Infidelul Episodul 45 Rezumat

Infidelul Episodul 45 Rezumat

Ce se întâmplă în infidelul episodul 45?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Aras găsește indicii despre incendiul care i-a ucis părinții și Selcuk cu Nil se împacă.
  2. Ali este implicat într-un accident rutier grav, în noaptea de Revelion, în timp ce tânărul conduce o mașină pe străzile din Tekirdağ.

Infidelul episodul 45 rezumat

Infidelul Episodul 45: În episodul anterior, Ali a plecat de acasă, lăsând în urma lui doar un bilețel pentru Asya, care este șocată să descopere că fiul ei și-a împachetat lucrurile, și a plecat acasă la tatăl său. Ea îl sună pe Volkan și el îi confirmă că Ali este acolo, și îi spune că va rămâne cu el.

Asya îl amenință că va lua măsuri să-și recupereze fiul, dar ulterior se răzgândește, deoarece crede că este mai bine să nu facă nimic pentru moment.

Ali trece printr-o schimbare de comportament și devine insuportabil, deoarece se comportă agresiv atât cu mama sa, cât și cu persoanele din jurul său. El i-a făcut cunoscut faptul că nu vrea să mai vorbească cu ea sau să o vadă, atâta timp cât poartă inelul de logodnă pe care i l-a dat Aras.

Pe de altă parte, Haluk și Gönül se bucură de reconcilierea lor și par foarte fericiți de noua etapă pe care au întreprins-o împreună după ce s-au iertat reciproc. Afaceristul este îngrijorat de tăcerea lui Aras, deoarece s-a așteptat ca după ce a aflat că l-a salvat din incendiul, în care i-a murit familia, să-l viziteze ca să-i povestească ce s-a întâmplat. Gönül îi sugerează soțului să caute un pretext și să-l invite la el pentru a-l testa.

Aras și Kadir se duc la compania lui Haluk și sunt surprinși când află că i-a chemat acolo, pentru că vrea ca Aras să țină o conferință la școala sa, și programatorul acceptă, gândindu-se că va avea ocazia să se apropie de Ali.

Încercările lui Aras de a vorbi cu Ali eșuează in Infidelul Episodul 45

Aras merge la școală și vorbește cu directorul. Cu toate acestea, Ali nu pare deloc bucuros să-l vadă pe Aras acolo și se enervează când prietenii lui vor să facă o poză cu programatorul de jocuri.

Atmosfera devine tensionată și începe o ceartă. Ali se înfurie când îl vede pe Aras și după o serie de gesticulări, sfârșește prin a sparge telefonul colegului său de clasă. Cei doi adolescenți intenționează să se bată, dar Aras îi desparte și calmează atmosfera. Volkan și Asya sunt anunțați și când ajung la școală, Ali își evită mama.

 İpek, verișoara lui Selin ajunge la școală și îi convinge pe Ali și Demir să petreacă Revelionul împreună, la o petrecere la care participă băiatul cu care se întâlnește ea. Ali îl convinge pe tatăl său, să-l lase să petreacă ultima noapte a anului acasă la Demir.

Aras găsește indicii despre incendiul care i-a ucis părinții

Directorul poliției, îi spune lui Ali că în dosarul incendiului lipsesc declarațiile martorilor. Declarațiile lui Haluk și ale altor martori par să fi fost pierdute și nu pot fi recuperate, dar Kadir face tot posibilul să găsească soluții pentru a le recupera. El află că o altă persoană a supraviețuit incendiului și la sfârșitul episodului, aflăm cine este acea persoană.

Asya continuă cu planurile ei de căsătorie cu Aras, în ciuda nemulțumirii lui Ali cu privire la relația lor. Aras încă mai investighează cum a avut loc incendiul, în care i-au murit părinții și i se confirmă că Haluk, a fost persoana care i-a salvat viața. Kadir, care a investigat și el, îi spune lui Aras, că el nu a fost singura persoană care a fost salvată din flăcări: „Există un alt supraviețuitor, și cred că știu cine poate fi”.

Derin pune în aplicare un nou plan pentru a se asigura că Volkan nu-i va lua fiica

Derin află că Ali stă la Volkan și își face griji că Asya va depune mărturie împotriva ei, astfel riscând să piardă custodia micuței Zeynep. Ea își convinge mama să vorbească cu Asya și să se asigure că nu va depune mărturie împotriva ei la audierea divorțului.

Gönül se duce la spital și vorbește cu Asya despre Derin. Doctorița consideră că toți copiii trebuie să stea alături de mamele lor și îi spune că nu o va despărții pe Derin de fiica ei. Gönül se liniștește și îi mărturisește că este îngrijorată pentru nepoata ei.

A venit ziua în care Derin și Volkan se întâlnesc din nou în fața judecătorului pentru a divorța. Când era pe punctul de a se pronunța divorțul, tânăra informează instanța, că vrea să-și continue căsătoria, afirmând: „Adevărul este că îl iubesc pe Volkan și nu vreau să divorțez de el”.

Derin surprinde pe toată lumea când susține că nu va divorța și informează instanța că Volkan a vizitat-o recent și că și-au petrecut noaptea împreună. Arhitectul fierbe de furie și abia poate să se controleze să nu își iasă din minți de față cu procurorul pentru că data procesului este amânată.

După ce ies din sala de judecată, Derin le explică părinților ei că nu a acceptat divorțul, pentru că nu este dispusă să cedeze custodia fiicei sale. Ea își convinge atât părinții, cât și avocatul că astfel câștigă timp pentru a strânge dovezi să nu piardă custodia.

Selcuk se împacă cu Nil in Infidelul Episodul 45

Pe de altă parte, Nil îi este recunoscătoare lui Selçuk că i-a fost alături. Deoarece fără sprijinul lui, ea nu ar fi putut să meargă la poliție și să mărturisească că ea a fost cea care a atacat-o pe Leyla. De când a ieșit din închisoare, tânăra este mai aproape de el ca niciodată și încetul cu încetul, își reiau relația. Nil și Selciuc acceptă să petreacă Revelionul împreună acasă la Asya.

Derya îi face din nou teste lui Bahar, și îi reamintește că înainte de sfârșitul anului, trebuie să ia o decizie cu privire la sarcina ei. Dar prietena ei nu vrea să piardă ocazia de a fi mamă, în ciuda riscului pe care îl prezintă păstrarea sarcinii. Melih încearcă să o convingă, că viața ei este în pericol, și nu ar trebui să se sacrifice, dar soția sa nici nu vrea să audă, așa că el îi promite să-i fie alături orice va decide ea.

Volkan își petrece Revelionul, uitându-se pe telefonul mobil la petrecerea Asiei

Familia Güçlü s-a reunit pentru a sărbătorii trecerea dintre ani, iar Asya a făcut același lucru cu cei dragi. Doctorița s-a bucurat de o seară plăcută alături de Aras, Nil, Selçuk, Kadir, Derya, Melih și Bahar.

Cavidan mulțumește familiei Güçlü că au invitat-o acasă la ei, în timp ce Demir și Ali reușesc să plece să petreacă în oraș, fără ca familiile lor să știe. Derin vede fotografia care a fost postată pe rețelele de socializare, cu cina din casă Asiei și sub pretextul unei plimbări se duce acolo.

Volkan urmărește camerele de supraveghere, pe care le-a instalat în casa Asiei și este deranjat de ceea ce vede. Toți prietenii lor s-au adunat acasă la Asya în noaptea de Revelion. Volkan i-a căutat pe Selçuk, Derya și Bahar să-i invite la el, dar toți prietenii săi au acceptat invitația doctoriței. Cu toate acestea, Volkan rămâne singur și își îneacă singurătatea în băutură. Arhitectul nu suportă să-i vadă atât de fericiți și se duce acolo.

În timp ce, Volkan se apropie de fereastră și ia o piatră pentru a o arunca în geam, apare Derin și îl oprește.

Ali are un accident de mașină în noaptea de Revelion

În ajunul Anului Nou, Ali și Demir își mint familiile și merg la petrecerea unde au fost invitați de İpek, care are o atitudine rebelă. Acest lucru îl atrage pe Ali, care începe să o placă. Când văd că la petrecere nu le oferă nimic de băut, decid să meargă să cumpere.

Ali și İpek iau mașina băiatului care i-a dus acolo și merg să cumpere băutură. În timp ce, Ali conducea mașina, İpek încearcă să-l sărute și fac un accident. Tragedia îi adună pe toți la spital. Viața lui Ali este în pericol…

Câteva ore mai târziu, Asya și Volkan au primit un apel de la spital au fost anunțați că fiul lor a suferit un grav accident de mașină, și a fost transportat de urgență la spital. Medicii l-au dus direct în sala de opera-ție fără să știe dacă tânărul va supraviețui sau va muri.

La sfârșitul episodului, toată lumea este în spital, iar Volkan și Asya plâng și se îmbrățișează, în timp ce așteaptă ca fiul lor să iasă din operație.

Infidelul Episodul 46

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1512227