Infidelul Episodul 40 Rezumat

Infidelul Episodul 40

Ce se întâmplă în infidelul episodul 40?

Divorțuri, crize de furie și decizii în Noul episod din „Infidelul”!

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Asya nu poate sa-l ierte pe Aras pentru ca i-a ascuns ca este căsătorit si decide să se despartă de antreprenor, care ia o decizie drastică cu privire la viața și viitorul său.
  2. Derin o ataca pe Asya pentru a o acuza că are o aventură cu un bărbat căsătorit. Asya decide să riposteze acceptând să redevină medic șef al spitalului.

Infidelul episodul 40 rezumat

Infidelul Episodul 40: Asya, care i-a trimis un mesaj Leylei, înainte de a se duce la conacul lui Aras, care o aștepta la o cină romantică, ciocnește cu el un pahar de vin roșu și apoi începe confruntarea. Aras încearcă să-i explice că urma să îi spună că este căsătorit, dar mai întâi a vrut să deschidă procesul de divorț. Doctorița este foarte supărată, deoarece el i-a promis că îi va spune tu ceea ce își va aminti și totuși i-a ascuns adevărul. După ce îi spune că a aflat totul de la Volkan și vede farurile mașinii pe geam, se ridică de la masă și pleacă, iar la ieșire o întâlnește pe Leyla. Aras încearcă să-i îi explice că totul se terminat între el și Leyla, dar Asya îi spune că este prea târziu din moment ce a aflat totul de la Volkan.

Aras și Volkan se ceartă din nou din cauza Asiei!

Asya leșină și Aras foarte îngrijorat, o sună imediat pe Derya și o duce la spital, unde primește îngrijiri medicale și își revine. Când Volkan o sună pe Derya și află situația, se duce la ea, cu Ali, care este foarte supărat și se simte vinovat. Volkan apare la spital cu fiul său Ali și văzându-l pe Aras în cantină, îl confruntă și îi cere să plece.

După situația neplăcută pe care a trăit-o Asya, antreprenorul de jocuri video decide să nu mai ascundă nimic și îi spune lui Derya, că Kadir a abordat-o pentru a afla informații despre el. Medicul șef vorbește cu Aras, care îi spune tot ce s-a întâmplat în relația lui cu Asya și, de asemenea, recunoaște că îl cunoaște pe Kadir. El îi cere să-l ierte pe bărbat, spunând că s-a prefăcut a fi reprezentant medical.

Doctorița este foarte dezamăgită și nu vrea să mai aibă de-a face cu Kadir. Când Leyla se confruntă din nou cu Asya, ea vorbește cu Aras despre asta. Când Asya părăsește spitalul, Aras vorbește cu ea și o asigură că a vrut să facă lucrurile bine și că Leyla l-a înșelat. El o anunță că va divorța de soția sa.

Derya demisionează din funcția de medic șef

Reputația spitalului are de suferit din cauză că unul dintre pacienți a avut o problemă majoră din cauza lipsei dispozitivelor medicale, pe care Kadir trebuia să le livreze în timp util. Fiica pacientului, este reporter și a publicat știri negative despre spital in Infidelul Episodul 40.

Din cauză că starea spitalului nu este bună, Derya se învinovățește și decide să-și asume responsabilitățile și demisionează din funcția de medic șef, văzând că programările sunt anulate una după alta. Deși mai târziu Kadir livrează toate dispozitivele medicale spitalului, Derya nu îl iartă și îi spune să nu îi mai iasă niciodată în cale. Nevin îi oferă postul Asiei, care preferă să rămână la urgențe.

Soția lui Aras îi face o vizită Asiei, în aceeași dimineață. Toate acestea în timp ce Volkan îl invită pe Ali la o mică petrecere pentru a-și inaugura noua casă. O informație pe care Derin ajunge să o descopere și pune la cale un plan pentru a putea fi aproape de iubitul ei fără ca acesta să bănuiască nimic.

Derin află de la Ali că Volkan deține o casă pe aceeași stradă cu Asya și se duce acolo să vadă împrejurimile. Volkan vrea ca Zeynep să stea cu el câteva zile și Derin acceptă, dar are un comportament compulsiv.

Gönul crede că soțul ei o înșală și decide să se despartă de Haluk

Gönül este furioasă de când Cavidan i-ai trimis fotografiile lui Haluk cu avocata sa, în timp ce luau masa la un restaurant. Ea se întâlnește cu Cavidan și cele două au o discuție. Ea decide să meargă la Istanbul și să angajeze cea mai bună avocată, care se ocupă mod special cu divorțuri.

Gönül crede că soțul ei pregătește protocolul de divorț și se întâlnește cu o avocata din Istanbul, deoarece nu vrea ca imaginea ei să aibă de suferit și să pară că ea a deschis prima procesul. 

Între timp, Gönul se duce la biroul lui Haluk și îi spune tot ce are pe suflet. Indiferent ce spune Haluk, Gönül nu-l ascultă și insistă cu divorțul. În timp ce Haluk se întâlnește cu avocata la companie, Gönül se duce la el și îl provoacă. Ea s-a săturat să-l roage să termine cu ideea stupidă de a divorța de ea și acum ea este cea care nu intenționează să-l ierte pentru atâtea umilințe. 

Gönul nu-i va permite lui Haluk să-și continue minciunile și după ce l-a prins în biroul său cu o avocată frumoasă, decide să pună capăt relației lor. Ea apare în fața lui și își scoate verigheta de pe deget, apoi o aruncă înaintea soțului ei și pleacă.

Aras pleacă la Londra și arhitectul este în culmea fericirii

În timpul nopții, Aras se duce la Aysa acasă și îi înmânează un jurnal, transformat in album, pe care l-a făcut cu fotografiile pe care i le-a făcut de când s-au cunoscut. El îi spune că întotdeauna a fotografiat ceea ce îi place cu adevărat, ca să aibă o amintire frumoasă. 

Asya îi cere să nu îngreuneze despărțirea lor, ci să-și ia rămas-bun, pentru că este clar că după minciuna sa, între ei doi nu mai poate fi nimic. Dar, în ciuda acestor complimente, doctorița nu vrea să mai știe nimic despre el din cauza marelui secret pe care i l-a ascuns. Aras îi spune de mai multe ori că o iubește, dar Asya nu cedează și el pleacă cu lacrimi în ochi.

Incapabilă să-l ierte, programatorul ia o decizie drastică cu privire la viața și viitorul său. El decide să plece la Londra împreună cu Leyla pentru a finaliza divorțul și pentru a trece pe la compania sa.

Leyla nu dorește să-i acorde lui Aras un divorț, dar el o obligă să părăsească orașul. Cu toate acestea, mai întâi femeia merge să o vadă pe Derin pentru a-i spune clar că i-a descoperit jocul. Ea o sună pe Derin și îi spune că dacă nu vrea ca Volkan să afle că ia îl cunoaște pe Aras și că i-a a spus acest lucru, atunci să se întâlnească.

Derin nu vrea să te întâlnească, dar Leyla o obligă să se întâlnească la restaurantul lui Selçuk. Ea vrea să o întâlnească pe Asya, care ia cina acolo cu Derya și Bahar. Când Derin și Leyla intră în restaurant, Asya, Derya și Bahar le observă.

Leyla se oprește la masa lor și aduce în discuție faptul că o cunoaște pe Derin de mulți ani. Cele trei prietene își dau seama că Derin nu a dezvăluit identitatea bărbatului, astfel încât Asya și Aras să fie împreună, ca să fie sigură că soțul ei nu o va părăsi. Devine clar pentru toată lumea că Derin a ascuns adevărul pentru ca Asya să nu se despartă de Aras și astfel să nu-l împiedice pe Volkan să se întoarcă la ea.

Asya află că Derin știa cine este Aras, deoarece s-au întâlnit la Londra și chiar au devenit buni prieteni în timpul șederii tinerei în orașul britanic. Fără să se gândească de două ori, doctorița se confruntă cu marea ei rivală și o întreabă de ce i-a ascuns informații atât de importante.

Derin încearcă să iasă din aceasta situație, asigurând-o că nu a vrut să strice povestea de dragoste care începea să iasă la iveală între ei. Cu toate acestea, Asya nu crede niciun cuvânt și îi spune următoarele: „Ai făcut-o din pur egoism, pentru că ai crezut că dacă Aras ar fi alături de mine, Volkan nu s-ar apropia de mine, dar te înșeli foarte tare.” Înainte de a încheia conversația, doctorița o avertizează pe Derin să nu se amestece din nou în viața ei.

Provocată de Derin, Asya decide să o urmeze până la baie, ca tânăra să o audă acceptând invitația fostului ei soț la petrecerea, care va avea loc acasă la arhitect. Derin se teme că Volkan va afla despre asta și doctorița simte acest lucru. Asya decide să participe la petrecerea pe care o va organiza Volkan în noua casă și ca să o enerveze pe Derin, îl sună de față cu ea și îi spune că vor petrece ca pe vremuri, alături de prietenii lor.
Aras se mută la Londra și se reunește cu echipa sa, care îl așteaptă la companie. El are grijă ca echipamentul comandat de spital să ajungă și este de acord cu propunerea lui nevin Nevin, să devină partener.

A doua zi, Asya se duce la muncă la spital și are o conversație cu Derya. Ea îi spune că Aras a plecat din nou la Londra și că nu se va întoarce. Derya o roagă să nu-i mai spună nimic despre dragostea ei trecătoare, din moment ce preferă să pretindă că nu a existat niciodată și a pus punct relației. La rândul său, Volkan a aflat și despre plecarea rivalul lui său și aproape că a sărit în sus de bucurie, ba mai mult de atât s-a dus acasă la Aras, să verifice dacă chiar a plecat in Infidelul Episodul 40.

În acea seară, Mert se duce la petrecere și Derin se duce și ea acolo. De la geam vede cum Asya și Volkan se distrează alături de toți prietenii lor. Derin are din nou o cădere de nervoasă, văzând că și fratele ei se distrează. Gonul, care este foarte îngrijorată pentru fiica ei, ajunge acolo și după ce o calmează, o convinge să meargă acasă împreună.

În ziua următoare, Nevin le spune medicilor că a găsit un nou investitor pentru clinică, care a plătit datoria spitalului și după aceea se duce la asociație, unde era deja stabilită o întâlnire, la care era prezentă și Gonul. Când Nevin le dă vestea bombă prietenilor ei, apare acolo și Derin. Tânăra nu suportă fericirea Asiei și pentru a se răzbuna că tot stă în preajma soțului ei, le spune că Asya este într-o relație cu Aras, care este un bărbat căsătorit.

Cu toate acestea, Asya nu se lasă călcată în picioare și îi spune lui Nevin că dacă oferta ei mai este valabilă, acceptă postul de medic șef. Derin când aud acest lucru, se enervează și mai mult și cu greu Gonul reușește să o scoată afară pentru a nu se face și mai mult de rușine.

Gönül este pe deplin conștientă că, din cauza circumstanțelor, Derin vrea ca Asya și Aras să ajungă împreună, astfel încât să poată avea o a doua șansă cu Volkan.

Două săptămâni mai târziu, în timp ce Aras este în drum spre Tekirdağ, apar știri atât la televizor, cât și la radio cu privire la accidentul antreprenorului, unde a fost tratat în perioada cât a avut amnezie. Povestea lui Aras devine publică si in timp ce programatorul este prezint ca fiind un om de afaceri influent, se anunță că a devenit noul partener al spitalului. Toți sunt surprinși când văd știrea și în timp ce unii se bucură, Volkan se întristează. Când Aras se întoarce la Tekirdağ și ajunge acasă, este plăcut surprins când o vede pe Asya că îl așteaptă la masă îmbrăcată într-o ținută elegantă in Infidelul Episodul 40.

Infidelul Episodul 39

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1510545