Infidelul Episodul 36 Rezumat

Infidelul Episodul 36

Ce se întâmplă în infidelul episodul 36?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Volkan cuprins de furia geloziei se ia la bătaie cu Aras, în fața spitalului și cearta lor se răspândește până la urechile vecinilor din Tekirdag.
  2. Asya apare la petrecerea lui Bahar, însoțită de pacientul ei și Volkan încearcă să-și instige fiul împotriva lui Aras, iar Haluk se apropie de Gönul.

Infidelul episodul 36 rezumat

Infidelul Episodul 36: Volkan, când i-a surprins pe Asya și Aras sărutându-se, suferă o un șoc puternic și îndurerat până la lacrimi, nu se poate opri din plâns din cauza geloziei. El se duce pe plajă și începe să bea, însă acest lucru nu îl ajută deloc.

După ce a fost sărutată de Aras, doctorița pleacă de acolo foarte confuză. Deșii, îi place să-și petreacă timpul alături de el, necunoscutele legate de trecutul lui Aras o sperie. Posibilitatea bărbatului de a avea o soție, amantă și copii în viața lui, de care nu își amintește, o face să se îndepărteze de el.

În timp ce, arhitectul își varsă amarul în băutură și este sigur că Derin este motivul pentru care nu poate împăca cu Asya, pe de altă parte soția sa, este foarte îngrijorată pentru că el nu a ajuns acasă. Când Volkan nu vine acasă, Derin îl sună pe Selçuk, care îl găsește pe Volkan pe plajă și spre dimineață îl duce acasă. Derin înțelege problema pentru că Volkan plângând spune constant „Aras, a sărutat-o ​​pe Asya”, iar această verde o bucură și renunță să o mai caute pe Leyla.

Derin continuă să meargă la kinetoterapie și faptul că Asya și Aras sunt împreună o bucură enorm, deoarece acest lucru îi oferă siguranța că Volkan va rămâne cu ea.

A doua zi, Volkan îi spune lui Aras să stea departe de doctoriță și intenționat îl provoacă la bătaie și lupta lor are loc în fața spitalului. După care se duce la Asya se duce să-i îngrijească rănile, însă nu îi spune că pacientul a la bătut, deoarece știe că acest lucru va ajunge la urechile ei. După ce Volkan ajunge la spital bătut, despre acel incident începe să se vorbească atât în ​​fundație, cât și în spital.

Vestea despre disputa dintre cei doi se răspândește printre locuitorii din Tekirdag. Cavidan și restul femeilor din asociație încep să discute despre Asya, că nu respectă etica medicală, și o clasifică ca fiind ceva neprofesional, afirmând: „Să se încurce cu un pacient, este ceva ce o femeie cu bune moravuri nu ar face.”

Aras, care se află la locul respectiv, sare imediat în apărarea iubitei sale. Mai târziu, în timp ce încearcă să găsească informații care l-ar putea ajuta, îl întâlnește pe Kadir, care știa că Aras a reparat software-ul spitalului, cu o zi înainte. El profită că nu-și amintește de el și îl abordează, pretinzând că este o persoană total diferită. Aras se bucură că îi oferă un loc de muncă și un avans.

Temerile Asiei cu privire la Aras in Infidelul Episodul 36

Aras o vizitează pe Asya și își cere scuze pentru scandalul cu Volkan și îi mărturisește tot ceea ce simte pentru ea. Când încearcă să se apropie din nou de ea, doctorița îl respinge pentru că ea se teme că, așa cum și-a uitat numele după accident, este posibil să nu-și amintească dacă are soție sau familie. Ei vorbesc despre acest lucru și el îi spune că, chiar dacă are un trecut, ceea ce simte pentru ea acum este real.

Lăcătușul la care doctorița a dus cheia, îl sună pe Aras și îi spune despre un conac vechi părăsit. El se duc acolo împreună cu Asya, dar chiar nu potrivește.

Volkan își instigă fiul împotriva lui Aras in Infidelul Episodul 37

Pe de altă parte, Volkan ajunge acasă Asya și îi spune că va divorța de Derin. Când rămâne singur cu Ali, încearcă să-l întoarcă împotriva lui Aras. El îi cere să-i spună de fiecare dată când noul venit se află lângă Asya: „Trebuie să-ți protejăm mama. Arhitectul nici convinge fiul că maică-sa este foarte încrezătoare și crede că acel tip este bun, dar adevărul este că nu știu nimic despre el și poate să fie periculos . Adolescentul, care are încredere oarbă în tatăl său, îi promite că îl va ajuta să-i despartă pe Asya și Aras.

În ziua următoare, Gönul se trezește mai binedispusă ca niciodată și pentru a distrage atenția oamenilor de la faptul că ginerele ei avut o altercație cu Aras, pune la cale o cină pentru a sărbători sarcina lui Bahar. Selçuk și Nil fac pregătiri cu meticulozitate pentru a- și surprinde în mod plăcut oaspeții.

Bahar vorbește cu soțul ei despre faptul că Derin poate să meargă și spune că nu-i poate ascunde asta lui Volkan, dar soțul ei o roagă să păstreze secretul. Roșcata se duce la Asia și după ce îi divulgă secretul, îi cere părerea cu privire la ce să facă. Deși, Asya nu mai este surprinsă de ceea ce a făcut Derin, ea nu vrea să fie implicată și lasă decizia în seama lui Bahar.

Împreună cu Bahar, ea organizează o petrecere la restaurantul Selçuk pentru a anunța vestea sarcinii. Deși roșcata nu este de acord, acceptă de dragul soțului ei și pentru moment decide să tacă în legătură cu faptul că Derin poate merge. Melih îi mulțumește soției sale pentru gest.

Asya este din nou impresionată când aude de la Cavidan că Aras, a protejată la fundație. Atât Derya, cât și Bahar o sfătuiesc să aibă încredere în sentimentele ei. În cele din urmă, decide să-i de-a o șansă lui Aras.

Asya îl sărută pe Aras și decide să-și asume totul

În mijlocul obscurității, Asya începe o nouă relație. Ea a reflectat asupra sentimentelor ei pentru Aras și se duce la el acasă. Lăsând deoparte toate temerile ei, ea îi sărută ca răspuns la cererea lui de a risca. El îi promite că îi va spune tot ceea ce își amintește și că nu o va minți niciodată. Mai târziu, doctorița îi cere să o însoțească la petrecerea pe care Bahar a organizat-o.

Haluk încearcă să se împace cu soția

Haluk apare la petrecere și când se apropie de masa la care stă Gönul, o surprinde cu un buchet de flori. Afaceristul îl laudă pe Selçuk pentru restaurant și îi spune fiului său că este mândru de el. Nevin când află că nepoata ei este cu Selçuk, nu este mulțumită de loc de acest lucru.

Aras și Asya mai aproape ca niciodată, în timp ce Volkan este fierbe de gelozie

Cuplul merge la petrecerea pe care Bahar a organizat-o, surprinzându-i pe participanți când îi văd ținându-se de mână. Surpriza invitaților la eveniment este valorificată atunci când îi văd pe Asya și Aras intrând. Arhitectul este cel mai afectat și, cu mare dificultate, reușește să țină sub control gelozia care începe să-l invadeze. Doctorița se uită sfidător la participanți, așteptând prima reacție de la cineva când anunță public că are un nou partener. Toată lumea rămâne confuză.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1509965