Infidelul Episodul 37 Rezumat

Infidelul Episodul 37 Rezumat

Ce se întâmplă în infidelul episodul 37?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Secretul lui Derin cu privire la invaliditate, iese la iveală și minciuna ei afectează pe toată lumea.
  2. Derin se ridică din scaunul cu rotile în fața familiei, în timp ce Aras își amintește ceva important din trecutul său, iar Leyla, soția sa apare la Tekirdag cu intenții clare.

Infidelul episodul 37 rezumat

Asya și Aras, cuplul momentului in Infidelul Episodul 37

Infidelul Episodul 37: În timpul petrecerii lui Bahar și Melih, cei prezenți sunt uimiți când o văd pe Asya ținându-se de mână cu Aras, în special pe Volkan. Asya și Aras sunt oficial un cuplu și apariția lor bombă, scoate din minți pe Volkan, care nu-și poate ascunde gelozia și scapă următoarea afirmație: „La naiba”!

Derin îi dezvăluie secretul lui Volkan de față cu invitații

Derin, crezând că Asya este cu adevărat îndrăgostită, consideră că Asya nu mai este o problemă pentru căsnicia ei și decide să-și lase minciunile deoparte, așa că își face curaj să-i spună lui Volkan adevărul.

Derin se ridică în picioare în fața tuturor și Volkan îi spune că va divorța

Derin scoate o veste șocantă în fața tuturor: „Surpriză, pot merge”. Tânăra se ridică din scaunul cu rotile, lăsându-i pe toți cu gura căscată. Volkan, care aflase deja de la Bahar, că soția sa poate merge, îi spune că știe că l-a mințit în tot acest timp.

Volkan îi spune că și el are o surpriză pentru ea și mai hotărât ca oricând de afirmă: „Am decis să divorțez de tine”. Arhitectul decide să-și ducă la final scopul de a divorța de Derin și pe care nu-l făcuse din cauză că a așteptat ca ea să meargă din nou. El pleacă de la petrecere și decide să meargă la un hotel, unde să-și petreacă noaptea liniștit, departe de toate.

Derin îl roagă pe Volkan să nu o părăsească

Derin se duce imediat acasă și îl găsește pe Volkan făcând bagajele și tânără îl roagă pe soțul ei să nu plece. Ea îi explică că nu a înțeles totul corect și că a organizat cina pentru a-i spune că poate merge, Dar totul este în zadar.

Volkan îi spune că s-a săturat de înșelăciunile ei, care nu se mai termină și că nu ar fi trebuit să vorbească cu ea în ziua în care drumurile lor s-au încrucișat. El o întreabă: „Ar trebui ca un bărbat să plătească toată viața pentru greșeala pe care a făcut-o, într-o zi? Tu ești prețul pe care trebuie să-l plătesc”, îi spune arhitectul înainte de a pleca acasă, lăsând-o pe Derin cu inima frântă și plângând.

Tânăra are din nou o cădere nervoasă și mama se străduiește să o calmeze. În cele din urmă, Derin își revine, însă nu pot renunța la soțul ei și îl urmărește pe Volkan. Mai târziu, Derin îi spune mamei sale că Aras este de fapt acel Aras, pe care îl cunosc din străinătate.

Selcuk află tot ceea ce s-a întâmplat în restaurantul său și crezând că iubita sa știa că Derin poate merge, dar i-a ascuns, încheie relația cu Ceren.

Haluk, care este sătul până peste cap de minciunile soției sale, îi spune că divorțează!

În mod similar, Haluk, care a aflat Adevărul de la Volkan, se confruntă cu Gönul și femeia nu are de ales decât să dezvăluie că era conștientă de minciuna fiicei sale. Bărbatul, care se simte din nou ignorat de soția ei, decide să se despartă de ea: „Nu voi mai avea încredere în tine niciodată. M-ai înșelat din nou fără să-ți pese cum m-aș simți”. Gonul părăsește locuința conjugală împreună cu fiul ei Demir și pleacă să locuiască cu Derin.

Vânturi reci adie și în relația lui Bahar cu Melih

La rândul său, Melih este foarte supărat pe soția sa pentru că i-a spus lui Volkan totul despre minciuna nepoatei sale. După o ceartă groaznică, în care chiar ajunge să spună că dacă va rămâne lângă ea, este doar din cauza bebelușului care îl așteaptă. Roșcata se simte foarte umilită din cauza afirmațiilor soțului ei și mai ales că acesta pleacă de acasă.

A doua zi, Volkan se duce la birou îi spune lui Haluk că vrea să îi dea ceea ce este cuvine din casă și dreptul de a lucra în companie, iar dacă îl refuză îi va internă fiica la un spital de boli mintale.

Volkan începe și el să-și caute o casă și când găsește una disponibilă pe aceeași strada cu Asya, începe renovarea. Arhitectul este gelos din cale afară și caută soluții pentru a-l îndepărta pe Aras de a fost asta soție. El se duce la Nevin, proprietara spitalului și îi cere să-l scoată pe Aras, asigurând-o că va face o donație clinicii dacă va face asta. Nevin, care este o femeie cu principii, nu acceptă acest lucru.

Volkan îi cere ajutorul doctoriței și o roagă să-i martoră la instabilitatea psihică a lui Derin, la procesul de obținere a custodiei fiicei sale, Zeynep. Derin, pe de altă parte, se duce și ea la Asya și o imploră să o ajute, spunând că, dacă Volkan va înțelege că ea nu se va împăca niciodată cu el, se poate întoarce la ea și astfel nu va divorța. Asya le spune un mare „Nu” la amândoi.

Aras vrea să meargă la oficiul de carte funciară și să verifice actele de înscrisuri a cheii vechi pe care o deține. Kadir află asta pentru că îl spionează și îi oferă mită ofițerului și îl face să mintă, deoarece el nu vrea ca Aras să-și recapete memoria.

Asya simte că fiul ei, Ali o fi o problemă în relația ei cu Aras

În timp ce Asya, spre deosebire de ceilalți, trăiește un moment de liniște și fericire alături de Aras, nu regretă că a crezut din nou în dragoste. Dar Ali este trist din cauza relației și este foarte îngrijorată, deoarece simte că fiul ei nu este mulțumit deloc și îi este teamă că nu se înțelege cu iubitul ei.

Îndrumat greșit de ceea ce a auzit de la tatăl său, Ali se comportă respingător față de Aras. El îi spune lui Aras că vrea să stea departe de mamă-sa.

Asya îi spune lui Volkan că și ea are dreptul să se îndrăgostească din nou

Aras ajunge acasă la Asya și doctorița profită de ocazia ivită, pentru a-i spune fostului ei soț că s-a săturat să-i manipuleze fiul și să-l întoarcă împotriva lui Aras. Volkan îi spune că tânărul este îngrijorat, deoarece nu știe cine este cu adevărat Aras, dar Asya îi spune: „Nu suporti faptul că pot avea o relație cu altcineva”.

Sătulă până peste cap de reproșurile lui constante, afirmă următoarele: „Nu am dreptul să dau o șansă unui bărbat, la patru ani după ce am divorțat?” În plus, mai încrezătoare ca oricând, doctorița își apără nouă relație și închide subiectul cu afirmația: „Îmi place foarte mult Aras”.

Trecutul lui Aras și Leyla, femeia misterioasă care ajunge în Tekirdağ, va schimbă toate echilibrele

În timp ce Aras și Asya se bucură de o cină romantică la hotelul din Tekirdağ, începe să se aude pe fundal o melodie superbă care îi este foarte familiară bărbatului. În acel moment îi vine în minte o femeie blondă și se pare că aceasta Leyla, tânăra pe care Derin a cunoscut-o la Londra.

În cele din urmă, Leyla ajunge la Tekirdag pentru a-l întâlni pe Aras. Trecutul misterios al lui Aras se reflectă și în melodia pe care o ascultă împreună cu Asya. Leyla, femeia care îl cunoaște pe Aras, stă la același hotel și, de asemenea, întâmplător, Volkan, după ce a plecat de acasă s-a cazat tot acolo. Se pare că Derin a contactat-o pe Leyla cu ce vă timp în urmă și tânăra, care știa totul de la bărbatul care o informat mereu, vine în Tekirdag pentru a se întâlni cu soțul ei in Infidelul Episodul 37.

Mai târziu, Aras îi spune Asyei că preferă să meargă acasă și în timp ce sunt în lift îi mărturisește că are ceva să-i spună: „Mi-am amintit ceva”. Leyla stă în fața liftului să urce sus alături de Volkan și rămâne de văzut dacă se va întâlni cu Arash, când ușa liftului se va deschide.

Infidelul Episodul 38

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1510544