Infidelul Episodul 5 Rezumat

Infidelul Episodul 5 Rezumat

Ce se întâmplă in Infidelul Episodul 5?

Asya o scoate din minți pe Derin!

Infidelul Episodul 5: În episodul anterior din Infidelul, a avut loc o întâlnire surpriză la mall, cu Derin, Haluk și Gönül. Asya urmărește atent reacțiile soțului ei și a lui Derin. Profitând de această situație, Asya invită familia lui Haluk Bey la masă pentru a o supăra pe Derin.

La un moment dat, Asya atrage atenția cu afirmațiile ei atent alese, pentru a o indispune pe Derin. Ea le spune că problemele ei conjugale sunt temporare și nu au niciun sens. Ali vrea să meargă acasă să-și facă temele, Asya îi spune să aștepte până la desert, dar Volkan, care abia așteaptă să plece, se oferă să-l ducă acasă pe fiul lor.

Pe de altă parte, când o întreabă pe Derin despre viața ei amoroasă, de față cu familia ei, fata se schimbă la față. Derin, care se enervează din cauza discursului semnificativ și afirmațiile acide ale Asiei, pleacă de la masă.

Minciuna lui Nil, pune în pericol cariera Asiei!

Selçuk, care crede că Nil este însărcinată, încearcă să-și schimbe comportamentul, fără să știe că iubita sa l-a mințit, pentru al face să se comporte mai bine cu ea. Fericit că va fi tătic, devine punctual la noul loc de muncă și încearcă să-și lase vechile obiceiuri în urmă.

Cu toate acestea, Nil nu este pregătită să-i mărturisească că nu este însărcinată. Între timp, Selcuk este concediat și începe să se comporte la fel ca înainte. În timp ce se ceartă cu Nil, o vede folosind somnifere.

Furios, Selçuk se duce la Asya și o amenință, că o va raporta la poliție, la spital și la Ministerul Sănătății pentru că i-a dat lui Nil somnifere în timp ce ea, este de fapt însărcinată. În schimbul tăcerii, vrea ca Asya să-i dea 500.000 de lire.

Volkan o suspectează ​​pe Asya in Infidelul Episodul 5!

Mert se întoarce târziu acasă și când Bahar vede locația hotelului de pe telefonul ei, nu se poate abține și merge la Volkan în dimineața următoare. Bahar îi spune că Mert o înșală cu o altă femeie, și să fie atent pentru că într-o zi și Asya ar putea să-l înșele, el se înfurie groaznic. Volkan, devine suspicios de comportamentul rece al Asiei. Când o sună pe Derya, pentru a vorbi despre această situație, află că soția sa, a primit trandafiri albi la locul de muncă. Volkan îi spune că el nu i-a trimis un buchet de flori Asiei, și amândoi devin confuzì.

Pe deasupra, pregătirea atentă a Asiei pentru cină și că folosește un ruj roșu, nu scapă de ochii vigilenți a soțului ei. Volkan are îndoieli și caută indicii în telefonul Asiei, care își dă seama și îl parolează. Conștientă de această situație, Asya continuă să-l pună pe gânduri intenționat. Asya vrea să-l facă să trăiască același sentiment ca și ea, și își pune în aplicare mișcările planului de răzbunare una după alta.

Cina enigmatică a lui Mert și Asya!

Asya, este deranjată de atitudinea lui Mert, dar conștientă că are nevoie de el în jocul răzbunării și acceptă invitația la cină. Mert iese la o cină romantică cu Asya și îi spune că o va ajuta, dar cu o condiție.

Mert, care este îndrăgostit de Asya, ia măsurile necesare pentru a face parte din planul de răzbunare al Asiei, fără să țină cont că este cel mai bun prieten al lui Volkan. El îi spune că îi place de ea de mult timp și după ce adaugă că Volkan nu o merită, îi lasă pe masă cartela de acces de la camera de hotel, unde o așteaptă. Asya înțelege intențiile lui Mert, dar nu se dă înapoi și întâlnirea lor se termină cu o noapte de dragoste în camera de hotel.

În timp ce pleacă, Asya îi cere lui Mert toate situațiile financiare ale lui Volkan. Dacă nu o face, îl amenință că îi va spune lui Bahar și Volkan ce s-a întâmplat între ei. Asia, care ajunge târziu acasă, doarme în sufragerie. Comportamentul ei îl fac pe Volkan să devină suspicios.

Din cauză că nu există nici o îmbunătățire a situației financiare, concluzia la care a ajuns Volkan, va aduce treptat planul de răzbunare al Asiei mai aproape de final. Volkan, care a simțit o diferență în comportamentul recent al Asiei, începe să acorde mai multă atenție la această situație.

Bahar îi spune lui Mert că vrea să devină mamă!

Aspir să fiu mamă! Bahar, neputând avea copii din căsătoria cu Mert, nu-și pierde speranța în a deveni mamă și se duce la soțului ei, să-i spună că a decis să rămână însărcinată. Mert, care spune că dorința lui Bahar nu se va împlini niciodată, o rănește pe soția sa.

Cu toate acestea, Bahar insistă, în ciuda atitudinii lui Mert, însă totul este în zadar și se enervează. Bahar vorbește cu Derya despre dorința ei de a devenii mamă și o întreabă ce părere are, dar la sfârșitul zilei, cuvintele dure și negative a lui Mert, care îi spune că el nu-și dorește un copil, îi dă o altă lovitură, care îi spulberă visele. Bahar vrea să ia cina cu Mert și când intră în biroul soțului ei, o vede pe Asya ieșind de acolo.

Nil o caută pe Derin in Infidelul Episodul 5!

Nil, care vrea să câștige încrederea lui Derin, ca să o informeze pe Asya, se duce la vecina ei și plângând, îi povestește despre necazurile pe care le-a avut cu Selçuk și spune că se gândește la avort din acest motiv.

Derin, care este supărată de situația lui Nil, începe să-și reverse încet propriile necazuri, fără să bănuiască că prietena ei, a sunat-o pe Asya să le asculte conversația prin telefon. Cuvintele lui Derin au un impact neprevăzut asupra Asiei, care aude totul și se supără foarte tare.

Volkan și Derin sunt prinși de Ali!

Derin, care este indecisă să își nască bebelușul, se află într-o situație disperată, deoarece nu primește atenția pe care o așteaptă de la Volkan și este foarte deprimată. Ea începe să vadă asta ca pe o relație nesănătoasă și primul lucru care îmi vine în minte, este ce au spus Asya și Nil,

Sătulă să se lupte singură, se duce în miezul nopții acasă la Volkan și îl minte că a avortat copilul, apoi începe să se certe la ușă. Asya nu este acasă, dar Ali le aude cearta și când o vede pe Derin, bănuiește că ceva nu este în regulă. Ali este confuz, dar când vede mesajul pe care Volkan i l-a scris lui Derin, înțelege totul, însă rămâne de văzut dacă o va informa pe Asya despre această situație.

Faptul că totul începe să iasă de sub control, este un prevestitor al unor zile grele pentru Volkan și Derin.

Bahar începe să o invidieze pe Asya!

Bahar, care vrea să devină mamă, începe să o invidieze pe Asya, din cauza atitudinii reci, și indiferente a lui Mert, dar mai ales de admirația, pe care soțul ei o are pentru prietena ei. Ea urmărește această situație fără să o dezvăluie și decide să vorbească cu Asya. Conștientă de situație, Asya îi răspunde lui Bahar în așa fel încât o pune pe gânduri.

Mert îi provoacă probleme Asyei!

După muncă, Mert o sună pe Asya și îi dă detalii despre situația financiară a lui Volkan. Ea află că afacerile lui Volkan nu merg bine și este pe cale să intre în faliment. În schimbul altor informații, Mert îi cere Asiei să meargă din nou la hotel. Văzând că Asya nu vine, se duce la ea acasă.

Mert, care vrea să fie cât mai aproape de Asya, nu acceptă să fie refuzat și o șantajează. Cooperarea Asiei cu Mert, se schimbă subit cu evenimentele ce urmează,și îi întoarce unul împotriva celuilalt. Amândoi se amenință reciproc, că le vor spune partenerilor ce s-a întâmplat în acea noapte la hotel.

Trădarea lui Volkan o face pe Asya să-și pună la îndoială întreaga viață. Gândindu-se la zilele fericite petrecute împreună cu soțul ei, în sinea ei își învinovățește soțul, afirmând că i-a ucis. Furia ei față de Volkan, o învăluie pe Asya din cap până în picioare.

Noul psihiatru Turgay Ghüngoör!

Psihiatrul Turgay Bey, care tocmai a ajuns la spital, pare foarte entuziasmat să o întâlnească pe Asya. Turgay și Asya se întâlnesc pe neașteptate, când Faruk, unul dintre pacienții Asiei, care a înregistrat sărutul dintre Volkan și Derin, la petrecerea de ziua de naștere a lui Volkan, dorește ca doctorița să urmărească alte imagini pe care i le-a oferit, și conversația dintre cei doi se încinge brusc. El strigă că este îngerul ei păzitor.

Cel mai amar strigăt al Asiei in Infidelul Episodul 5!

Faruk, o sună pe Asya și îi spune că fiul ei și-a văzut tatăl împreună cu amanta. El îi mai spune să vizioneze înregistrările de pe camera de supraveghere din fața casei. Când Asia îl vede pe Volkan cu Derin și fiul lor Ali, cum îi privește, brusc își amintește o scenă din copilărie, cum a văzut că tatăl ei, o înșală pe mama ei. Asta explică de ce îi pasă atât de mult ca fiul ei să nu afle.

Copleşită de durere, Asya se aruncă în mare și înoată în larg! Asya, care a trebuit să lupte cu multe lucruri de una singură, de data aceasta, a fost zdrobită sub povara trădării. Strigătul disperat al Asiei, marchează finalul episodului 5 din Infidelul!

Oare cum se va încheia cooperarea dintre Asya și Mert?

  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție după … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este foarte … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de Bahar … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1504551