Infidelul Episodul 59 Rezumat

Infidelul Episodul 59 Rezumat

Ce se întâmplă în infidelul episodul 59?

Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul:

  1. Derin este dusa la secția de poliție după ce l-a înjunghiat pe Volkan, în timp ce acesta se lupta între viață și moarte.
  2. Volkan îi spune lui Derin că vrea să divorțeze și Gönul îl privește triumfător în timp ce este arestat, întrebându-l: „Credeai că mă poți jefui și să nu plătești pentru asta?

Infidelul penultimul episod: Dezvăluiri șocante! – Volkan este arestat!

Penultimul episod din Serialul turcesc ‘Infidelul” dă cărțile pe față și vom vedea consecinţele înjunghierii lui Volkan de către Derin. La sfârșitul episodului anterior, Derin s-a supărat pe Asya și a atacat-o cu un cuțit; Volkan a intervenit și a fost rănit.

Infidelul episodul 59, și penultimul al poveștii, începe cu înjunghierea lui Volkan de către Derin, care trece printr-o perioadă depresivă și lucrurile scapă complet de sub control. Tânăra se gândește doar cum să o omoare pe Asya pentru a o reduce la tăcere, ca nu cumva secretul ei să iasă la iveală.

Volkan este dus de urgență la spital unde este operat și medicii lucrează contra cronometru într-o încercare disperată de a-i salva viața. Ali, Derya și Asya sunt cu adevărat îngrijorate și pentru prima dată, vedem preocuparea doctoriței cu privire la viața fostului ei soț, deoarece este îngrijorată că îl va pierde pe tatăl fiului ei și acesta nu o va ierta niciodată.

Derya se simte responsabilă pentru că a contribuit la ceea ce s-a întâmplat și o învinovățește pe Asya că prin jocurile și răzbunarea ei, adus-o pe Derin la limită, știind despre slăbiciunea ei mentală. Asya se duce la fostul ei soț să-l întrebe dacă ceea ce s-a întâmplat face parte din planul lui. Ea îi spune foarte clar că nu vrea ca fiul ei să rămână fără tată.

Derin este arestată și Gönül îi cere ajutor prietenului ei, Necmi, care ia legătura cu cel mai bun avocat criminalist pe care îl cunoaște, care se dovedește a fi de fapt Onur. Băiatul le explică clar că, pentru ca Derin să scape, Volkan trebuie să rămână în viață și că atât Asya, cât și arhitectul să susțină ideea că totul a fost un accident nefericit.

Din comportamentul lui Derin ne dăm seama că tânăra nu este în deplinătatea facultăților mintale și este vizibil că nu este ea însăși. Cu toate acestea, Derin insistă că nu l-ar rănii niciodată pe Volkan și că a vrut doar să o omoare pe Asya. Avocații o conving să se liniștească și să nu mai pomenească despre doctoriță pentru ca nu cumva cele declarate să se întoarcă împotriva ei.

Nil află că este însărcinată in Infidelul Episodul 59!

Pe de altă parte, Nil nu se simte bine și când ajunge la spital se duce la baie să vomite. Acolo o întâlnește pe Ceren, care îi spune că ar putea fi însărcinată. Ea decide să meargă la Derya pentru a face un control.

Câteva ore mai târziu, Derya o sună și confirmă că este însărcinată. Ceren îl sună pe Selçuk să-l întrebe despre Nil și tânărul devine neliniştit; el lasă telefonul pe masă și Ceren poate asculta toată conversația în care Selçuk se emoționează când Nil îi spune că este însărcinată. Ceren închide după ce a fost martorul la dragostea infinită dintre Nil și Selçuk. Ceren își dă seama că fericitul cuplu este foarte mulțumit de această veste, iar ea este devastată.

Volkan reușește să treacă cu bine peste operație spre bucuria tuturor că nu a rămas cu urmări. Gönül merge să-l vadă înainte de a vorbi cu poliția pentru a-l avertiza să nu-i acuze fiica. Volkan este de acord cu varianta accidentului și îi cere lui Asya să nu o o denunțe pe Derin, să nu ajungă la închisoare. Gönül merge în fața doctoriței și o amenință că nu-i va da voie să declare ceva împotriva fiicei sale.

Cavidan încearcă să-i fie alături lui Gönül!

După ce Cavidan află despre toată drama prin care trece familia lui Gönül, se duce acasă la prietena ei. Cu tonul ei obișnuit și afirmațiile a directe, o întreabă dacă Derin este încă supărată pe ea și dacă nu cumva o va înjunghia și pe ea, apoi îi sugerează să se mute pentru că acea casă este blestemată.

Derya, care se simte vinovată de ce le întâmplate, este pe cale să-i spună lui Volkan tot ce a făcut cu Asya, dar doctorița ajunge acolo la timp pentru a o opri. Când Volkan spune poliție că incidentul a fost un accident și nu depune plângere, Derin este eliberată. Derin merge imediat la spital, dar Volkan îi spune să plece și Onur se oferă să o conducă acasă.

Derin petrece o noapte amoroasă împreună cu Onur!

Derin nu poate să intre în casă în care l-a înjunghiat pe Volkan și se refugiază în casa lui Onur . Cei doi ajung să doarmă împreună și dimineața la trezire Derin regretă profund, afirmând c totul a fost o greșeală gravă pentru că ia încă îl mai iubește pe Volkan. La plecare, îl avertizează pe Onur să spună nimănui nimic, iar el, enervat, îi răspunde că l-ar înjunghia ca să-l reducă la tăcere.

Derin așteaptă cu nerăbdare ca Volkan să fie externat și numerele zilele ca soțul ei să vină acasă. Cu toate acestea, Volkan pleacă acasă la Asya. Volkan este externat din spital și merge acasă împreună cu Asya , unde fiul lor Ali îl așteaptă. Asya îl avertizează pe Volkan să părăsească casa familiei Güçlü și, mai ales, să fie sincer pentru prima dată în viață; ea îi spune că este singurul mod în care Ali îl poate respecta.

Cu toate acestea, Derin încă îl așteaptă pe Volakn cu speranța că se vor împăca. Asya îi spune lui Volkan să o părăsească pe Derin, pentru am dreptate lucrurile față de Ali.

Volkan îi spune lui Derin că vrea să divorțeze!

În aceeași zi, Volkan merge să o vadă pe Derin și îi spune că ar trebui să se despartă. Când îi confirmă soție sale că se va întoarce la Asya, Derin disperată, se aruncă la picioarele lui pentru a-l împiedica să plece.

Gönül asistă la toate și scena și cere ficei sale să se ridice imediat și să nu se umilească. Ea a pus la care un fum din care să scape de ginerele ei și îi cere lui Volkan să coboare pentru că îl așteaptă cineva. Ea știe despre ce este vorba pentru că a pus la cale totul împreună cu Onur și cu prietenul lor care este avocat.

Infidelul Episodul 59 se termina cum poliția așteaptă afară să-l aresteze pe Volkan. Gönül l-a denunțat pentru toate fraudele pe care le-a comis și poliția îl arestează pe Volkan pentru delapidare.

Infidelul Episodul 58

Infidelul Episodul 60

Copyright Proof: Digiprove certificate id:  P1521874