Infidelul Episodul 48 Rezumat

Infidelul Episodul 48 Rezumat

Ce se întâmplă în infidelul episodul 48?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Asya descoperă minciuna lui Ali și este foarte dezamăgită că fiul ei, a mințit-o când l-a acuzat pe Aras că l-a bătut.
  2. Asya și Aras anunță că se căsătoresc și Volkan fierbe de gelozie!

Infidelul episodul 48 rezumat

Infidelul episodul 48: În timp ce, Volkan ruinează întâlnirea lui Aras cu mama sa, Leyla o avertizează pe Ayse că Volkan este un bărbat foarte periculos și că fiul ei nu este în siguranță atâta timp cât continuă să se întâlnească cu acea doctoriță. Momentul întâlnirii mamă-fiu este întrerupt și doctorița se întoarce acasă să vorbească cu fiul ei.

Asya și Volkan se întorc acasă pentru a încerca să clarifice lucrurile cu privire la afirmațiile fiului lor. Dar Ali îl acuză cu nerușinare pe Aras că l-a atacat și l-a învinețit la braț. Mai mult de atât, Asya vrea să vizioneze înregistrările camerelor de supraveghere pentru a vedea exact ce s-a întâmplat, dar videoclipurile au fost șterse de Ali, care a urmat sfatul prietenei sale, Ipek.

Aras vrea să vină să-l confrunte, dar când Ali insistă asupra a ceea ce s-a întâmplat și văzând că Asya nu are încredere în el se simte jignit. Așa că i-a hard disk-ul din casa doctorițe și recuperează imaginile șterse.

Asya îi face pe Volkan și Ali să urmărească filmarea și minciuna fiului lor iese la iveală!

Dimineața, Asya decide să stea acasă pentru că este foarte supărată și nu a putut să doarmă întreaga noapte. Aras îi trimite înregistrările și când doctorița află adevărul, îl sună pe Volkan și îl invită la ea acasă, cu pretextul să se uite la un film împreună cu Ali. Ea pune înregistrările care arată cum băiatul distruge totul prin casă și dovedesc că i-a mințit.

Volkan se înfurie și Ali se apără spunând că planul lui era să scape de Aras. El îi acuză pe părinții săi că sunt un exemplu prost, pentru că și ei l-au înșelat și îi reamintește Asiei că ea l-a făcut pe Volkan să creadă că ea l-a ucis.

Când doctorița îl pedepsește și îi ia telefonul și tableta, Ali povestește ce i-a spus tatăl său despre Aras și ce și-a doriți să facă. Cu toate acestea, nici măcar Volkan nu poate trece cu vederea peste minciuna fiului lor și nu acceptă greșeala și minciuna lui Ali.

După ce Asya i-a cerut scuze iubitului ei că s-a îndoit de el, cei doi îndrăgostiți se împacă și doctorița îi spune:

„N-ar fi trebuit să cred că ai fi capabil să faci așa ceva”.

În episodul anterior, Derin a fost urmărită de Nadir și un tip pe nume Onur, care este prietenul lui Aras, a salvat-o de acel atac. Onur încearcă să o contacteze pe Derin, care a căutat refugiu în casa unchiului ei.

În cele din urmă, Onur îi trimite un mesaj lui Derin și o invită la ziua unui prieten. Tânără acceptă doar să-l facă gelos pe Volkan, fără să știe că vor merge la ziua lui Aras.

După ce a primit vestea că l-au eliberat pe Nadir, Bahar îl informează pe Volkan despre situație. Volkan merge la casa lui Nadir împreună cu Melih. El îl atacă pe Nadir pentru că a amenințat-o cu un cuțit pe Derin și a fost plătit de două ori. În timp ce Melih încearcă să-i calmeze, Nadir îl înjunghie. Volkan îl duce imediat la spital și toți apropiați sunt foarte îngrijorați.

Melih primește o ofertă de muncă la Ankara și se mută acolo împreună cu Bahar!

După ce Melih este înjunghiat, ei decid să accepte. Își anunță membrii familiei despre asta. Întrucât evenimentele din Tekirdağ nu s-au încheiat, nimeni nu poate insista să rămână. Apoi își iau rămas bun de la toată lumea și pleacă.

Derya află de la Kadir că Aras a cumpărat în secret casa lui Volkan, pentru a-l ajuta să-i dea repede banii lui Nadir. În timp ce vorbește cu Derya, Volkan surprinde o parte din conversație.

Pe de altă parte, Nil este zguduită de faptul că Ceren este însărcinată cu iubitul ei. Selcuk, în schimb, este prins între Nil, care este persoana pe care și-o dorește cu adevărat, și copilul din pântecele lui Ceren, pe care nu vrea să fie fără tată așa cum a crescut el.

Ceren îi dezvăluie lui Nil că va face avort, lăsându-i drumul liber să fie cu Selçuk. Cu toate acestea, tânăra ii spune clar că nu este dispusă să se întoarcă la fostul ei partener.

Leyla o reunește pe Ayșe cu fiul ei. Cu toate acestea, Leyla spune femeii multe lucruri urâte despre Asia și soțul ei. Mai mult de atât, când Volkan mergi acolo și dă raid în casă și vorbește despre calomnie, Ayșe o crede pe Leyla. Femeia care a mințit în legătură cu divorțul ei a reușit să facă totul să pară că s-a întâmplat din vina Asiei.

Mama lui Aras nu-i spune fiului ei despre relația ei cu Haluk. Ea dezvăluie doar că unchiul său a fost cel care a dat foc. Ea merge la spital pentru a face un control complet și acolo îl aude pe Aras vorbind cu Asya. Problema min-ciunii lui Ali a devenit un nou obstacol pentru cuplu; Doctorița se simte devastată și prinsă în capcană, dar vrea să meargă mai departe și, prin urmare, acceptă să-și avanseze planurile de nuntă.

Ayşe o tratează pe Asya cu o atitudine foarte rece. De asemenea, Leyla încearcă să-l seducă pe Aras. Leyla i-a dat femeii și un telefon pentru a o suna. Mama lui Aras o sună pe Leyla, care i-a dat telefonul și o informează despre revendicarea fiului ei. Leyla primește vestea că se vor căsătorii și îi transmite imediat acest lucru lui Volkan, care se înfurie.

A doua zi, Aras împlinește 40 de ani. Toți prietenii lui iubiți vin acolo. De ziua lui Aras, cei doi îndrăgostiți își anunță prietenii că se vor căsătorii, în doar două săptămâni și cupluri sărbătorește. Printre invitați se numără Kadir, Derya și, bineînțeles, Asya

Volkan, foarte gelos, urmărește scena ascuns într-un colț al casei și pare foarte afectat când vede că ambele femei din viața sa, au câte un partener. În timp ce Ali sosește la momentul anunțului însoțit de Leyla, care încearcă astfel să umbrească petrecerea. Cu toate acestea, de data aceasta, adolescentul își susține mama afirmând:

„Știam deja că vor sărbători nunta”.

Infidelul Episodul 49

Copyright Proof: Digiprove certificate id:  P1521814