Infidelul Episodul 42 Rezumat

Infidelul Episodul 42 Rezumat

Ce se întâmplă în infidelul episodul 42?

Un plan mârșav și o cerere în căsătorie în noul episod din „Infidelul”, vor aduce noi intrigi și răsturnări de situație neașteptate. 

INFIDELUL

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Planul Leylei este întrerupt de Aras, care merge mai departe cu relația sa cu Asya și o cere în căsătorie pe doctoriță.
  2. Volkan de supărare, încearcă să uite de necazuri într-un bar și când ajunge acasă își dezlănțuie furia împotriva lui Derin, pe care o învinovățește pentru tot ce i se întâmplă.

Infidelul episodul 42 rezumat

Infidelul Episodul 42: Planul Leylei, eșuează pentru că soțul ei și-a dat seama că pune ceva la cale și a reușit să elimine răul de la rădăcină, înainte de a fi prea târziu. Aras neutralizează amenințarea soției sale, Leyla, care îl amenință că va face publice fotografiile din fața hotelului. El îi dezvăluie că, atunci când a primit apelul de la bărbatul care a găsit telefonul Asiei, i-a cerut lui Kadir să investigheze. Baza de date trimisă a fost accesată și toate imaginile au fost șterse atât din telefonul soției sale, cât și din adresa de email.

Aras rupe în fața ei fotografiile pe care i le-a arătat pentru a-l amenința și îi spune că, dacă vineri nu semnează divorțul, o va da în judecată. Ba mai mult de atât o avertizează că are dovezi că a pus să fie urmărit, și că acolitul lui Derin a fost reținut pentru a putea depune mărturie.

Din cauză că planul Leilei a eșuat, femeia este nevoită să acceptă să meargă la Londra pentru a semna actele de divorț. Cu toate acestea, ea aruncă vina pe Derin și îi spune lui Aras că nu ea a făcut fotografiile, ci soția lui Volkan a făcut aceste lucruri.

Aras vorbește cu Derin despre implicarea ei în planul soției sale!

Aras vorbește cu Derin despre asta. În acel moment, Derin își dă seama că Leyla s-a folosit de ea și le cere scuze. Tânăra mămică este foarte îngrijorată că planul eșuat al Leylei, va sfârșii prin a-i distruge toate șansele de împăcare cu Volkan. Ea îi roagă pe Aras și Asya să nu-i spună nimic soțul ei, asigurându-i că a fost înșelată de Leyla.

Confruntarea dintre Derin și Leyla in Infidelul Episodul 42!

Derin o confruntă pe Leyla în restaurantul hotelului, acuzând-o că a folosit–o în planul ei mârșav și îi cere să iasă din viața ei.

Leyla încearcă o alianță cu Volkan, dar nu reușește să-l convingă!

Leyla se duce la Volkan pentru a-i oferii o alianță pentru a o separa pe Asya de Aras. Arhitectul îi respinge propunerea pentru că nu vrea să se implice în planurile ei de răzbunare. Leyla pleacă furioasă când își dă seama că a rămas fără opțiuni. Cu toate acestea, este forțată să semneze actele de divorț, deșii nu este dispusă să renunțe la soțul ei, deoarece nu suportă gândul că a pierdut definitiv războiul.

Volkan își dă seama că cineva îl urmărește și îl face pe tip să vorbească. El află că lucrează atât pentru Derin, cât și pentru Gönül.

Derin postează pe rețelele de socializare o fotografie cu Selciuk și Ceren!

Selçiuk se confruntă cu Derin, după ce a descoperit că aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu el și Ceren, ținându-se de mână și a făcut să pară ceea ce nu s-a întâmplat. Fotografia a fost făcută când Selciuk a salvat-o pe Ceren de tipul care a hărțuit-o la bar, și tânărul s-a oferit să o conducă acasă. Nil a văzut fotografia și crede că cei doi s-au împăcat și este foarte tristă.

Ali descoperă că relația mamei sale cu Aras, a început din nou și se înfurie!

Ali devine insuportabil din cauza prezenței lui Aras. Când află că bărbatul s-a dus la Istanbul pentru că mama sa, a avut o problemă cu mașina, se înfurie. Ali continuă să acționeze dezechilibrat când află că Aras divorțează de soția sa.

Dimineața el controlează telefonul mobil al mamei sale și distruge caietul lui Aras. Asya se supără și Ali fuge de acasă. De fiecare dată când Ali este supărat, se duce la tatăl său;

Volkan, care îl instigă subtil împotriva lui Aras, îl duce la restaurant să mănânce împreună.

VIAȚA LUI BAHAR ESTE ÎN PERICOL IN INFIDELUL EPISODUL 42

Derya o informează pe Asya că rezultatele testelor lui Bahar sunt ciudate. Ele decid că trebuie să vorbească cu prietena lor, dar amână puțin, deoarece există o sărbătoare surpriză pentru Derya la asociație cu ocazia zilei ei de naștere.

Derya și Asya îi spun prietenei lor, că viața ei este în pericol, la fel și a bebelușului și o informează că trebuie internată pentru analize suplimentare, făcute de către un specialist. Femeia este descurajată și nu are de gând să renunțe la sarcină, chiar dacă își pune viața în pericol.

Aniversarea nunții și planul lui Demir, Selciuk și Derin să-i împace pe Haluk și Gonul!

Ajutat de sora sa, Demir organizează o cină la restaurantul Selçiuk, pentru a sărbătorii aniversarea părinților lor. În timp ce se lucrează de zor, ca totul să decurgă bine la Nunta perlă, care este cea de-a 30-a aniversare, Volkan, care este la curent cu incidentul, vine acolo împreună cu Ali.

Cei trei, îi păcălesc pe Haluk și Gonul să meargă acolo, crezând că vor face pace. Dar lucrurile nu merg așa cum au plănuit, deoarece Volkan intră în acțiune și ține un discurs prin care divulgă mașinațiunile lui Derin și secretele lui Gönül.

Haluk, care este foarte dezamăgit pleacă, punând capăt căsătoriei și relației cu fiica sa. Selçiuk se uită furios la Volkan și jură că nu-l va ierta niciodată pentru ceea ce a făcut. Demir suferă cel mai mult din cauza separării părinților săi și Selciuk este singurul care înțelege, prin ce trece fratele său și îi pare rău de el.

Volkan decide să-l ducă pe Ali acasă, schimbându-și planul inițial de a rămâne cu el. Când ajung, văd că Asya nu este acolo.

Aras se întoarce din Londra și are o surpriză pentru Asya!

Asya acceptă invitația lui Aras la cină și se bucură de o seară romantică petrecută alături de el.

Cei doi îndrăgostiți sunt fericiți pentru că divorțul omului de afaceri cu Leyla merge foarte bine. Afaceristul îi oferă doctoriței o brățară superbă și după ce dansează, îngenunchează în fața ei și deschide cutiuța, în care se află inelul de logodnă solitaire pentru a o cere în căsătorie.

În acel moment, ajung acolo Ali și Volkan, care văd cererea în căsătorie de la geam. Băiatul bate disperat la fereastră, atrăgând privirea mamei lui și a lui Aras.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1512223