Infidelul Episodul 43 Rezumat

Infidelul Episodul 43

Ce se întâmplă în infidelul episodul 43?

Infidelul Episodul 43: Serialul turcesc continuă cu o mare intrigă, care se focusează în jurul personajului lui Aras și a tensiunilor pe care le provoacă, în familia Asiei, după cererea în căsătorie. Noi răsturnări de situație și un atac neașteptat vor complica lucrurile.

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Volkan se ceartă cu Derin și își dezlănțuie furia împotriva soției sale, pe care o învinovățește pentru tot ce i se întâmplă și totuși, după câteva secunde se răzgândește, și cearta lor se termină cu o noapte plină de pasiune.
  2. Leyla o împinge pe Asya, care se lovește la cap și rămâne inconștientă și când era gata să o lovească din nou, cineva o lovește în cap cu o bâtă dintr-un buștean de lemn. Derin le găsește pe ambele femei inconștiente și lucrurile se complică.

Infidelul episodul 43 rezumat

Acțiunea din episodul 43, începe cu finalul tensionat, pe care telespectatorii l-au trăit în episodul anterior, cu furia tânărului Ali, care scapă de sub control, când asistă la scena, în care Aras a cerut-o în căsătorie pe mama sa. Asyaa, este pusă într-o situație neplăcută din cauza fiului ei, care a venit acolo cu Volkan.

Asya respinge cererea în căsătorie

Asya, care este îndrăgostită de programatorul IT, este plăcut surprinsă de cererea în căsătorie a lui Aras, dar momentele romantice intense trăite de cei doi îndrăgostiți sunt spulberate. Ali o întreabă dacă se va căsătorii cu Aras, și când doctorița își dă seama că acest lucru nu-i va plăcea deloc fiului ei, decide să nu accepte cererea în căsătorie.

Răspunsul Asiei îl rănește pe Aras, care îi returnează inelul cu un mare regret și îi spune: „Îmi pare rău, dar cred că nu este momentul să facem acest pas. Iartă-mă”.

În drum spre casă, Ali se comportă grosolan și îi spune mamei sale că vrea să stea cu tatăl său în acea seară. Discuția este monumentală când băiatul decide să rămână cu tatăl său. Cu toate acestea, Volkan își dă seama că absența fiului său, îi oferă care liberă lui Aras în casa Asiei. Dimineața îl convinge pe Ali să se întoarcă acasă, spunându-i că dacă pleacă, îi va lăsa lui Aras ocazia să fie aproape de Asya.

Aras o vizitează pe Asya

Aras se duce acasă la Asya, pentru că vrea ca ea să păstreze inelul de logodnă pe care i l-a cumpărat. El o întreabă dacă relația lor s-a terminat și doctorița îi spune că are nevoie de timp, pentru a-l convinge pe fiul ei să accepte relația lor. Ea acceptă inelul, dar a doua zi decide să-l returneze și când merge la el acasă, o întâlnește pe Leyla, care s-a dus acolo cu intenția de a-l seduce. Doctorița pleacă de acolo foarte supărată.

Volkan decide să se alieze cu Leyla

După cele întâmplate, Volkan regretă că nu a acceptat alianța cu Leyla și când o sună, îi spune că accept oferta pe care i-a propus-o și că este hotărât să-l separe pe Aras de fosta lui soție.

Volkan o cheamă pe Leyla la Tekirdağ și o sfătuiește să deschidă un proces pentru anularea divorțului și să încerce să-l seducă pe Aras. Arhitectul știe că doctorița nu-l va ierta niciodată pe Aras, dacă o va înșela cu o altă femeie.

Leyla se duce acasă la doctoriță și când își dă seama că Ali este împotriva acestei căsătorii, încearcă să-l manipuleze pe băiat de câte ori are ocazia. Când Derin află de la Volkan că Leyla va anula divorțul, îi spune totul lui Aras. Ea află și că Asya va fi prezentă la fundație și o sună pe Leyla și îi cere să se prezinte acolo.

Volkan crede că a pierdut-o definitiv pe Asya și este foarte îndurerat

După ce a văzut scena cererii în căsătorie, a lui Aras cu Asya, Volkan este mistuit de durere și tristețe, așa că decide să meargă la un bar și începe să bea pentru a-și îneca amarul. Dar nici măcar în stare de ebrietate, nu poate să uite scena în care Aras i-a dăruit inelul de logodnă Asiei.

Volkan are o confruntare dură cu Selçiuk, care consideră că prietenia lor s-a încheiat pentru că a stricat cina pe care a organizat-o pentru familia Güçlü. Cei doi sunt în stare de ebrietate și se ceartă.

Arhitectul nu acceptă să-și piardă fosta soție și beat criță, se duce acasă la Derin. După o ceartă aprigă cu soția sa, pe care o învinovățește pentru tot ce s-a întâmplat în viața sa, se calmează și o sărută pasional. Derin profită de tensiunea momentului și de starea de ebrietate a soțului ei, și totul se termină cu noapte de dragoste pasională. Se pare că, arhitectul avea nevoie de confort, să se simtă iubit și soția lui era singura care îi putea oferii așa ceva.

Dimineața, Volkan se trezește nedumerit lângă Derin și regretă tot ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte. El decide să-și împacheteze lucrurile și să plece înainte ca ea să se trezească. Câteva minute mai târziu, Derin se trezește și se enervează când vede că soțul ei, a plecat fără să spună nimic.

— Nu pot să cred că ai plecat fără să spui nimic, spune ea furioasă.

Derin

Ceren vrea să-și recupereze iubitul și merge acasă la Selçiuk. Ea profită că este beat și își petrec noaptea împreună în dormitor. Dimineața, Nil îl contactează pe Selciuk și din cauză că nu răspunde, se duce acasă la el și descoperă că a avut o aventură cu Ceren. Ea pleacă rănită, lăsândul pe Selçiuk furios.

Aras îl suspectează pe Haluk că are o legătură cu incendiul în care și-a pierdut părinții

Aras îl vizitează pe Haluk pentru a-l întreba despre locul unde a avut loc uriașul incendiu care a ucis familia lui. Deșii, Haluk este inconfortabil cu asta, el îi dă răspunsurile mult așteptate. Programatorul este convins că omul de afaceri știe ceva, și îi ordonă lui Kadir să investigheze mai departe. Ulterior, Haluk îi spune lui Gönül că Aras este copilul care a scăpat din incendiul, în care o familie și-a pierdut viața cu ani în urmă și soția sa este surprinsă.

Pe de altă parte, Derya respinge orice abordare din partea lui Kadir și se dedică înveselirii prietenii ei, Bahar, care este încă internată în spital și trece printr-o perioadă foarte grea din cauza sarcinii, care îi pune viața în pericol.

Gonul se întoarce acasă la Haluk

Gönül îi ordonă lui Demir să-și adune lucrurile pentru că se întorc acasă. Haluk este plăcut surprins să-i vadă sosind acasă. Deșii, soția lui nu consideră bătălia încheiată și îi spune că s-a întors pentru că este și casa ei, Haluk încă mai speră la o împăcare. Gonul află că soțul ei i-a cumpărat un inel mare cu diamante, să i-l ofere cu ocazia aniversării a 30 de ani de căsnicie, dar nu intenționează să cedeze așa ușor.

Aras se răzbună pe Leyla umilind-o public

La rândul său, Aras, care s-a săturat de încercările Leylei de a opri divorțul, îi ordonă lui Kadir să facă publice fotografiile care dovedesc infidelitatea soției sale, pentru a-i păta reputația.

În mass media apar fotografii în care soția sa se sărută în mașină cu Mehmet, vărul său. El este sigur că în acest fel, va scăpa definitiv de soția sa, știind că orice judecător nu va anula divorțul când va vedea dovezile de infidelitate. Mai mult, Aras este hotărât să ia înapoi multe din lucrurile pe care i le-a dat Leylei în timpul divorțului.

Leyla o lovește pe Asya in Infidelul Episodul 43

Leyla ajunge la fundație și Derin se ceartă cu ea pentru că s-a aliat cu soțul ei. Ea este supărată să o vadă pe Asya acolo. Furia ei crește pe măsură ce își dă seama că Aras, a publicat fotografiile cu ea, distrugându-i complet reputația. Își sună soțul și el îi dă de înțeles că el a făcut acest lucru.

Leyla îl întâlnește pe Ali și decide să-l instige împotriva mamei sale și îi spune că Asya i-a furat soțul și că se va căsătorii cu Aras. Ali este pe punctul de a-și pierde cumpătul, dar Asya îl trimite înăuntru.

Leyla o învinuiește pe doctoriță că i-a distrus căsnicia, afirmând:

„Dacă nu te-ai fi amestecat în viața noastră, aș fi putut să-mi recuperez soțul. Acest lucru nu s-a terminat încă.”

Asya o urmează pe Leyla în grădina fundației, care îi spune clar că nu-i va permite să se căsătorească cu Aras. Femeia se enervează și o împinge pe Asya, care se lovește cu capul de un copac și cade inconștientă la pământ.

„Aras este al meu”, țipă Leyla disperată, în timp ce ia în mână o bâtă pentru a o lovi pe doctoriță, cu intenția de a ucide. Deodată, cineva vine în spatele ei și o lovește pe Leyla în cap; ea se prăbușește la pământ… Derin apare și când descoperă scena înfiorătoare, îngrozită de ceea ce vede, ia în mână bâta plină de sânge, fără să-și dea seama că va avea probleme și strigă după ajutor in Infidelul Episodul 43.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1512226