a mers să-l ajute pe Aras, care s-a stabilit în pensiune. Arhitectul se duce acolo și are parte de un mare șoc.

Selcuk, care mereu a fost îndrăgostit de Nil, simte nevoia să se distanțeze de iubita sa, așa că relația lui cu Ceren începe să se deterioreze din cauza lui Nil. Ceren, care este și kinetoterapeutul lui Derin, este conștientă de acest lucru și suferă în tăcere.

Nevin, proprietara spitalului le spune că nepoata ei, Ceren, a început să lucreze că kinetoterapeut acolo. Derin o cunoaște și este de acord să meargă la Ceren, însă va continua să o mintă pe doctoriță că nu poate merge.

Când se lasă seara, Derin se duce la clinică și când este singură cu Ceren, nepoata lui Nevin, o minte spunându-i că recent a început să simtă o serie de furnicături în picioare. Cu toate acestea, ea o roagă să nu spună nimic familiei ei deocamdată, pentru a nu-și crea speranțe despre ea.

Aras își descoperă profesia

Între timp, Aras se confruntă cu o situație chinuitoare. Nevin îi spune că, din moment ce starea lui nu mai este în pericol, va trebui să părăsească spitalul în cel mult două zile. El se întreabă unde se va duce dacă nici măcar nu știe cine este. Asya încearcă să-i găsească lui Aras, un loc în care să stea și o roagă pe Nevin să-l cazeze în pensiunea fundației pentru o vreme.

În acel moment există o mare problemă cu sistemul de securitate al clinicii. Deși experții încearcă să rezolve problema de soft, nu pot să remedieze defecțiunea tehnică. Aras, care le aude conversația, își amintește ceva și când intervine, reușește să rezolve defecțiunea. Cu toate acestea, nici măcar el nu știe cum a reușit și zâmbind îi spune Asiei: „Se pare că mi-am găsit profesia”. Înainte de defecțiune, Aras a avut mici farimituri cu el inttr-un birou lucrând la computer în domeniul IT.

Nevin, în semn de recunoștință, îi propune să stea într-una dintre casele pe care fundația ei le oferă oamenilor fără resurse. În timp ce Asya este fericită, Aras acceptă.

Bahar descoperă minciuna lui Derin

Pe de altă parte, Bahar, care aude conversația lui Melih și Gönül, află că Derin merge și este șocată. Volkan returnează banii din vânzarea casei în contul lui Gönül, care continuă să stea departe de soțul ei din cauza acestei probleme și binenteles că nu are de gând să plece de la Melih, așa că o exasperează pe Bahar.

Sărutul pasional dintre Aras și Asya in Infidelul Episodul 35

În timpul nopții, Asya îl însoțește pe Aras la casa pe care i-a dat-o spitalul pentru a rămâne cât va fi necesar. După ce lasă în camera niște lucruri, amândoi ies în grădină. Aras, care este foarte pasionat de fotografie, îi face o poză Asiei și îi spune că este frumoasă. Apoi o privește în ochi și se apropie foarte încet de ea. În cele din urmă, își face curaj și o săruta tandru pe buze.

Volkan, care i-a urmat, vede scena romantică din stradă și abia își stăpânește gelozia. Cei doi îndrăgostiți nu știu că Volkan i-a urmărit și fierbe de gelozie că Aras a îndrăznit să o sărute pe fosta sa soție.

Scena care marchează episodul, este scena în care Volkan, a văzut sărutul pasional, care l-a rănit până la lacrimi. Acest eveniment a fost un subiect de discuție pe rețelele de socializare, în momentul în care episodul a fost difuzat în Turcia..

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1509514