Infidelul Episodul 4 Rezumat

Infidelul Episodul 4 Rezumat

Dorința lui Ali: Nu pleca mamă!

Infidelul Episodul 4 Rezumat: Când Asya se întoarce acasă de la soacra ei Saliha, și îl găsește pe Ali urmărind videoclipul familiei lor, se trezește într-o conversație neașteptată cu fiul ei, care nu a pierdut din vedere nefericirea recentă a mamei sale. Tânărul și-a dat seama că există o problemă între părinții săi, dar nu știe ce se întâmplă între ei și când îi spune că nu este de acord cu despărțirea lor, o roagă să nu plece. Cuvintele fiului ei, o macină pe Asya, care nu știe cum îi va explica această situație lui Ali și mai ales că vrea să divorțeze.

Asya are o vizită surpriză din partea lui Mert!

A doua zi, Mert o vizitează pe Aysa la spital, pentru un control de rutină și îi cere să-i interpreteze rezultatul analizelor, iar la plecare o roagă să ia cina în doi când are timp.

Veste tristă pentru Volkan!

În timp ce, Volkan, are o întâlnire cu Haluk la birou, primește vestea tristă de la cel mai bun prieten al său. Știind că scumpa sa mama a murit în spital și el nu i-a fost alături, trăiește o mare tristețe când află. Derin încearcă să-l sune pe Volkan, dar el nu-i răspunde și tocmai când era pe cale să se enerveze, Gönül îi spune că mama lui Volkan a murit.

Volkan, este zguduit de vestea morții mamei sale!

Infidelul Episodul: Saliha, care era bolnavă de multă vreme, a fost dusă și tratată la spitalul unde lucrează Asya. Dorința bătrânei a fost ca Asya să nu-i spună fiului ei, că starea ei de sănătate s-a agravat. Asya, care și-a îngrijit soacra, i-a spus că Volkan o înșală de doi ani. Cu toate acestea, moartea subită a lui Saliha, a zguduit pe toată lumea.

Înmormântarea mamei lui Volkan!

Mert, Bahar, Derya, Haluk și Gönül participă la înmormântarea lui Saliha. Toți apropiații plâng și spun cât de trist este să pierzi o mamă. Volkan, care vorbește cu Asya în dormitorul mamei sale, știe că Saliha i-a interzis să-i spună că este în spital. Ali intră și se îmbrățișează cu ei, în timp ce se uită la fotografia bunicii sale.

Îngrijitoarea mamei lui Volkan, îi dă Aysei, inelul lui Saliha și îi spune că a fost voința bătrânei, care a spusc că orice s-ar întâmpla, inelul trebuia să-l aibă nora ei, pe care mereu a considerat-o propia ei fiica. Asya își pune inelul pe deget și zâmbește, știind cât de iubită a fost de soacra ei. -Infidelul Episodul 4

Asya vede trădarea soțului ei in Infidelul Episodul 4!

Noaptea târziu, Volkan primește un apelul telefonic de la Derin și îi spune Aysei că trebuie să părăsească casa pentru un moment. Derin, care a aflat vestea morții mamei lui Volkan, merge la iubitul ei și vrea să-l consoleze. Bănuitoare, Aysa își urmăreste soțul și când aude melodia, pe care i-a pus-o Volkan când a cerut-o în căsătorie, observă că se aude din mașina lui Derin.

La capătul drumului, îi vede pe Volkan și Derin sărutându-se și este devastată. Chiar dacă trădarea a devenit insuportabilă, Asya încearcă să rămână puternică, dar următoarea mișcare pe care o va face, este o chestiune de curiozitate.

Volkan, Asya și Ali se întorc acasă și toți merg în camera lor, cu excepția Asiei, care caută fotografiile de familie și arde fotografia de la nuntă.

Nil se duce acasă la Derin!

Asya, care are nevoie de o dovadă solidă, pentru procesul divorțului, o pune pe Nil în acțiune. În conformitate cu planul Asyei, Nil se mută la etajul superior al cuibului de nebuni, unde se află apartamentul pe care Volkan l-a cumpărat pentru Derin.

Nil deține o casă în același bloc cu Derin și pentru a o supraveghea, primul lucru pe care îl face, este să bată la ușa vecinei, sub pretextul că o întreabă ceva. Când Derin o vede cu ghidul de îngrijirea bebelusui în mână, crede că este însărcinată și o invită în casa ei la o cafea.

Derin, care a aflat că Nil este vecina sa, nu poate rămâne indiferentă față de ea. Nil profită de naivitatea ei și încearcă să afle totul de la Derin, apoi îi raportează Asiei fiecare mișcare. Dar planul ei este în pericol din cauza lui Selçuk, fostul ei iubit, care le află totul.

Jocul fericirii, jucat de Asya in Infidelul Episodul 4!

Volkan îi mulțumește Aysei pentru că a fost alături de el, în cele mai grele momente din viața sa și îi spune cât de recunoscător este că o are. Asya pare dezgustată, dar continuă să zâmbească, deoarece își amintește ceea ce i-a spus Fehmi, avocatul ei: să se comporte normal cu soțul ei, pentru a nu-i trezi suspiciuni, în timp ce adună dovezii despre aventura lui Volkan cu Derin. Ea chiar doarme lângă soțul ei și începe să flirteze cu ell.

Bahar vrea să-și recucerească soțul și își schimbă look-ul în Scufița Roșie!

Bahar își schimbă culoarea părului în roșu, pentru a-i atrage atenția lui Mert. Ea îl așteaptă cu nerăbdare pe soțul ei, dar când Mert ajunge acasă și o vede, începe să râdă și o tachinează. Bahar, care este foarte rănită de atitudinea lui Mert, se duce în dormitori și izbucnește în plâns.

În toiul nopții, Aysa încearcă să găsească dovezi ale aventurii lui Volkan cu Derin și își amintește de locul secret din portbagajul mașinii, unde Volkan își ascunde celălat telefon. În timp ce încearcă să caute telefonul, Mert se duce la ea. Ea iși dă seama că trebuie să-și continue viața, fără să arate ceea ce simte, deși este devastată de greutatea trădării soțului ei.

Haluk află despre relația lui Derin!

Haluk, care a avut o întâlnire cu Asya la spital, află informații importante despre fiica sa. Asya se preface că îi scapă acest detaliu important și îi spune lui Haluk că Derin are un iubit. Auzind acest lucru, Haluk se enervează și când îi cere lui Derin să dea socoteală, își dă seama că soția sa, a știut despre realatia fiicei lor. El o îi spune că dacă are un iubit de ce nu i l-a prezentat, și dacă vă continua așa, această relație se va încheia. Derin, care nu găsește nici o scuză, să se apare în fața familiei sale, îi cere lui Volkan să divorțeze.

Minciuna lui Derya și Bahar pare că se apropie de sfârșit…

Derya se duce acasă la Bahar și îi spune tot ceea ce se întâmplă cu Asya și Volkan. Ea îi spune că Asya știe despre trădare. Bahar, care aude asta, se panichează și consideră că ar trebui să-i spună lui Volkan. Cu toate acestea, Derya nu-i permite acest lucru, pentru că i-a promis lui Asya. Cu toate acestea, Bahar nu ezită să divulge informația, dar când îl cheamă pe Volkan la ea, să-i spună despre această situație, apare Mert.

Asya o confruntă pe prietena ei: Știu că joci la două capete!

Derya îi spune lui Volkan că Haluk, a fost la spital și că Asya vorbește cu el în secret. Asya realizează că Derya joacă la ambele capete. Derya, care îl sună pe Volkan în secret și vorbește, nu scapă de atenția Asyei. Asya, care nu poate rămâne tăcută, în legătură cu această situație, nu ezită să-i reproșeze Deriei tot ce are pe suflet.

Planul de răzbunare al Asyei!

Trădarea soțului, a devenit insuportabilă pentru Asia, care a prevăzut că evenimentele vor decurge astfel, și pune în acțiune prima etapă a planului ei de răzbunare. Asya, care se preface că acum crede minciuna lui Volkan, își sună soțul, în timp ce este cu Derin și îi spune că îl iubește. Derin se înfurie și părăsește camera, în care urma să aibă relații intime cu amantul.

Volkan are o conversație cu iubita sa, Derin, care începe din nou să se certe și începe să plângă, dar Volkan nu mai tolerează această situație. Derin îi spune lui Volkan ce s-a întâmplat și îi cere să se întâlnească cu familia ei, dar el refuză și când îl presează să divorțeze, izbucnește o ceartă și Volkan părăsește apartamentul. Nil, care îi aude certându-se, o informează pe Asya, apoi sună la ușă, întrebând ce s-a întâmplat. Derin plânge și o îmbrățișează.

Asya vrea să afle ce intenții are Mert!

Pe de altă parte, este de remarcat faptul că Mert o caută brusc pe Asya, ori de câte ori are ocazia. Când are loc a doua întâlnire neprevăzută, în timp ce Asya iese să alerge, Mert, care și-a dat seama că Asya știe totul, îi spune că știe ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Saliha. După ce îi spune că este o femeie frumoasă, care nu merită nimic din toate astea, încearcă să se apropie de ea. Asya, care este confuză, este deranjată de atitudinea lui Mert.

A doua zi, Selçuk, care mereu este pe urmele fostei iubite, știe secretul doctoriței și când o vizitează pe Asya la spital, o amenință și îi cere 400.000 de lire turcești, să nu divulge informațiile, care de fapt îi aparțin lui Nil. Asya este foarte supărată că planul ei de răzbunare ar putea ieși la iveală. – Infidelul Episodul 4

După ce Selçuk pleacă, asistenta întră în birou și îi dă Asiei un buchet de flori. Ea deschide bilețelul pe care scrie: „Pentru cea mai perfectă femeie pe care am întâlnit-o vreodată. -Mert

Mert trece de partea lui Asya!

În cele din urmă, Mert își dezvăluie intențiile cu florile și biletul trimis Asiei. Înfuriată de această situație, Asya îl sună pe Mert și când îl întreabă de ce i-a trimis un buchet de flori, el îi spune că poate să conteze pe el să-i ceară ajutorul.

Bahar o avertizează pe Derin că Asya se va răzbuna!

Bahar, care merge la aceeași sală cu Derin, știe că tânără este însărcinată și începe să o supravegheze. Derin, care are greațuri în timpul antrenamentelor de yoga, se grăbește să ajungă la baie, unde vomită. Bahar, care a aflat că Asya este la curent cu evenimentele, merge după ea și o avertizează pe Derin că Asya nu este atât de naivă pe cât credea și că sigur pune la cale un plan de răzbunare. Derin, în schimb, nu se teme…

Un pacient binevoitor o ajută pe Asya!

Asya primește de la un pacient un card de memorie cu niște imagini, despre care bărbatul îi spune că acele imagini o vor ajuta. El îi înmânează un card de memorie, spunându-i că conține dovezi ale aventurii lui Volkan. Conversațiile lui cu Asya, cu noul ei pacient sunt demne de remarcat. El îi spune că este în aceeași situație cu Asya și că amândoi au fost trădați.

Infidelul Episodul 4 se încheie la intrarea unui mall, unde Aysa, Volkan și Ali se întâlnesc cu Derin și familia ei. Volkan era pe cale să o roage pe Aysa să plece, când Asya invită familia lui Derin să ia prânzul împreună și Haluk cu Gonul acceptă cu plăcere.

Asya, a cărei lume a fost distrusă într-o clipă de trădarea lui Volkan, se sătura de războiul în care a intrat…

Oare va reuși Asya să câștige acest război?

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1504476