Infidelul Episodul 41 Rezumat

Infidelul Episodul 41 Rezumat

Ce se întâmplă în infidelul episodul 41?

Marea capcană a Leylei pentru Asya și Aras, care se împacă!

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Asya și Aras se împacă dar totul se complică când Leyla apare în fața medicului șef și o amenință. Cei doi îndrăgostiți sunt șantajați cu niște fotografii compromițătoare de către Leyla.
  2. Volkan, care a crezut că a scăpat de Aras, se înfurie când află că programatorul s-a întors din Londra. Planul lui Volkan de a fi cât mai aproape de Asya, o face pe doctoriță să se simtă inconfortabil, în timp ce Derin caută să-l facă pe soțul ei gelos și atitudinea lui Ali este mai dezastruoasă pe zi ce trece.

Infidelul episodul 41 rezumat

Infidelul Episodul 41: Asya îl așteaptă pe Aras acasă foarte entuziasmată. Din privirile lor, este clar că le-a fost dor unul de altul. Aras îi spune Asiei că va divorța în acea săptămână și îi arată protocolul de divorț pe care l-a semnat Leyla.

După ce ascultă explicațiile lui Aras, Asya decide să-i mai acorde o șansă, dar îi spune că lucrurile vor decurge încet. „Accept că suntem prieteni, dar înainte de a merge mai departe cu relația noastră, trebuie să-ți rezolvi problemele conjugale”, îi spune doctorița.

Programatorul este dispus să respecte dorința iubitei sale și cu fiecare zâmbet pe care îl primește de la ea, este plin de speranță pentru o posibilă reconciliere. Asya și Aras rămân împreună în acea noapte in Infidelul Episodul 41.

Întoarcerea lui Aras la Tekirdağ, ca un influent om de afaceri, care a fost mediatizat în jurnalele de știri din ultimele zile, stârnește furia lui Volkan și a fiului său. El este hotărât să divorțeze, dar Leyla nu are de gând să renunțe prea ușor la căsnicia lor și să-i lase cale liberă Asiei.

Achiziționarea spitalului de către Aras Atesoglu, este știrea momentului în Tekirdağ. Revenirea bărbatului îi alertează atât pe Volkan, cât și pe fiul său Ali; Tânărul nu vrea ca mama lui să aibă din nou ceva cu acel bărbat și se înfurie. Faptul că este un celebru creator de jocuri video îl înfurie și îl determină să se bată cu Demir pe care îl acuză că îl ridică în slăvi pe Aras.

Haluk Güçlü este deranjat de faptul că Aras a preluat spitalul și îl cercetează pe bărbat. Aras află că Haluk a construit un șantier, în locul unde a avut loc incendiul care a distrus casele familiei sale. Aras se întâlnește cu Volkan și îi spune că Derin îl cunoaște atât pe el, cât și pe soția lui. Volkan se supară și o întreabă pe Derin, deși este deja conștient de răspunsul pe care îl va primi. Arhitectul îi reamintește că nu îi va lăsa să fie împreună cu Asya și apoi pleacă.

Aras este convins că în ziua de vineri se va finaliza divorțul cu Leyla, pe cale amiabilă, dar ea are alte planuri. Leyla vorbește cu avocatul și insistă că infidelitatea ei este o configurație și că de fapt Aras este cel care îi este infidel, deoarece ea înșelată cu doctorița Asya. Ea vrea să obțină dovezi cu orice preț și se înțelege cum Derin să o ajute.

Decizia lui Aras, care a luat spitalul Asrın, creează foarte multe frământări. La spital are loc prima ședință de consiliu. Asya este încă medicul șef și Aras îl desemnează pe Kadir să aibă grijă de spital. Derya nu este deloc mulțumită de decizia lui Aras de a-l pune pe Kadir într-o poziție de conducere la spital.

Haluk, care este afectat din cauza divorțului, se îmbată la restaurantul lui Selçuk și mărul îl duce acasă la Derin. Acolo, bărbatul îi spune soției sale, că toată chestia cu divorțul este o nebunie, dar Gönül nu este dispusă să renunțe și decizia este de neclintit. Selçuk vorbește cu Gönül pentru că acesta să-și ierte soțul și să facă pace. El crede că cei doi se iubesc și că divorțul ar fi o greșeală gravă.

Ali își judecă mama in Infidelul Episodul 41

Gelozia lui Volkan l-a determinat să aibă o mare influență asupra fiului său, Ali. Tânărul își roagă mama să nu accepte scuzele lui Aras, cu privire la faptul că are o soție. Demir încearcă să-l facă pe Ali să vadă atitudinea lui greșită față de Asya. „Eșți foarte nedrept cu mama ta”, îi spune Demir.

Vestea despre Aras se răspândește în tot Tekirdagul. Jocurile scrise de antreprenor sunt foarte populare printre copii. Ali nu poate digera asta și se înfurie pe Demir și îl dă afară din casă. A doua zi, când la școală se vorbește despre Aras și jocurile lui, Ali începe din nou o ceartă. Selcuk, care a venit la poarta școlii să vorbească cu fratele său, îi desparte pe Demir de Ali. El îl roagă să intervină pentru a repara lucrurile între părinți lor, dar adolescentul îl refuză. Ulterior se răzgândește și merge să-și vadă fratele vitreg la restaurant pentru că vrea să-i urmeze sfaturile.

Arhitectul a crezut că a scăpat definitiv de Aras, dar când află că s-a întors la Londra, aproape își iese din minți. Influențat greșit de tatăl său, Ali încearcă să o facă pe Asya să nu accepte scuzele lui Aras, pentru că a mințit-o după ce și-a recuperat memoria și, pe deasupra, se supără pe Demir, când prietenul său încearcă să-l facă să vadă cât de rău se poartă cu Asya și îi spune că este foarte nedrept cu maică-să.

Asya și Volkan decid că adolescentul trebuie să meargă la un psiholog, deoarece vor să evite ca fiul lor să cadă din nou în cleptomanie, încercând să scape de probleme. De asemenea, Volkan încearcă să petreacă cât mai mult timp cu familia sa, dar fosta lui soție se simte inconfortabil să-l vadă pe Volkan atât de des la ea acasă. Ali face tot posibilul să-și reunească părinții.

Derin continuă își urmeze planul și când îl întâlnește pe Volkan, încearcă să-l convingă că ea este foarte fericită fără el. Știind de la spionul ei că s-a întâlnit cu Selçuk, ea încearcă să oblige pe prietena ei, Ceren să ajute cu planurile ei.

Ceren nu-l poate face pe Selçuk să-i mai dea o șansă și este foarte tristă

Derin află de tipul pe care l-a pus să-l urmărească pe Volkan, că arhitectul este într-un club de noapte. Furioasă foc, o ia pe Ceren cu ea și merge acolo. Ea vrea să-l facă pe Volkan gelos și pune la cale o întâlnire „ocazională”, într-unul dintre cele mai aglomerate cluburi din Tekirdag.

Tânăra se arată sigură pe ea în fața arhitectului și îl tratează cu indiferență: „Să nu crezi că aceasta este singura noapte în care ies”. Ceren, la rândul ei, încearcă să-i capteze din nou atenția lui Selçuk, cu toate acestea, el are ochi doar pentru Nil, pe care și-ar dori să o recupereze.

În timp ce cele două femei se distrează, cineva o deranjează pe Ceren. Selçuk este nevoit să intervină pentru a o apăra pe Ceren de tipul, care o hărțuia. El se oferă să o ducă acasă, dar pe drum îi spune clar că el este încă interesat de Nil și că nu o poate uita. Cineva le face fotografii când ies din clubul de noapte.

Pozele trimise de Derin sunt prea nevinovate pentru a fi de folos Leylei, care și-a făcut un nou plan de a nu divorța. Ea îi cere lui Derin să le facă poze mai intime. Derin află că Asya va merge la Istanbul pentru a participa la un congres medical.

O CALĂTORIE ACCIDENTATĂ LA ISTANBUL

Bahar rămâne cu Ali când Asya se duce la Istanbul pentru a ține o prelegere. Acolo, acolitul lui Derin îi fură telefonul mobil și îi avariază mașina. Ea îl sună apoi pe Aras și îi spune că a găsit telefonul, ca să-l facă să meargă să o salveze pe doctoriță. Bineînțeles că tipul îi urmărește și le face fotografii plecând împreună de la hotel și apoi i le trimite lui Derin.

Derin o sună pe Leyla și îi spune data divorțului, însă femeia afirmă că nu va divorța dacă Aras îi oferă bani puțini. Leyla îi mai spune că doar dacă va dovedi relația soțului ei cu Asya, va divorța, deoarece va primi mai multă pensie alimentară. Derin cade în capcana ei și îi trimite pozele.

A doua zi, Aras primește acasă telefonul mobil al Asyei și se duce la ea să i-l dea. Cei doi nu înțeleg ce se întâmplă până când Leyla bate la ușă. Femeia are în posesia ei câteva fotografii cu ei ieșind dintr-un hotel ținându-se de mână. După ce i le arată, o amenință pe doctoriță că le va face publice și va face scandal, spunând că ea și soțul ei sunt iubiți, dacă Aras continuă să insiste să divorțeze de ea: „Îți pot distruge reputația în câteva secunde”

Infidelul Episodul 42

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1510545