Infidelul Episodul 44 Rezumat

Infidelul Episodul 44

Ce se întâmplă în infidelul episodul 44?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Aras își face griji pentru Asya și acest lucru creează noi tensiuni cu Ali și Volkan. Ali își părăsește mama după ce află că a decis să se căsătorească cu Aras.
  2. Derin este acuzată că a atacat-o pe Leyla, dar ulterior se află cine a fost persoana care a lovit-o pe femeie.

Infidelul episodul 44 rezumat

Infidelul Episodul 44: În episodul anterior, Leyla a împins-o pe Asya, care s-a lovit cu capul de un copac și când soția lui Aras era pe cale să o lovească cu o bâtă, cineva a lovit-o pe atacatoare.

Derin, care a ajuns acolo și a văzut scena înfiorătoare, a pus mâna pe bâta plină de sânge și apoi a strigat după ajutor. Când Asya își revine, o vede pe Derin cu bucata de lemn în mână și înțelege că i-a salvat viața. La fața locului apare poliția și ambulanța și le duce pe cele două femei la spital. Asya s-a ridicat pe picioarele ei, dar starea Leylei este mai gravă.

Nimeni nu o crede pe Derin!

În timp ce toată lumea roiește în jurul celor trei femei, Asya își recapătă cunoștința și se grăbește să o ajute pe Leyla, care încă respiră. Poliția a ajuns la locul unde Asya și Leyla zăceau jos inconștiente și primul lucru pe care l-a văzut, a fost că Derin ținea în mână o bâtă plină de sânge și au decis să o ducă la secție pentru audieri. Degeaba tânăra strigă că este nevinovată.

Ali își informează tatăl și merg împreună la spital, după care arhitectul își duce fiul la acasă. Doctorița nu poate răspunde la apelurile lui Aras și bărbatul se îngrijorează.

Odată ajunsă la secția de poliție, Asya, care și-a recăpătat cunoștința, depune mărturie în favoarea lui Derin și declară că:

„Când am deschis ochii, am văzut-o cu bușteanul în mână, dar nu pot fi sigură că ea a fost cea care a lovit-o pe Leyla”.

ASYA

Derin este suspectată, pentru că a amenințat-o pe Leyla în public la fundație și mai mult de atât, chiar și părinții ei cred acest lucru. Ea se simte singură și abandonată pentru că nimeni din familia ei nu crede în nevinovăția ei. Asya decide să depună mărturie, în favoarea tinerei mămici.

Asya mărturisește că Leyla a lovit-o, însă nu știe cine a lovit-o pe Leyla. Cu toate acestea, Volkan decide să o ia pe micuța Zeynep la el acasă și Haluk nu este de acord și își amenință ginerele, care o duce pe Zeynep acasă la el.

Pe de altă parte, Leyla își revine, dar a pierdut mult sânge și a rămas cu unele sechele și nu își amintește cine a atacat-o.

Aras este chemat la secția de poliție pentru a da o declarație și acolo află de la șeful poliției că persoana care l-a salvat din incendiu când era doar un copil, a fost Haluk Güçlü. Aras se întreabă de ce afaceristul nu i-a spus și începe să investigheze acest lucru.

În ziua următoare, Aras se duce la manager și solicită să vadă toate actele legate de incendiu și o roagă pe femeie să nu spună nimănui despre cercetările sale.

Nil îi mărturisește adevărul lui Selçiuk

Pe de altă parte, Nil se întâlnește cu Selçiuk și plângând îi spune că ea a fost cea care a lovit-o pe Leyla. „Dacă nu aș fi făcut-o, ar fi ucis-o pe Asya”.

După aceea, îl roagă să o însoțească la secția de poliție să se predea. Selciuk vrea să ia toată vina asupra sa, dar Nil refuză și se predă. Selciuk merge la Aras și îl roagă să o convingă pe Leyla să nu depună plângere împotriva lui Nil. El se sfătuiește și cu Asya și Volkan.

Când Aras vorbește cu Leyla la spital, femeia îi spune că nu va depune plângere, doar dacă Asya îi va retrage plângerea împotriva ei. El nu este de acord și nu vrea să o informeze pe Asya, dar Kadir îi spune Deriei și ea vorbește cu Asya. Doctorița acceptă înțelegerea pentru a-și scăpa prietena de închisoare.

După ce se află că Nil a lovit-o pe Leyla, Derin este eliberată. În cele din urmă, când toată lumea renunță să mai depună plângeri unul împotriva altuia, Nil este eliberată și ea.

Asya și Volkan își duc fiul la psiholog in Infidelul Episodul 44

A doua zi, Asya asistă la o ședință cu psihologul lui Ali și află că fiul ei, a mărturisit că este influențat de tatăl său. „Multe dintre lucrurile pe care le spune și reacțiile lui sunt provocate de Volkan”, i-a explicat medicul. În plus, ea îi oferă sfaturi pentru a-și îmbunătății odată pentru totdeauna relația cu fiul ei.

Medicul vorbește și cu Volkan, astfel cei doi părinți află că Ali, a devenit sensibil din cauza problemelor din ultima perioadă și faptul că tatăl său s-a separat de Derin și a luat-o pe Zeynep, i-a mai agravat starea. Apoi le mai spune că fiecare copil trebuie să accepte că părinții lor sunt divorțați. Volkan și Asya, care l-au dus pe Ali la terapeut, au aflat că problema de furie a fiului lor, a fost cauzată de lipsa de comunicare.

Războiul pentru custodie între Volkan și Derin

Derin este eliberată, se împacă cu părinții ei, care s-au convins că fiica lor a spus adevărul. Derin, care știe planul soțului ei, cu privire la custodia fiicei lor, decide să meargă să o ia pe Zeynep. Ea se duce acasă la Volkan, își ia fiica și la plecare îi spune:

„Credeai că voi rămâne închisă și vei primi custodia fiicei noastre? Ei bine, te înșeli.”

DERIN

Derin îi mai spune lui Volkan că se va duce la judecător și îi va arăta videoclipul în care au făcut dragoste cu o seară înainte. Ea îi arată pe telefon înregistrările.

A doua zi, Haluk îl amenință pe Volkan și arhitectul îl amenință că va expune întregul adevăr despre trecutul său cu familia lui Aras, și posibila sa implicare în incendiul, în care părinții programatorului au murit.

Asya acceptă cererea în căsătorie in Infidelul Episodul 44

În timp ce Asya și Leyla ies din situația în care se află; O nouă eră începe în relația lui Aras cu Asya. Ali, nu putea accepta, ca cineva să intre în viața mamei sale și mișcarea sa o va întrista amarnic pe doctoriță.

După ce Asya vorbește cu prietenele ei, le promite că va încerca să fie fericită, și doctorița respinge oferta lui Ali, de a merge la Volkan și pleacă la Aras. Dându-și seama de situație, Ali Își sună imediat tatăl și îi spune că mama lui nu și-a respectat promisiunea. Când Asya se întoarce acasă, aude conversația dintre fiul ei și arhitect, și își dă seama că Volkan a fost cu ideea să meargă după ea acasă la Aras și decide să se căsătorească cu programatorul.

Volkan pune o cameră de supraveghere acasă la Asya și monitorizează fiecare mișcare

Volkan, care a devenit obsedat de fosta lui soție, a urmărit toate evenimentele, pe camera ascunsă pe care a instalat-o în casa doctoriței, în timp ce se află la masă și ia micul dejun cu fiul ei.

Ali pleacă de acasă și Asya este devastată

Aras și Asya petrec o seară romantică împreună și în cele din urmă ia acceptă cererea în căsătorie și își pune pe deget inelul primit de la Aras. Când îi spune lui Ali că un viitor se va căsători cu Aras și se aștepta să o înțeleagă, copilul plânge, dar nu spune nimic.

Când Asya se trezește a doua zi dimineața, vede că Ali și-a împachetat lucrurile și i-a lăsat un bilet prin care o anunță că s-a dus la tatăl său. Volkan urmărește toate evenimentele de pe o cameră de supraveghere pe care a pus-o în bucătărie.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1512227